Mamici casnice (15)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
malla spune:
Da, Alexa de laptele acela de la primarie vorbesc... ca nu a mai venit nici luna trecuta si nici acuma nu ar fi vesti... Asa ca sunt in asteptare..., dar se pare ca degeaba!!!
adriana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
symaco spune:
mai,stiti ca e greu cu trimisul e tare scump prin atlasisb si oricum ajunge pe post de apa plata...va asteptam la noi,ce ziceti?!loc avem,pofte de musafiri avem mai ales daca musafiri au si cupii
,haideti la nametii nostrii!!!
flavia,sper pana nasc sa se mai duca din zapada ca mi-e groaza..ieri imi faceam ganduri cu sotul,ce am face daca m-ar lua contractiile si tre sa fugim la spital,cei care raspund de curatarea drumurilor+gunoierii sunt in greva in germania.strazile sunt curatate dar numai asa de mantuiala!
asa ca ar fi indicat sa se topeasca zapada pana luna viitoare ca daca nu ne trebuie lopeti sa ajungem la spitalsi ar cam fi vreo 25-30km pana acolo!
Danelutza spune:
Buna ziua si de la mineeee si multzumesc pentru cafea Miha
Bun venit Stela, mami cu baietzel, vezi daca sint mami de fetitza, ce interesata sint.
Flavia multzumesc pentru urari, buuunnn tortul soacrei, eu am facut tiramisu si am mincat la greu, n-am urcat inca pe cintar sa nu ma sperii.
Fetelor eu am intirziat azi. Dau raport: dormit rau toate noapte, motive vint puternic de-mi lua acoperisul de pe casa, Isabella se trezea din juma'in juma' de ora. Asha ca s_a facut dimineatza, trezit la ora 7.30, la ora 9 plecat la pediatru. controlul de 9 luni pentru Isa, greutate 8.680 si 71,5 cm, cica e prea energica si de aia n-a luat decit un kg in 3 luni. Facut analiza pipi (buna), analiza singe (picaturi de dat, fier putzin in organism). In rest sanatoasa tuuunnn, ne prezentam din nou pentru analiza singelui peste o luna.
Raportat tot pina la aceasta ora, dispar sa dau mincare la odrasla, iar mie imi cad okii in gura de somn.
Vremea, adica vremurile aici, sooooaaaaareeeeeeeeeeee, dar viiiinnnttt, ca m-am uitat dimineatza sa vad daca n-au zburat muntii.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
mihaela amalia spune:
Alina maine devenim vedete, nu miercuri
Danuta ieri de fiecare data cand am scris aici am uitat, asa ca iti spun acuma LA MULTE LUNI SI IN CURAND LA MULTI ANI
nu-i asa ca niciodata nu e prea tarziu???
Aaaaaa si mi-ai facut o pofta de Tiramisu
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](advocat.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
symaco spune:
bai,io nu m-am prins....are cineva ziua de nastere,sau avem o noua burtica in club?hai luminati-ma si pe mine ca nu sunt io de vina ca voi scrieti mai mult decat reusesc io sa citesc
e vorba de danelutza vecina,dau dana´´biciclista``!?
floricele pt ceea care ma lamureste
,mi se trage si de la hormoni ca pricep asa greu!
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by symaco
bai,io nu m-am prins....are cineva ziua de nastere,sau avem o noua burtica in club?hai luminati-ma si pe mine ca nu sunt io de vina ca voi scrieti mai mult decat reusesc io sa citesc
e vorba de danelutza vecina,dau dana´´biciclista``!?
floricele pt ceea care ma lamureste
,mi se trage si de la hormoni ca pricep asa greu!
Nu Sym nu e nimeni
![](gravida.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](advocat.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Porumbel30 spune:
Dragelor, recunosc ca nu fac fata ritmului in care scrieti ! Abia reusesc sa citesc din urma cate ceva dar nu reusesc sa scriu pt. ca bebe ma cheama la datorie !
Eu sunt super obosita, sculatul noaptea ma termina iar ziua dupa ce adoarme bebe abia reusesc sa fac cate ceva prin casa si nu-mi dau seama cum trece timpul...ca iar il aud pe bebe ca ma cheama...
Acum sa va dau amanunte despre copii pt. listuta : Andrei e nascut pe 1 febr. 1998 , Paul pe 9 noiembrie 2001 si Ian pe 9 februarie 2006.
Peste o saptamana mergem la control si la vaccin. Abia astept sa vad cat a luat in greutate !
Aici e primavara adevarata, lucru rar in Israel...e soare, caldut, dar bate vantul. Sper sa tina vremea asta cat mai mult. Cand ma gandesc la caldurile care vor fi pana in octombrie...imi vine rau. Si noua ne place mai mult iarna sau oricum, vreme mai racoroasa.
Oricum, in oeasul in care locuiesc, din cauza ca e situat la 600 m altitudine e mult mai suportabila vara, decat pe coasta Marii Mediterane, de exemplu, unde e multa umezeala.
Acum ma duc la bebe , apoi iesim la o mica plimbare. Sper sa mai intru cand ne intoarcem.
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
mama_de_bebe spune:
Buna!Va multumesc pt urarile de bun venit si ma bucur ca m-am alaturat voua.Sa va spun despre mine.....Am 29 ani si sunt constanteanca.Fetita mea este nascut pe 8 mai 2004,iar baietelul pe 1 iunie 2005.cum eu la randul meu sunt nascuta tot in mai ,iar sotul in iunie copiasii nostri au fost cadourile cele mai de pret care ni le-am facut.Va pup ,
symaco spune:
ohoo,printesa isabela e sarbatorita?!
cand ai zis de ´´la mai multe luni´´credeam ca danelutza a facut burticica cat am lipsit io!
sa nu raman datoare
!
am plecat sa o duc pe syb la grupa ei de joaca,cred ca numai maine dimineatza mai dau pe aici.ne intalnim la urmatorul capitol!
Danelutza spune:
Miha multzumesc, niciodata nu-i prea tirziu. Hai la tiramisu, ca mai am o feliutza si pentru tine, barbatul nu are voie sa manince, asha ca ma sacrific eu.
Symaco , vroiam eu sa am la multe luni de burtica, dar... stau la pinda, cind creste te anuntz.
Multzumesc si tzie pentru urari, si... nu mai lipsi atita ca ai timp si motiv cind apare bebitza Anastasia.
mama_de_bebe ia spune matalutza repejor, pe cit mai esti nascuta, ca eu sint pe 14, fiimea pe 5 iunie iar feciorul tau pe 1 iunie. Mamaaaa ce mi-am mai dorit eu sa se nasca Isabella pe 1 iunie de ziua copilului, dar ea n-a vrut sa iasa nici macar la data cind a programat-o doctorul, asha ca i-a stricat somnul la miezul noptii. Saracul parca vad si acum ce fatza avea simbata noaptea. Dar las' ca-i obisnuit, el are 9 copii, aici lumea face doar unul cel mult doi, dar asta a facut 9, se vede ca e ginecolog bun si are salariul maaaaareeeee
Gata dispar, dar reapar.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami