Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (1)
Raspunsuri - Pagina 11
Witchie spune:
ma omorati cu lady's fingers...
Bubu sa stii ca am facut si eu budinca aia de gris,deja de 3 ori. e atat de buna... dar irinei nu ii place asa ca ma sacrific eu:D
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
L'ombelico del mondo
lbelciug spune:
Tomasaaaaa, nu-mi pastrezi si mie un mustacios? Please. Si mie imi plac tare mult trandafirii, nu conteaza culoarea.![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare
sirimie spune:
Incerc si eu sa recuperez din urma, e greu tare pentru ca e mult..
Ana Maria, nu e nimic daca mai si cade din cind in cind. Vladut a cazut de citeva ori din pat dar acuma incearca sa se dea jos singur, si nu reuseste intotdeauna asa ca mai si cade pe covor. Nu sint eu cu el, e tati care il mai lasa..
Amaya, Andrei maninca lapte acuma? Si eu cred ca e toana, si Vladut face asa. As vrea si eu sa trec pe masa solida seara, pentru ca nu mai vrea lapte, dar nu ne potrivim cu orele si nu stiu cum sa fac. Poate ma ajutati. Vladut se trezeste la 8, maninca lapte - desi cred ca trebuie sa ii dau si eu ou sau altele, i-am dat piine cu unt si cu miere dar maninca putin de tot asa ceva. Pe urma pe la 10 maninca o urma de fructe sau numai suc de portocale, la 13 maninca legume cu carne, pe la 18:30 cereale Nestle, si ultima masa de lapte la 22. Mi se pare tirziu tare sa ii dau o masa solida la 22, voi cum faceti?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
sirimie spune:
Daniela, eu i-am dat 5ml de calpol. Stii cumva de la ce greutate in sus pot sa ii dau 5ml? Nu stiam ca e in functie de greutate.
Alina Maria, Vladut nu are decit 2 dinti care cresc greu.. Mai asteptam pe ceilalti. (dar am auzit eu ca ar fi bine pentru ca se cariaza mai greu daca ies mai tirziu
- glumesc, asa zic unii dar cred ca daca sint bine ingrijiti nu se cariaza indiferent cind ies). Felicitari pentru casa, sa fie exact cum va doriti.
Liviana, felicitari pentru urcatul scarilor. Am vazut pozele, e foarte foarte simpatic Matei! ![]()
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Witchie
ma omorati cu lady's fingers...
Bubu sa stii ca am facut si eu budinca aia de gris,deja de 3 ori. e atat de buna... dar irinei nu ii place asa ca ma sacrific eu:D
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
L'ombelico del mondo
Pai fa si tu, ai sa vezi ca e simplu. Intr-o ora si jumatate esti gata.
Crinuta si
Rayan
Witchie spune:
nah sorry nu ma incumet... Daca te oferi voluntar eu cumpar ingredientele, tu vii cu cornetul cu varf... si dupa 2 ore mancam impreuna.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
L'ombelico del mondo
aurelursu@k.ro spune:
Irina, vreau si io pui de trandafirrrrr, ce culoare o fi!! Am primit mesajul tau si ti-am raspuns ca pe cd ar fi ok. Iti dau cd la schimbb. Ce targ e sambata la romexpo?
Si io i-am dat ou moale lu cupilu, are ceva?
Noi am iesit afara si nu e asa frig. Acu stefan doarmeee.
Ixxi ce mai faci? Nu te mai vad pe msn? Sper ca sunteti bine.
pupici
lbelciug spune:
Merci mult, Sirimie!
Eu lui Matei nu-i mai dau lapte cu bibe decat noaptea, o singura data. Ziua are numai mese solide, bineinteles unele sunt si cu produse lactate. As vrea chiar sa-l trec incepand pe lapte alimentar only.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare
tomasa spune:
As face si eu Fingers doar ca mi se pare cam migaloasa chestia cu coptul degetelelor, desi poate ca nu este. Oare nu iese buna prajitura si cu piscoturi de sampanie inmuiate in ceva? in lapte, in compot, in orice? sau exact aici sta farmecul, in aluat? poate ma puteti lamuri ca tare mi-e lene sa coc tavi dupa tavi de orice...pe de alta parte recunosc again ca imi cam faceti pofta pomenind zi de zi de prajituri.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
tomasa spune:
Liviana, sigur, cu multa placere vine mustaciosul. O sa-mi fac o lista sa nu va uit. Daca totusi se intampla, sa stiti ca nu e cu intentie asa ca sa ma trageti de maneca. Ma bucur ca vor avea stapani iubitori! 
Simona, eu nu prea pot sa te ajut. Tudor are seara masa solida, sau oarecum solida, ex: mamaliga cu branza si smantana, orez cu lapte si cu dulceata, gris cu lapte, chec de casa, etc. in general insa mesele lui de seara au si un continut oarecare de lapte. Faza e ca el se culca la max. 20.30, rareori, cand avem vreun chef sau suntem plecati la ora 21.00. Asa tarziu parca nu i-as da nici eu mancare solida. Poate totusi poti aduce masa solida mai devreme, si apoi chiar daca se culca tarziu sa-i tina de foame pana dimineata. Sa zicem sa inlocuiesti masa de cereale Nestle de la 18.30 cu un iaurt sau un mar copt care se digera repede si nu tine de foame si sa-i dai ceva mai consistent, poate chiar cerealele, dar ceva mai grosute la ora 20.30-21.00. Si nani la ora obisnuita, doar cu ceai sau cu apa dupa baita. Nu stiu, e o ideee. Oricum asta este o perioada cu muuulte fitze. Ne trebuie rabdare multa, vorba Amayei parca.
Si apropo de fitze, a reusit cumva cineva sa scape de suzeta? Si daca da, cum? Si daca nu, cand? Ca eu una ma gandesc ca ar cam fi timpul. Merci frumos.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)