Mamici casnice (15)
Raspunsuri - Pagina 13
mama_de_bebe spune:
DANELUTZA-sunt nascuta pe 17 mai.Robert ar fi trebuit sa se nasca pe11 iunie,asa spunea medicul.eram tare bucuroasa ca ar fi fost in aceasi zi cu sotu'.El a ales sa se nasca pe 1.mereu am indragit ziua de 1 iunie acum am motive intemeiate sa o serbez.S-ati traiasca printesa,sa se faca frumoasa si cuminte.ar fi o idee buna sa ne incuscrim.
alexa si mami spune:
buna fetele!
gata treaba. spalat vase, bibe, aragaz. mai tre' sa bag vreo 2-3 masini de rufe si sunt ok. alexa doarme, ca pe vremea asta ce sa faci?
danelutza, fetele de ce nu mergeti pe yahoo-ul nostru sa puneti poze. vedem si noi si voi minunatii de cupii.
fla, pe unde umbli? s-a marit efectivul si tre' modificata listuta.
da' cami, nici la ora asta nu s-a trezit? deh obosita!
andreea, tastatura sau Pc-ul?
oare cind vine primavara?
alexa & fam
impreuna spune:
Am completat listuta, sa va uitati sa vedeti dc e ok, poate mi-a scapat ceva
Porumbel ma tot gandesc cum faci fata la 3 feciori, ca mie mi-e greu cu 1 :) Te-ai refacut dupa nastere?
Astept mesaj de la tine cand ai vreme
Adriana e cam greu sa te bazezi pe laptele praf dat de stat, mereu am vazut ca era scandal ca nu se livra la timp. Nu prea ai de ales, dar sa cumperi daca nu se satura cu ce ai tu, din pacate :(
Spune data de nastere a lui Andrei sa trec pe lista, acu am vazut ca nu e:)
Va pe toate ca ma chinui sa o fac pe Sara sa manance de vre-o 2 ore
Flavia (sotie si mamica fericita)
alexa si mami spune:
fla, mereu uit. am vazut ca ai trecut pragul 2000. hai sa-ti urez ceva: vedea-te-as moderator!
alexa & fam
malla spune:
Flavia, Andrei e nascut pe 22 septembrie anul trecut...
La noi este urat timpul, de dimineata a fost primavara, acum e iarna, ninge urat...nu ca in povesti!!!
Va pup!
adriana
symaco spune:
porumbel, sa-ti tina d-zeu nervi tari ca cu 3 prunci nu pot decat sa zic..jos palaria!
danelutza,sa fi cat mai repede cu burtica,sa aiba printesa isabela cu cine se juca!.eu lipsesc vreau nu vreau la we ca e sotul acasa si eŽŽlegeŽŽla sf de saptamana el e la pc,ca eu si asa sunt toata saptamana.
acu sunt pe aici pt ca al meu sot sa dus sa o ia pe sybille de la grupa de joaca.
ferice de voi fetele cu copii nascutii in anotimpuri mai caduroase,cand tineti zilele de nastere aveti de unde alege...la noi in dec,nu prea gasim multe de facut:acasa sau mc-donalds!
mai vin diminetza,o seara faina sa aveti!
ange spune:
iote-ma din nou singura...
adica nu,cu copii si cu voi
ma omorati cat puteti sa scrieti.Am intrat de cateva ori sa va citesc dar voi scrieti romane mai!
Am vazut ca a fost cutremur in Ro.Tocmai ne prezinta esca stirile
De dimin. de la prima ora pana in noapte tarziu numai romanii merg la mine in casa
Flavia,la gradi ma duc din cand in cand.Nu pot merge pe post pt. ca la vara nu-mi da nimeni concediu 2 luni...asa ca prefer sa merg cand ma suna si cand am chef.Acum cu romanii zau ca stau aici acasa pe metereze pana la vara
De maine-l duc pe Robert la gradi cateva ore dimin. ca deja ma intreaba ce fac copii lui
Bun venit tuturor mamicilor (noi) casnice
Ne-am intarit bine randurile
Cu conf. cum stati?
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
da' cami, nici la ora asta nu s-a trezit? deh obosita!
alexa & fam
ehehee obosita,obosit dar satisfacuta!
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Porumbel30 spune:
Ne-am intors de la plimbare, a fost super ! Am mancat si acum mai fur cateva minute in fata PC .
Symaco, teoretic ai dreptate ca e greu cu 3 copii, dar eu ii multumesc lui Dumnezeu ca Andrei , baiatul cel mare e un adevarat ajutor pt. mine. Ma ajuta mai ales cu Paul, atat direct cat si indirect.Se joaca impreuna frumos, il invata multe... Dar mai ales il influenteaza prin exemplul lui. Ar fi multe de povestit despre asta, poate continui cu alte ocazii.
Impreuna, n-am uitat ce am promis, dar pur si simplu n-am reusit sa-ti scriu. Te rog sa ma ierti. Sper sa reusesc cat de curand...problema mea e ca nu pot scrie doar cateva cuvinte, mai ales despre ce ne intereseaza pe noi.Ce-ai zice sa incercam prin mess. ?
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
gegea spune:
Semnam si noi condica, dupa o pauza destul de lunga.
Suntem bine, Daria e din ce in ce mai nazbatioasa, se ridica singura, fara stangacie, de pe olita, ii place mult sa danseze si asculta multa muzica, numai ca de mers singurica, fara sprijin, nu vrea absolut DELOC, desi cu siguranta poate. Ieri si azi a fost cam maraita si in mare mare cautare de atentie, dar speram sa treaca cat mai repede.
Vad ca aici s-au mai ingrosat randurile, asa ca urez bun-venit tuturor si o "sedere" cat mai placuta aici!
Va pupam pe toate si va uram o seara cat mai placuta!
PS.Avem niste pozici ceva mai noi la semnatura, nu foarte multe, pentru ca nu prea mai sta cand vede aparatul, se indreapta inspre minesau se alinta, stramband din nasuc.
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Geani si Daria (03.04.05)