Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Tomasa, asa e, la asta nu m-am gandit!?! macar unul stiu sigur ca e cuminte...ma gandeam astazi ca poate o sa fiu iar mamica de ian-feb ...please, please, please, daca mai ai vreau si io trandafiri...orice culoare...eu mai am unul dar nu mi-a mai inflorit de 2 ani...nu stiu de ce fiindca inainte era plin de flori.

Crinuta, da, sunt de la Disney si sunt pe CD...o sa-ti fac copii...nu ti-e mai simplu daca le fac pe DVD si pun cate 4-5 pe unul? si le vedeti tot la calculator.

Dana, Andrei mananca numai ou moale si n-a avut nici o problema...oricum, chiar daca e crud nu cred ca trebuie sa-ti faci griji.

Simona, Andrei acum mai bea lapte numai dimineata (dupa cateva zile in care l-a refuzat complet) si maxim 180 ml cu 2-3 masuri de cereale. Hai sa-ti spun cum avem noi mesele acum:
ora 7:00 - lapte cu cereale
ora 10:00 - mic dejun: ou cu painica, branza topita si sunca sau melcisori (paste cu ou) cu branza si smantana (preferatele lui)
ora 14:00 - legume cu carne (foarte rar supa sau ciorba...nu-i place) si eventual un desert: Danette de vanilie sau Danonino
ora 17:00 - fructe cu biscuiti
ora 19:30 - cina: orez cu lapte (pun mai mult lapte decat normal) si fructe sau mamaliguta cu branza si smantana

apoi pe la 20:00-20:30 facem baita si nani pana dimineata.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Gabiu, Amaya, mai am inca, asta cu siguranta. Amaya, poate nu l-ai mai tuns demult si de-aia nu mai infloreste? Sau ai schimbat ceva in ingrijirea lui?
Gabiu, ma interesez de targ, habar n-am acum fiindca nu mi-am mai sunat demult colegii. Ti-am scris si pe mess, nu am nevoie de cd, doar ca nu gasisem mesajul tau si nu stiam cum preferi. Oul moale nu cred sa aiba nimic, din cate stiu de pe la 1 an de cand introduci albusul ii poti da. In orice caz daca nu a facut nici o reactie cand i-ai dat eu zic sa nu te panichezi ca e ok, il suporta.

Mai stie cineva ceva de Shinutza? Candva ii promisesem si ei un trandafir...

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Irina, Ruxi "s-a lasat" de suzeta de vreo saptamana.
Intr-o noapte a pierdut-o ea si-n noaptea urmatoare am "pierdut-o" eu... E cam maraita de la dinti si lu` ta-so i se facuse mila de ea si voia suzeta, dar am asuns-o bine ...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, sigur e de la regim! Am mai avut o tentativa de a tine regimul asta disociat si in a treia zi mi-a fost rau ca azi. Acum mi-e mai bine dupa un nos-pa forte si un metoclopramid si am mai papat ceva pe langa regim.

Witchie, bine ca mi-ai amintit de budinca, sa mai fac si eu. Vlad a papat atunci o portie si a doua zi una, lui i-a placut.

Tomasa, praji nu e greu de facut, chiar daca stai sa coci vreo 6-8 tavi de degetele, dar eu bag 2 tavi odata in cuptor si in max 10. min sunt gata.
Apropo de suzeta: Vlad a folosit-o mereu la somn, dar nu tot timpul. Azi a adormit la pranz fara ea si s-a trezit in juma de ora, ieri a adormit cu suzi si a dormit 3 ore. Deci eu inca nu sunt hotarata/pregatita sa-l scap de ea, mai mult din comoditatea mea. Noaptea la fel, daca se mataie, ii dau suzi si adoarme la loc, fara ea ar plange si nu vreau sa fiu mai cheauna ca acum.

V.Erica, am inteles ca a papat un desht cu au crud , dar nu cred ca grav!

Amaya, vreau si eu un dvd cu disney, te rog, te rog, te rog! Fac cinste!

Patricia, sigur e de la presiunea asta atmosferica! Bea si tu un calciu.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Witchie

nah sorry nu ma incumet... Daca te oferi voluntar eu cumpar ingredientele, tu vii cu cornetul cu varf... si dupa 2 ore mancam impreuna.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
L'ombelico del mondo

Anda, s-a facut. Singura chestie e ca trebuie sa stea la frigider o noapte.
Facem altfel. Eu le fac la mine, tu vii a doua zi si papam, e ok asa? Daca nu facem cum vrei tu.

Amaya, mi-e bine oricum, numai sa nu iti fie tie greu.

Din pacate nu merg inlocuite degetele cu piscoturi, nu ar fi acelasi rezultat. Nu e chiar asa de migaloasa treaba, mai ales daca ai un cornet bun si un varf bun. Eu ma descurc foarte bine cu cele de la Wilton insa m-am descurcat foarte bine si cu seringa ieftina de plastic.
Daca ai cuptor in care sa intre 3 tavi e si mai bine, ca faci tot procesul asta o singura data. Mie de regula imi ies 3 tavi.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, si te gandesti sa mai continui regimul daca iti face rau?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Tomasa, nici noi nu ne-am "last" de suzeta. Toata noapte o are, daca o pierde sau i-o iau o cauta si se trezeste.

Noi inca bem 2 bibe pe zi, unul dimineatza si unul la ora 21 la culcare, ambele cu cereale (dimineatza cacao, seara simple). Le savureaza pur si simplu. Pina dimineatza nu mai vrea nimic.
am ramas la 4 mese pe zi (2 lapte, 1 fructe, 1 papa si un supliment iaurt).

Bubu, presiunea acum o fi mare sau mica?

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Crinuta, nu-l mai continui dar incerc sa mananc mai dietetic, fara dulciuri, paine, prajeli.

Patricia, habar n-am cum e, dar e pacatoasa(presiunea).

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bubu, de ce nu incerci alt regim? eu vreau sa ma apuc de cel de 13 zile (cel cu gratar, salate, spanac, daca il stii). La mine da rez bune si rapide.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Da, Patricia, pe asta vreau sa-l tin. Am slabit 6 kg cu el inainte sa raman insarcinata si apoi...cand ma bucuram ca am slabit a trebuit sa mananc, ce sa fac!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput