Aruncati deseori mancarea?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Mai mult de 2 zile nu mancam acelasi fel de mancare...prost obicei...asa ca aruncam de 2-3 ori pe saptamana mancare...si cand te gandesti ca altii nu au ce manca!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

quote:
Originally posted by lena

fetelor nah, cred ca o sa va sochez, dar mie sincer nu-mi place deloc sa arunc mancare...sa va zic de ce?? imi vine in creier imaginea aia cu copiii flamanzi de oriunde ar fi ei, dar care nu au saracii, si eu arunc mancare...sorry nu va suparati ca si eu la inceput, casatorita fiind, habar n-aveam sa dozez corect si tot timpul mai ramanea ceva aiurea, gen o varza, o telina, niste carne prin congelator sau chiar scoasa prin frigider si innebuneam sa o arunc de nervi, ca n-am nici macar o pisica, caine ceva acolo.

acum incerc sa fac exact cat mancam in ziua respectiva, si daca mai ramane un pic sa zic, cam o portie o haleste sotul a doua zi, el mananca orice daca deschide frigiderul, norocul meu ca e genul "cos de gunoi" asa zice el in gluma, pot sa ii dau orice sa manance, numai sa aiba sare pe ea

acu arunc mai rar, dar se mai intampla cateodata din pacate

t-rex

Si eu la fel !!! Mi-au ramas de mica-n minte vorbele bunicii, care-mi spunea ca "Mancarea nu se arunca, e pacat". Si sincer, si mie mi se pare pacat sa arunc la gunoi ceva ce stiu ca multi nu au ! Nu e vorba de bani, ca nu ma costa o avere, dar de principiu.

Si pe urma, eu nu am timp (si nici chef) sa stau sa gatesc in fiecare zi (respectiv seara). Si nici eu, nici sotul, nu facem mofturi de genul "Nu mananc de 2 ori din aceeasi mancare". Cand fac ceva de mancare fac de obicei 1-2 feluri (noi nu mancam ciorba sau supa) diferite, pe care le alternam. Si stau bine mersi in firgider o saptamana, si nu se strica, nu prind miros, nu-si schimba culoarea.

Cat despre legume si fructe, mi se intampla sa iau mai multe decat putem consuma, dar stau bine mersi in frigider 1-2 saptamani. Am tinut niste portocale 1 luna, ca am uitat de ele, si n-au patit nimic.

Mai arunc iaurturi expirate (desi in general nu prea consumam), sau mezelurile, care se strica repede (cand vad ca sunt pe cale sa se strice, le las in fata blocului, sa le ia vreun caine).

Imi pare rau, dar eu n-am timp si energie sa gatesc sau sa fac cumparaturi in fiecare zi.

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

am vazut ca una din fete a scris ca mai congeleaza mancarea.si eu am congelat cateva feluri sa vad ce si cum:
-sarmale
-ardei umpluti
-chiftelute (ca am facut multe deodata)
-ciorba de perisoare
nu le-am tinut mai mult de 1-2 saptamani dar incalzite la Mu in caz de urgenta,cand nu am apucat sa fac altceva, sunt ca si atunci preparate(noua cel putin ne-au placut)

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

REVIN PT DIA_CODAT !eu as vrea sa fac friptura dar nu iese niciodata cum vreau eu!ca de aia o si pastram!dar tot timpul ajungea la gunoi!

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Foarte rar arunc mancare. De obicei fac cat pentru vreo 3 zile si mancam 3 zile din ea, dupa care fac alta. Nici eu nu am nici timp nici energia necesara sa gatesc in fiecare zi.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Eu congelez cam tot ce ramane de la cina. Nici mie nu-mi place sa arunc mancare, dar gatesc in mod regulat(cand nu am timp sau chef sa gatesc scot cate o caserola din lada frigorifica si incalzesc mancarica din ea).

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizi32 spune:

mie daca imi ramane ( de regula nu se prea intampla , dar se intampla totusi...) dau. ii pun frumos soacrei pe farfurie si pt ca stam in aceeasi vila- scap de ce ramane si ma pun si bine cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

noi nu ajungem sa aruncam des mancarea pt ca sotul e slab,dar mancacios foc.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Eu fac in general putina mincare. Oalele mele sint de maxim 2.5 l capacitate (cu exceptia celei sub presiune), dar noua ne ajunge. Deseori ii dau sotului prinzul in casoleta la serviciu, de aceea se maninca repede ceea ce gatesc. Insa se mai intmpla sa si arunc, oricum, nu foarte mult, maxim o portie, si nici nu se intimpla des, doar daca s-a alterat mincarea.
In schimb, aproape intotdeauna arunc ce n-am reusit sa maninc din farfuria mea. Nu pot sa ma mai ating de mincarea aia mai tirziu, nu stiu de ce. Imi iau alta proaspata din oala. Bine, exceptia o constituie dulciurile, dar astea rar cind ramin in farfurie.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ce concluzie am tras eu din acest subiect: in general, cei din Romania arunca mancare la greu, in timp ce cei stabiliti in afara sunt mai chibzuiti cu ce gatesc, pe principiul "totul costa bani". Interesant, nu?

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput