Copilasi de Mai - Iunie 2004 (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Madutza, asa reusita...mai zic si eu. Felicitari!
Si ai mare grija sa te mentii.

Diana, cand ma gandesc ce putin mai ai...

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Da mei Carmen, dar eu vreau sa mai slabesc 10 kg!!! Si nu mai am chef . Dar dupa ce trec mucenicii astia o sa ma apuc iar cat mai drastic. O sa fie plecat si sotul 1 saptamana si poate atunci sa trag mai tare. Burticutza ta ce face?

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Madutza, am priceput si eu acuma. Wow, super cat ai slabit! Manechin te faci!

Carmen, mie imi pare o vesnicie... Tot am vazut bebelusi mici si m-a apucat un dor! Prietena mea cea mai buna a nascut de o saptamana si cand am fost la meternitate (tot unde am nascut si eu in Timisoara) m-a apucat un dor si o nerabdare...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (29+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Madutza, burticutza e bine, se contureaza deja. Greturile incep sa apuna...incep sa ma bucur si eu de ultima sarcina. 2 copii imi sunt de ajuns.
Ai grija de tine si sa ai spor la slabit!

Diana, iti inteleg nerabdarea...chiar nu mai e mult!

....
ce ne-am 'tri-dialogat'

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Carmen, imi place cand scrieti, mai ales ca la un moment dat ati fost printre membrele de baza ale grupei...
Madutza, felicitari! Imi pare rau ca nu ti-ai gasit inca servici in Ploiesti; daca tot conduci asa bine, poate nu ar fi rau totusi sa iti gasesti un job in nordul Bucurestiului (Otopeni,Baneasa,...).Nu ar fi chiar asa departe si poate ar fi si mai bine platit!
Diana,hai ca mai ai putin!Iti doresc o fetita cuminte si harnicuta

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Diana si Carmen, multumesc pentru gandurile bune!

Cami, pei tocmai am trimis cv-ul la Zapp, este post liber exact ce am facut eu si as putea face naveta, mai ales ca este pana in Otopeni. Dar sa ma ia ei pe mine...chiar sunt curioasa daca se intra pe "relatii". Aici m-am saturat de asa ceva. Si sediul firmei unde lucrez acum este in Baneasa, dar departamentul in care lucram eu este in Dr. Taberei si daca prind un blocaj intre Crangasi si Lujerului m-am ars. Nasa mea face din Costin Georgian pana in Dr. Taberei cate 2h ore cu masina dus dimineatza. Mi se pare groaznic si imi este totusi frica sa conduc in Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Madutza, de ce nu? Daca au nevoie si corespunzi, ai toate sansele. Telemobile plateste bine si are conditii bune de munca.S-ar putea sa trebuiasca sa treci prin mai multe etape de interviu. Cei cu care am avut ocazia sa ma intalnesc la un moment dat(lucrez in domeniul telecom.) au fost f. de treaba (deci, colegii sunt super...).Trebuie sa fii sau sa pari f. sigura pe tine. Bafta multa!
Cred ca si Romtelecom vrea sa angajeaze destul de multi oameni (diverse domenii), in viitorul apropiat. Trimite si la ei un CV.
Fiind operatori la nivel national, ti-ai putea gasi la un moment dat un post mai aproape de Ploiesti (de ce nu, chiar in oras..).
Asa este, ideal ar fi sa nu trebuiasca sa treci prin Bucuresti, drumul ti-ar manca o gramada de timp si nervi...

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Sper ca v-ati simtiti bine ieri si ati primit muuulte cadouri

Cius, tort, facut de Roxi, cred si eu ca s-a dus dieta, frumos complot acolo, mmm ce bun cred ca a fost. Eee, pentru programul nou al lui Victor te invidiez, ca si la noi inainte de 11 rar se culca piticul si dimineata mai scap ceva pe jos, trag jaluzelele ca de trebuie sa o luam din loc

Madutza, a venit primavara cu chef de scris, bravo.... Frumos cadou ai primit, dar de asa un manechin merita, las' ca pleaca si restul de kg, acum mucenicii

Cami, sa stii ca m-am tinut de cuvant si ieri de cate ori am prins timp, am pus poze in album. Cum a fost ziua libera?

Fetelor, de ieri Mihnunita mea s-a suparat pe mancarea de dimineata, care oricum era cu probleme, si in afara de paine goala nu mai vrea nimic, na cadou de 8 martie, sper sa-i treaca, desi la cum este de incapatanat... . Si uite asa la pranz nu mananca decat vre-o 3-4 feluri care le tot rotesc, seara aproape numai iaurt, ce fac eu cu mofturiciul meu? Drept e ca are si cu cine semana:), ca la mofturi nici el nu ma intrece.
Uite si albumul, am pus o parte din poze, scuze ca nu sunt rasucite, dar nu am avut timp pentru asta. Sunt poze si cu minunea micuta, daca va intereseaza.

http://photos.yahoo.com/l.lazar

Multi pupici

Mergi la inceput

Laurina, mai greu pleaca kg cu mucenicii. Ce mancare papa Mihnea? Ce scumpi sunt toti copilasii cu bujori in obrajoei!!!

Mergi la inceput

Buna fetele,

Sunt foarte trista din cauza mortii Laurei Stoica, nici nu am cuvinte...Dumnezeu sa-i odihneasca!

Mergi la inceput