Copilasi de Mai - Iunie 2004 (69)
Raspunsuri - Pagina 7
anacami spune:
La Multi Ani Mamicute!
Sa fiti sanatoase, fericite, sa va bucurati de copii si de familie!
Sa aveti copii sanatosi, cuminti si intelegatori
!
Sa fiti iubite de soti!
Aseara, Sebastian mi-a zis "La Muuuti Ani" (binenteles ca l-a invatat toata ziua mamaie); ar fi trebuit sa ma si pupe, dar se rusina, isi punea mana la ochi si fugea mancand pamantul.
Apropo, in ultimul timp alearga ca un calut prin casa, ma uit cu mila la picioarele lui cum se impleticesc uneori din cauza scutecului...
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI ! MAMICUTELOR
Sa fiti iubite si fericite alaturi de cei dragi.
Hai ca eu mi-am inceput ziua la smotru. Pana acum am facut curat in casa cat astept sa se trezeasca Bia.
Cami Dulce foc Sebi. Iti trimit eu
in locul lui.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
bertha spune:
La multi ani, mamici dragi!
Tuturor va trimitem multe 

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
tnicoleta spune:
Diana A iesit al 8-lea dintisor. V-am luat-o inainte sau suntem la egalitate?
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
DianaR spune:
La multi ani dragelor!
Nico, ne-ati luat-o inainte. La fiu-miu deocamdata ii numa maraiala, dintele mai asteapta.
Carmen tu nu mai zici nimic? Ce mai face burtica? Cum te simti?
Irinel, ei las ca va distrati voi in weekend!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (28+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ian-febr 2006
vanessa ionescu spune:
La multi ani!!
va scriu repede ca de obicei ca trebuie sa ma duc sa o iau pe mama de la spital ca e la tratament.
Baietii mei sunt mai bine. Dar, azi noapte nu a prea dormit Cata si nu din cauza nasului sau a tusei ci din cauza maselutelor. Ii ies ultimile doua de jos. Daca or iesii si astea mai repede am completat gurita (20) si am scapat de dinti ca tare l-au mai chinuit...
Eu ca si de martisor si ca de ziua mea, nu prea am timp sa simy ca este sarbatoare. Am fost la banca azi sa fac niste plati (impozite) si noroc cu un domn de acolo care impartea garoafe clientelor ca asa am primit si eu o floare.
Nu m-am laudat inca, am primit de la sotul meu un superb ceas cardan.
fug sa o iau pe mama
distractie placuta si sa sarbatoriti si pentru mine.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
Laurina spune:
Salutare mamicilor!!!!!
LA MULTI ANI MAMICILOR FRUMOASE!!!!! TOATE GANDURILE BUNE PENTRU VOI SI MULTI PUPICI DE LA MIHNUNITA MEA

[f

lo]

Laura si Mihnea
madutza spune:
Buna fete dragi!
Inchin un pahar
pentru mamicile viteze de pe forum! La multi ani de doua ori pentru mamicile de 2, 3 sau 4 cupii!
Noi am mai citit pe aici...dar nu am mai scris
. Suntem bine. Eu nu mi-am gasit serviciu. Chiar am avut ieri o intrevedere cu un consilier Resurse Umane care mi-a spus ca sunt f. buna pe domeniul meu (Comunicare), dar. din pacat, in Ploiesti nu prea am unde sa folosesc. Aici si companiile multinationale sunt axate mai mult pe productie si mai putin pe relatii (de orice fel). Tare mi-e frica sa nu fac naveta inapoi la Bucuresti...
Ana creste si face nazdravanii ca toti copii de aici. Asteptam si noi primavara care nu mai vine. Cam asta!
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)