Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (1)
Raspunsuri - Pagina 9
PatriciaArdeleanu spune:
Bubu, uite, si eu pe aici...nu in dispozitie prea buna. Sint obosita si fara chef din cauza vremii si nu imi mai arde de nimic
deocamdata. Bravo pentru Lady's fingeres, eu nu am mai apucat sa fac. data viitoare, oricum nu tinem post. Tomasa, nu te-am uitat![]()
Amaya, felicitari pentru decizie. eu nu ma simt asa curajoasa, desi imi doresc mult. Ca si tine, am exact aceleasi temeri pentru ca am fost super norocoasa cu un copil ca Rebecca, in plus am o alta teama: daca fac gemeni![]()
![]()
Liviana, felicitari pentru catzaratul scarilor.
Shobo, fiecare companie cu regulile ei. Eu am o prietena care lucreaza la o mare companie, a stat acasa 2 ani cu salariul ei intreg, Adica primea si cic- iar compania ii dadea restul pina la suma intreaga, si are un salariu considerabil. Asa mai zic si eu sa stai 2 ani acasa.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Rebecca, dragostea mea
gabi.i spune:
Witchie felicitari pt listuta !Eu cred ca ai gasit solutia ideala :fiecare are ce si-a dorit in lista si este si mai aerisita decat cu emoticoane la toti bebei.
Liviana felicitari micutului curajos.Si Iustin a incercat sa urce cateva trepte dar a alunecat si s-a speriat asa ca am avut grija sa nu-l mai las.
Bubu suntem aici dar nu prea am timp de forum in timpul zilei.Mai intru seara dupa ce adorm copii.
Fetelor eu sunt bucuroasa pt ca Iustin va participa sambata 18 martie ora 15,40 la "Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea" la Baby Expo.
Acum am verificat mailul si am gasit mesajul de la organizatori asa ca cine trece sambata pe acolo este invitatul nostru in galerie.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
gabi.i spune:
La multi ani Clara Sophie !
Viktoria sa-ti traiasca fetita sa fie sanatoasa si norocoasa iar tu mai treci pe aici sa ne mai spui ce faceti.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
catiflo spune:
Buna fetelor, pentru doritoarele de soare si mare am pus o doza la albumul de martie. poze facute duminica in excursie.
crinuta, gabitza nu a gustat din servetelele umede, lui ii place buretele de baie imbibat cu spumant ![]()
ma inscriu si eu la clubul celor care au MAAARE nevoie de somn. al meu pui a facut ochisori si gurita la 2 noaptea si n-am reusit sa il fac sa adoarma in liniste nicicum, a plins on and off pina dimineata la 7. cred ca l-a dat peste cap weekendul, probabil ca de acum incolo vom sta pe acasa, pina mai creste el putin.
oana, avem si noi bambi, l-am pus o data dar n-a parut foarte interesat. mai incercam.
va pupacesc dulce
Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre
tomasa spune:
Ieri mi-am tuns trandafirii. Acum imi vine sa plang de mila lor, e casa goala, asa mi se pare. Dar trebuia, e spre bine lor, asa ca nu ma plang, astept insa cu nerabdare sa creasca la loc si mai ales sa infloreasca dragii de ei.
Patricia, merci ca nu ma uiti. Nici eu nu te-am uitat cu trandafirul galben. Il mai vrei? Acum cat am, sa stiu daca iti opresc unul. 
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
tomasa spune:
Amaya, tu macar din doi sigur vei avea unul linistit! Si e mare lucru sa stii. Eu uneori ma gandesc ca daca al doilea va fi tot ca Tudor si nu m-as mira, nu vad cum o sa o scot la capat. Insa iti da Dumnezeu putere si de dragul lor faci orice. Cumintel sau nazdravan, ca al tau nu e niciunul. Oricum ar fi tot ii gasesti numai calitati si nu l-ai schimba pt. nimic in lume, stii si tu prea bine asta. Cat despre sex chiar nu conteaza. Si eu mi-am dorit si-mi doresc o fetita dar ce-mi va da Dumnezeu va fi primit cu mare bucurie, cu aceeasi bucurie, indiferent de asta. Conteaza doar sa fie sanatos. O sa fie superb, mai ales pt. Andrei, veti fi intr-adevar o familie completa si echilibrata.
Sper ca dorinta sa ti se implineasca repede si sa fie totul la fel de minunat ca in prima sarcina!
tomasa spune:
Gabi.i, felicitari. Incercam sa venim si noi sa va facem galerie, ca tot aveam de gand sa merg sambata la Baby Expo.
PatriciaArdeleanu spune:
Tomasa, sigur ca vreau
. asa ca, opreste unul si pentru mine![]()
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Rebecca, dragostea mea
V. Erica spune:
Neatza mamici,
Sunt tare suparata caci adineauri donsoara n-a avut altceva mai bun de facut decat sa fure de pe masa un ou crud, sa-l sparga si sa bage degetul murdar de galbenus crud in gura. Mai era si de tara, si nu tocmai curat
...
Acum mi-e frica sa nu faca vreo alergie ceva, Doamne-fereste! Uff!
Si eu ma pregateam sa fac Fingers pt maine, e o zi speciala, asa ca ma abat un pic de la Monti...
Rayan si Vladut sunt niste scumpicei
. I-am vazut si eu.
Irina, nu pui un lasterel la "prins" si pt mine sau i-ai aruncat pe toti? Trandafirii galbeni sunt preferatii meu, desi geloasa nu-s.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
tomasa spune:
Dana, n-am aruncat niciunul, ca nu ma indur! Ii am pe toti in apa, rosii si galbeni, i-am pus deja la prins. Iti opresc cu placere si ti-l aduc cand reusim sa ne vedem prima data. Cu ocazia asta poate ne facem timp ca mi-e tare dor de voi.
Imi pare rau de nazbatia lui Ruxi, dar eu nu cred ca pateste nimic, Doamne ajuta! Tudor papa deja ou moale dimineata de ceva vreme si nu am avut probleme niciodata, sper sa nu fie cazul nici la voi.
Felicitari pt. ocazia festiva!
Gabiu, ti-am scris pe mess in legatura cu pozele alea dar nu mi-ai raspuns. Stiu ca si tu erai amatoare de trandafiri, mai vrei? Ca mai am cereri dar vreau sa va dau voua prioritate ca stiu ca mi-ati zis mai demult.
Patricia, s-a facut! La pima intalneala il aduc. Sper sa fie gata fie "mustacios" pana atunci.