Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (1)
Raspunsuri - Pagina 10
V. Erica spune:
Irina, ii dai ou moale
?
Ce felicitari, mama? E 8 Martie, remember!
In this case, congratulations for you, too!
Abia astept si eu sa ne vedem. Nu mai vine primavara asta odata!?
Adita, ce-ti face dolofanelul? E mai bine?
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
crinuta spune:
Yam, yam ce bun a iesit Lady's figers. Din 2 tavi iena a ramas jumatate.
Oana, eu nu stiu cum ai rezistat sa nu mananci asa bunatate stiind ca ai inca in frigider.
Eu fac rar acum dulciuri si am de gand sa fac la o luna, dar cand mananc nu ma joc, mai ales Fingers. Pur si simplu nu pot rezista.
Radeam ieri cu Natalia cand mi-a scos din arhiva un chat al nostru mai vechi in care pomenea de Fingers, iar eu paream destul de neincrezatoare in ce poate iesi.
De cand am facut prima data ii repet intr-una ca ceva mai bun nu exista si evident ca rade cand isi aminteste ce sceptica eram la inceput.
Dana, nu cred sa pateasca nimic Ruxi, mai ales ca tu cunosti sursa.
Noi de aseara ne jucam prinselea, adica, Rayan imi " fura" mobilul si eu i-l cer, iar el fuge cu el in mana razand in hohote. Eu dupa el, of course, tot razand, ca la rasul lui ma topesc.
Apoi i-l iau si i-l arat si incep sa fug eu, iar el dupa mine. E un deliciu iar el este atat de fericit, se vede pe fetisoara lui.
Amaya, desenele animate le ai pe CD? Sunt Disney? Daca da, pllllll, vreau si eu copii daca se poate.
Voi iesiti azi cu copiii? Eu ar trebui sa ies neaparat pt poze cu Rayan dar cand vad ce vant este afara nu am curajul.
Oana, Miha, voi ati iesit?
Crinuta si
Rayan
tomasa spune:
Dana, hi, hi, hi! Credeam ca sarbatoriti voi ceva, de 8 martie am uitat complet. Eu nu prea le am cu sarbatoarea asta, desi poate ar trebui, macar acum, de cand sunt mamica. Mai degraba ma simt cuprinsa de spiritul lui 1 iunie. ![]()
Cat despre oul moale, il mananca deja de vreo luna si a supravietuit.
ai fost draguta cu emotionul ala, chiar ca! stiu ca sunt o curajoasa.
lui Ruxi!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
V. Erica spune:
Pai atunci o sa te felicit si de 1 Iunie
, Irina!
Nihil sine Deo!
V. Erica spune:
Crinuta, eu nu-i scot afara pe vremea asta.
Ref. la ou, sper si eu sa nu pateasca nika. Au trecut deja 2 ore!
Nihil sine Deo!
bubu05 spune:
'Neata!
Eu am o stare nasoala de tot de aseara, cu dureri de cap, ameteli si niste crampe...o fi de la regim? Tare nasol ma simt! Saracutul Vladut sta la el in pat si se joaca si eu bolesc in patul meu...
Erica si eu i-am dat ou moale lui Vlad, nu de multe ori ca nu prea ii place, dar nu a patit nimic nici el.
Crinuta, nu ies afara azi ca e urat si nici nu mi-e bine.
Ne mai auzim!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
V. Erica spune:
Oana, oul era crud de-a binelea, nu moale. L-a furat! Dar m-am linistit si eu...
Ce regim tii? Eu tin Monti si, in zilele in care mananc prea putine glucide/deloc, ma simt f. slabita.
Nihil sine Deo!
crinuta spune:
Oana, imi pare rau ca nu te simti bine. Nu cred sa fie de la regim, deoarece abia l-ai inceput de o zi, cu toate ca eu am semnele mele de intrebare legate de regimul disociat, fie el 1-1-1, 3-3-3 sau cine stie ce alta varianta mai exista.
E posibil sa te simti rau de vreme, si eu sunt zomni, ieri am avut dureri de cap, de ochi, ameteli, am cearcane, ma simt mereu obosita, ma dor mainile, picioarele de la schimbarile frecvente si bruste de vreme....
Incearca sa stai in pat sa te menajezi cat poti. Sunt convinsa sa fie si oboseala la tine, ca de altfel la noi toate.
pupici
Crinuta si
Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
si eu ma simt foarte aiurea: super obosita, cearcane, somn, simt ochii de parca am plins o zi intreaga, de dimineata m-am trezit cu singe siroind din nas in troleu -presiune, cine stie...chestia ca ma simt like shit.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Rebecca, dragostea mea

CLARA SOPHIE!