Aruncati deseori mancarea?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

De obicei ma stradui sa fac mancare doar pentru o zi,pentru ca a doua zi este...cahhhh...Dar desertul nu l-am aruncat niciodata nu stiu cum se face!!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

noi facem ca la circ!facem supa de pui!dintr-un pui intreg!si se arde iubitu meu pe degete de scoate carnea din supa ca "s-o manam a doua zi"!dupa 3 zile de stat in frigi o arunc evident...pe carne...ca supa-i papata de mult!si ultima data am decis sa o aruncam direct ca sa nu ne mai batem capul cu degete fripte si farfurii murdarite si alte chestii.....asa ca noi aruncam multa mancare.........multa!

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Pai de ce nu faceti si friptura cu puiul?

Eu la capitolul carne, nu arunc nimic!! Nu apuca sa ramina!

Si eu fac multa supa. La cea mica ii place tare mult supa (si cum n-are nici 10 kg la 2 ani) ii fac destul de des. Prefer pulpele, pun 3 pulpe in supa iar apoi le mincam la felul doi cu garnitura de piure, cartofi pai sau orez in general.
Mie deobicei imi ramine din supa si o arunc. Dar tot imi zic ca nu e decit niste apa cu o mina de taitei care nu sunt asa de scumpi!

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

Tare ma doare inima sa arunc. Stiu cat costa si innebunesc cand vad jumatate de portie. Cand mai e cate o portie, poate o mananc eu, dar nici mie nu imi comvine sa mananc din ce s-a mancat ieri, mai ales cand fac mancare calda in fiecare seara (sau aproape ).
Asta e.... nu stiu daca se poate fara aruncat, dar nici nu pot sa imi cumpar caine doar ca sa scap de grija asta. Asa ca, daca ramane si nu se mananca, la gunoi, cu regrete cu tot.

... words are tools...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

de obicei, gatesc dupa reteta si urmez instructiunile intocmai pentru doua portii, ca gatesc zilnic, mai nou. :-) cand nu am reteta si folosesc ingredientele "dupa ochi" si se nimereste sa gatesc mai mult de doua portii, invit vecinii la cina sau le duc io farfuriile si am terminat povestea. nu-mi place sa arunc mancarea, desi se mai intampla, dar foarte rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

din pacate pe langa faptul ca arunc mancare gatita, arunc si din celelalte f mult...cutii de branza abia incepute(imi dau seama ca nu prea imi place), o groaza de iaurturi din care se mananca doar cateva lingurite, borcane cu te miri ce aruncate pe jumate...ca sa nu mai zic de produsele ce imi expira prin dulap.Cumpar prea mult...intotdeauna am avut pb asta...si in fiecare sapt imi spun ca tb sa fiu mai chibzuita
si mai sunt si f pofticioasa....imi place sa experimentez si cumpar tot felul de tampenii ...cateodata am nevoie de vreo 2 sapt sa ma conving sa le gust...nu zic de ce se intampla dupa ce le gust

alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Si eu arunc mancarea. Si ma oftic. Ca sa nu mai spun de "mancarea de dimineata". Pe aia o arunc cel mai repede. Plus branzeturi si fructe si legume...si..offf
Dar inca n-am reusit sa ma potolesc sa nu mai cumpar sau gatesc cantitati inutile!
Poate aveti voi solutia miraculoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Eu am inceput sa stiu cam ce este bun pe piata, si nu prea fac experimente gen am vazut reclama si este bun si sa cupar si eu ca sa arunc dup aia. Mancarea gatita o mai arunc si eu ca fac in cantitati normale dar iubi mai vrea un cartof prajit, o pizza etc si asa nu se mai mananca mancarea dar rar se intampla asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Eu arunc rareori, cand se intampla sa mai ramana cate o lingura de piure. Nu-mi place deloc sa arunc mancare, am ramas socata de cand am lucrat in America la un club unde bucatarii aruncau o gramada de mancare ramasa la gunoi (desi era proaspata, gatita in ziua respectiva), mai bine o aruncau la gunoi decat sa ne-o dea noua angajatilor...
In plus, cred ca reusesc sa apreciez destul de bine portiile in asa fel incat sa nu ramana.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

fetelor nah, cred ca o sa va sochez, dar mie sincer nu-mi place deloc sa arunc mancare...sa va zic de ce?? imi vine in creier imaginea aia cu copiii flamanzi de oriunde ar fi ei, dar care nu au saracii, si eu arunc mancare...sorry nu va suparati ca si eu la inceput, casatorita fiind, habar n-aveam sa dozez corect si tot timpul mai ramanea ceva aiurea, gen o varza, o telina, niste carne prin congelator sau chiar scoasa prin frigider si innebuneam sa o arunc de nervi, ca n-am nici macar o pisica, caine ceva acolo.

acum incerc sa fac exact cat mancam in ziua respectiva, si daca mai ramane un pic sa zic, cam o portie o haleste sotul a doua zi, el mananca orice daca deschide frigiderul, norocul meu ca e genul "cos de gunoi" asa zice el in gluma, pot sa ii dau orice sa manance, numai sa aiba sare pe ea

acu arunc mai rar, dar se mai intampla cateodata din pacate

t-rex

Mergi la inceput