Copilasi de Mai - Iunie 2004 (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI FETE DRAGI!

Va doresc din toata inima sa aveti parte de tot ce Dumnezeu a creat mai bun pentru oameni!

Victor e foaaarte bine...nu avem multe noutati...insa Roxi mi-a pregatit marea surpriza...a facut singura un tooort de toata frumusetea(normal ca dieta mea..azi face pauza!!!)Dan i-a facut o poza insa nu am descarcat-o inca...(de fapt,io cred ca ei amandoi au complotat la chestia asta,ca ieri seara nu ma lasau sa merg in bucatarie,Dan ma tinea sub diverse pretexte in camera si cand mi-a fost sete a sarit ca ars,ca imi aduce el orice vreau=wow)

Inca o data,multi pupici la toate mamicutele dulci!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Diana, incep sa ma simt bine de tot (doar seara ce ma mai lovesc greturile) si ma bucur tare mult.
Burtica e deja vizibila.
Tu? Mai ai arsuri?

Cius, frumos cadou!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI MAMICI DRAGI!!! . VA TRIMITEM MULTE MULTE SI

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani mamicilor!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

[green]'Neatza!

Nu ma stuchitzi ca ma deochi si nici macar nu am rosu pe mine. Da, scriu de 2 ori in 24 de ore, si da, la ora 9 (ffff matinal).

Cum ati petrecut de 8 Martie? La mine si azi e ziua mea, ca in liceu aveam porecla Macinica. Am primit de la sot ieri o noua camera foto digitala, cea veche s-a stricat si pana l 1 am butonat meniul si abia am reusit sa citesc jumatate de carte tehnica. Eu sunt pasionata de fotografii si nu prea aveam cu ce sa le fac.
La multi ani pentru sarbatoritele din ultimul timp pe care ne le-am felicitat: Vanessa si Irinel![/green]

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

LA MULTI ANI, DRAGI MAMICI !!!!!!!
SA FITI SANATOASE SI IUBITE !!!!

Ieri n-am putut sa intru pt. ca sefu ne-a invitat la restaurant...asa ca am chefuit pana seara tarziu....

Cristina si Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

O fi bine, doamna? Ma bucur mult pentru tine si sper ca te-ai simtit chiar bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Madutza, cu chef de vorba azi?
....
ai terminat o cura de herbalife? Esti multumita de rezultate?

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Madutza, cum ii ziua ta???? Zi de nume, sau cum? Sa stapanesti sanatoasa camera!

Carmen, merci fain, ma simt bine, arsuri n-am de loc, numa daca manc ceva cu ceapa, asa ca ma feresc. Doar ca mi-e tot mai greu sa stau pe scaun. Simt ca nu ma depaseste continutul...

Cius, ei asa fata... Vreau si eu!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (28+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Carmen, daaaaa, a venit primavara la mine si sunt plina de energie si chef de scris. A mers foarte bine cura, mai am totusi. Am slabit 10 kg in 2 luni. Se putea mult mai mult, dar nu am vrut (am mai scris despre asta). Oricum, de 2 saptamani ma imbrac cu raiatii de dinainte de sarcina. Acum stagnez de 2 saptamani, dar nici nu am tinut strict. Vreau sa ma duc si la aerobic. Oricum sunt multumita de cum arat, cica ar mai trebui sa dau jos 10 kg...dupa grafice. Nu sunt model, dar nici "maaare" nu mai sunt.

Diana, zic eu ca e ziua mea, pentru ca porecla mea in liceu era Macinica si zic si eu ca azi e ziua mea de nume, de la sf. Mucenici....

Mergi la inceput