Mamici casnice (15)
Raspunsuri - Pagina 11
symaco spune:
,bun venit fetelor noi!
am pus niste poze noi,recente,de acum cateva zile..cele cu zapada sunt facute din balconul ce da spre padure..ca tot va promiteam ca va arat in zona linistita stam!
am nins 2 zile non-stop la noi,sa declarat stare de urgenta si e un balamuc peste tot,strazi,autostrazi.peisajul e minunat numai ca de 6 luni acelas peisaj il avem ..asa ca ne-a cam iesit pe ochi!
oricum,am fost la tavalit in zapada si tati a construit o partie pt sanie chiar la noi in fata blocului,asa ca aseara am stat si cu lanternele ca sybille nu se mai dadea plecata!
burtica e ok,creste si din fericire bebitza nu mai a semne de graba...si-o dat seama ca tot mai bine la caldurica!
din pacate nu pot sa tin pasul cu voi,mai ales la we cand aveti asa spor la scris eu nu pot intra ca e consortul pe aici...dar incerc sa prind din mers cate ceva.si daca se tine vre-o intrunire´´de partid´´anuntati-ma si pe mine cumva.
diadaniela spune:
Hello!
Va zic si by ,ca plec in oras.Vorbim mai tarziu!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
dana d spune:
Buna dimineataaaa! mi-e si rusine sa spun la ora asta, vad ca v-ati sculat devreme desi nu mergeti la serviciu. Eu m-am sculat pe la 6 sa-i dau papa lui sotul care a plecat la munca, dupa care m-am bagat la loc in pat si am dormit cel mai dulce somn pana pe la 8:30 cand m-a sculat Ilinca.
Apoi... ca in fiecare dimineata, servit masa, facut patul spalat vasele de ieri , asa fac eu, seara nu am nici un chef.
Acum ne-a venit profesoara de franceza si, abia astpet sa revin la pasiunea mea de cateva zile: "The Sims" Trebuie sa va marturisesc ca abia astapt o clipa libera ( libera de treaba, de sot si chiar de Alexa care vrea si ea sa joace), ca sa ma reped la joc.
Asa ca va pup si va mai vizitez dupa ce mai castig cativa bani, mai construiesc ceva si mai cumpar cate ceva in casa mea virtuala.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
osna spune:
buna dimineata fetelor,
azi cand mi-am facut planul ca dorm si eu mai mult dimineata a fost o galagie pe casa scarii,ceva de groaza.si pe deasupra a mai venit si un nenea sa ne vefifice geamurile si usa de la balcon daca se inchid bine.asa ca poate dupa amiaza sa mai trag un somn mic.
azi noapte numai ciuperci am visat fetelor,ma obsedeaza mancarurile cu ciuperci de cand sunt burticoasa,as infuleca non stop.
aici ninge si vad ca primavara nu vrea sa se arate la fata.
corina in ce parte a germaniei stai ca nu mi se pare cunoscut orasul,dupa nume?
sa aveti o zi minunata!!!
dana d spune:
Apropo, Osna mi-a dat o idee: Hai ca in fiecare dimineata, sau la prima postare din zi, sa facem si un scurt buletin meteo, fiecare cum e la el sa avem si noi idee de atmosfera in care traieste ficera.
La Bucuresti e iar primavara de cateva zile, ieri am avut 17 grade, azi se anunta cam la fel dar e nor. De maine insa cica vine iar iarna, zicea Busu azi dimineata ca urmeaza 3 zile cu ninsoare multe si putine grade in termometre (2-4), ma refer la Bucuresti.
Pupici!
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
alexa si mami spune:
stela, bine ai venit!
incep sa cred ca nu am exagerat cind am zis ca in 3 luni ajungem la episodul 100.
si se ingroasa rindurile la mamici de 2 ori, ca sa nu mai spunem de porumbel, super mamica. cred ca tre' sa ne apucam iar de lucru.
miha, senx de cafeluta. miercuri suntem la tarabele de ziare, nu?
adinel, vb de laptele de la primarie?
alexa & fam
alexa si mami spune:
apropos de vreme, azi e baba mea.ploua de vreo ora torential si e f inorat.
dana d, cine e cu franceza?
dana, la voi nu ploua?
alexa & fam
symaco spune:
osna,sunt in lankreis müldorf am inn..undeva in bayern!la 70 km de münchen
fetele,eu am dormit groanic..m-am trezit cu o durere de spate nasoala.acusi trebuie sa merg o duc pe sybille la grupa ei de joaca...oare de ce nu am tras eu tare cu recunosterea permisului.am zis ca fac dupa nastere!
de zapada ce sa mai zic,luati de va uitati in poze...ca la noi la nimenea.
la mine se prevede in urmatoarele zile tot zapada asa ca pana nu am ceva noutati nu particip la buletinul meteo!
alexa si mami spune:
corina, m-ai terminat cu pozele. io's innebunita dupa iarna, iar alexa daca ar putea ar dormi intr-un namete. da' nu am avut noroc de zapada anul asta. trimite si la noi putina.te rog.
alexa & fam
impreuna spune:
Corina burtica aia mare si rotunda:)
Sunt super pozele cu zapada, ce fain e peisajul, din balcon in padure, aveti si loc de joaca pt copii, ce mai, ca in basm. Las ca trece si zapada, poate pana nasti si vi acas de la spital nu mai trebuie sa iti faci carare prin troiene:)
Si la noi e zapada, dar s-a mai topit, azi noapte a nins din nou, afara e frig, vant, flescaiala pe sosea si trotuare ca au aruncat cu material antiderapant, e urat de tot
Azi dimineata am fost la cumparaturi, dar m-am hotarat: pana maine nu mai ies din casa, ca macar aici e cald si bine si nici nu ma uit pe geam ca ma apuca groaza.
Dana D succes cu "the sims":) eu nu le am cu jocurile astea pe calculator, ce-i drept nici nu vreau sa incep ca apoi nu ma mai las:)
Flavia (sotie si mamica fericita)