Mamici casnice (15)
Raspunsuri - Pagina 10
ange spune:
hop si eu...
v-am citit pe sarite
nu am timp.
ma bucur ca ne-am intarit randurile
promit ca sapt. viitoare dupa ce se cara colegul am sa va citesc cap coada
eu mis super.am avut un wek. de joi o tinem numai intr-o veselie.Ne prinde bine la toti 4 sa fim impreuna din cand in cand.O sa facem cerere la colegu' sa-si ia mai des mini vacante
Cel mai super lucru pe care l-am facut a fost ca ne-am bagat din nou antena de romaniiiii.Aseara am stat ca 2 nebuni pana la 3 dimin. sa ne holbam la emisiunile de pe pro tv.Fain de tot!
De acum o sa fiu la zi cu ce misca in Ro.Sunt super fericita
Va doresc o saptamana placuta!
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
andora spune:
quote:
Originally posted by ange
[Cel mai super lucru pe care l-am facut a fost ca ne-am bagat din nou antena de romaniiiii.Aseara am stat ca 2 nebuni pana la 3 dimin. sa ne holbam la emisiunile de pe pro tv.Fain de tot!
De acum o sa fiu la zi cu ce misca in Ro.Sunt super fericita
super fain!!!
[
[
[SCRIU_DOAR_CU_MOSE-UL_COPY/PASTE_DIN_WORD_VA_PUP_MULT_SI_POATE_VIN_LA_O_CONFERINTA_CU_SMILIES_PE_MUTESTE
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
mihaela amalia spune:
'Neataaaaa
Ca de obicei sunt prezenta cu , cine doreste sa pofteasca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
andora spune:
quote:
Originally posted by mihaela amalia
'Neataaaaa
Ca de obicei sunt prezenta cu , cine doreste sa pofteascawww.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
mama_de_bebe spune:
buna dimineata!ma primiti si pe mine?
sunt casnica din 2002,am doi copilasi;o fetita de 1,10 luni si un baietel de 9.ei se numesc Bianca si Robert.va pup si va doresc o primavara frumoasa.Stela
andora spune:
Bun venit Stela_pupam ingerasii tai scumpi si asteptam foto si povesti cu voi!!!
impreuna spune:
Bine ai venit Stela, ne bucuram ca se ingroasa randurile mamicilor casnice care ni se alatura
De unde esti? Cum e viata ta de casnica? Mai povesteste-ne despre voi, da si datele de nastere sa va trec pe listutza. Daca ai poze sau vrei sa ne vezi, spune si iti trimitem userul si parola de la albumul comun.
Cami felicitari de distractii, la cat mai multe:) Acum cred ca o sa stai , la gradi mai mergi? :)
Andreea repara mama tastatura aia si spune-ne dc ai ramas singura si ti-a plecat socrela:)
Miha eu vreau sa fie cu lapte:))
Azi dimineata am reusit sa ma trezesc inaintea sotului si am inversat rolurile: m-am dus eu la Sara, i-am pregatit mancarea, apoi l-am servit pe el cu micul dejun la pat..., tare as vrea sa fiu in stare sa fac asta in fiecare dimineata dar sunt tare rea de somn
Mersi pt raspunsurile la "nostalgia", acu ma apuca mai tare beleaua:))
Flavia (sotie si mamica fericita)
andora spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Andreea repara mama tastatura aia si spune-ne dc ai ramas singura si ti-a plecat socrela:)
socrella la spital noi o vizitam zilnic
malla spune:
ma bag si eu iar pe aici... Sunt cam nervoasa ca ... nu a venit laptele praf(Bebelacul), si deocamdata nici banii(salariile noastre), ca sa pot sa cumpar. Asa ca stau in suspans sa vad ce s-o intampla :)
Parca se inmoaie timpul? C e ziceti: vine primavara???
adriana
mihaela amalia spune:
Andreea esti comica rau cu beleaua de tastatura
Flavia s-a rezolvat cu lapticul pentru cafea, am imprumutat de la fica-mea, ca are din belsug
Site Amalia