Aruncati deseori mancarea?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Dragele mele, ma surprinde sa citesc nn ca aruncati mancarea.Daca am mai mult de 2 portii si nu o mancam(suntem crestini ortodoxi cu post miercurea si vinerea) o congelez (daca nu are cartofi).Asa am mereu in congelator diferite feluri de mancare proaspete.E drept ca nu astept sa treaca o zi sa le congelez, ci imediat dupa racire.
Tip:folosesc pungute ziploc cu data si felul de mancare scris pe ele.

Joanna

"Fasting means controlling the power of fire and closing the mouths of lions."

St. Basil the Great.

Credinta e un risc al ratiunii; dar nicidecum o anulare, ci, dimpotriva o iluminare a ei.

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

interesanta idee joanna dar poate fi congelat orice/??si ce gust are mancarea dupa ce o decongelezi??
eu vreau sa zic ca arunc si preparate din carne care stau prin frigider si se invechesc iaurturi pe care le uit prin frigider si cand vreau sa le consumam vad ca sunt expirate sau nu mai au mult si expira...iar mancare gatita nu mai zic....singura chestie care ma linisteste este faptul ca tot ce arunc strang intr-o punga si trimit in weekend la tara la catei

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arizona spune:

Nu imi place sa arunc mancare deloc. Ma gandesc tot timpul cati bani am dat pe ea. Si plus ca e pacat. Normal ca daca se strica si nu mai poate fi mancata o arunc dar incerc sa fac sa nu ajung la asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena123 spune:

Nu-mi place sa arunc mancarea dar se mai intampla.Mie imi place decat o singura data sa mananc din mancarea facuta,cu exceptia supelor maxim de trei ori.Asa ca fac risipa daca nu apreciez bine,la ochi, ingredientele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

nu imi place, dar arunc. Ca de multe ori socoteala de dinainte nu se potriveste mai apoi. Marti am facut mancare si sotul meu a uitat sa-mi zica -- ca a zis ca ne trimite si soacra-mea. Bineinteles ca a mea s-a invechit, nu ca nu as gati bine, dar mama soacra gateste zilnic, doar nu are alta treaba.
Iar mancarea mea era facuta in urma cu o seara.
Si asta e doar un exemplu. In schimb, cand e vorba de paine - oaleu! Arunc tone!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

si la noi se cam arunca mancarea, desi e cam aiurea treba asta...
mie nici nu imi place mancarea reincalzita si ma enerveaza chestia asta cu facutul de mancare pentru 3, 4 zile. pur si simplu nu imi place mancare arreincalzita, mai ales supa

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Nushulica,cam orice,de la supa la sarmalute de post sau normale.
Gustul?Ca atunci cand ai ..gatit adica neschimbat.Salvezi timp,bani energie ..cred ca stiti.Incercati..daca nu va place nu ati pierdut nimic.

Joanna

"Fasting means controlling the power of fire and closing the mouths of lions."

St. Basil the Great.

Credinta e un risc al ratiunii; dar nicidecum o anulare, ci, dimpotriva o iluminare a ei.

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si eu cam arunc...dar multumesc de pontul cu congelatul!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

mincarea congelata nu mai are acelasi gust cu cea proaspata, trebuie sa nu fii pretentios ca sa o maninci, mai ales dupa un nr. de zile, am incercat si eu si beeh! nu mai era buna, plus ca nu vad cum ai congela piure de cartofi sau o musaca, dar ma rog fiecare cu gusturile si pretentiile lui...
si ca sa raspund la subiect si eu arunc destul de des mincare, mai ales ciorba sau supe ca destea gatesc in cantitati mai mari, pt. a avea citeva zile, ca nu pot gati doar doua sau trei portii...mai arunc si lactate care se trica mai usor in frigider si zarzavaturi care nu mai corespund cerintelor
dar asta e
ce noua nu ne place putem da altora?eu nu as putea sa dau o mincare care mie mi se pare alterata alcuiva sa o manince, nici macar unui ciine, ca uneori mai aruncam si ce e comestibil...nu mi se intimpla niciodata, tot ce arunc e stricat, ca de il tin in frigider in speranta ca ne vom atinge de el pina expira
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

din pacate si eu arunc mancare gen supe, ciorbe ca astea intotdeauna raman nemancate, adica al meu barbat nu mananca dintr-o mancare decat a doua zi, dupa aceea trebuie sa o arunc. de gatit zilnic nu gatesc pentru ca nu am nici chef nici rabdare cand ajung acasa de la serviciu seara sa stau in bucatarie. de obicei in timpul saptamanii pregatesc chestii de mancat care nu necesita efort mare.
in afara de mancare mai arunc si altele de prin frigider ca iaurturi expirate, cutii cu branza, salamuri etc.
stiu si eu ca nu e bine si barbate-miu ma cearta mereu ca (,) cumpar mereu ca disperata dar nu ma pot aptine! din cate vad noi mai toate suferim de sindromul asta de a cumpara "in prostie, sa fie"!!!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput