Copilasi de Mai - Iunie 2004 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinel LA MULTI ANI! Sa fi sanatoasa si iubita.

Camelia Simpatic foc Sebi

Lairina Lui Bia ii place la nebunie sa fie murdarici.

Mey, mafioata asta a mea l-a luat pe NU in brate. Nimic nu mai vrea, nimic nu-i ai convine. Nici nu apuc sa spun ceva ca ince cu nu, nu, nu.
Si la mamaie de dimineata a venit bb Alex la mine in brate am luat-o si pe Bia care tragea de el si zicea sa se duca la mamaie in brate. Da cum il lua mamaie intindea manutele spre mine si dupa ce il luam iar tragea Bia de el sa il dea jos.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna mamici!Maine este ziua noastra!
Mi-am adus aminte de asta pt. ca, putin mai devreme, am avut o surpriza foarte placuta: am primit din partea firmei zi libera maine+ o cutie cu o orhidee superba+ 1 mil. de lei (sa ne luam ce vrem...)!!!Pana acum ne dadeau cadou doar de 1 martie, nu si de 8...

Nicoleta, este pe pozitii, trebuie sa-si pastreze suprematia!!!
Simona, ai obtinut 2 victorii importante, felicitari; ma bucur!Este bine ca este interesat de desen! Foarte frumos! Arhitect sau proiectant ar fi super bine sa fie (se plateste si f. bine...)
Laurina, vremea asta ciudata este si una dintre cauzele starii de "ne-bine" pe care o am in ultimul timp! NU mai am rabdare, vreau sa vina primavara!!Are cineva vreo pila ; duminica dupa amiaza am iesit afara, am stat cu Sebastian pe o banca si m-am simtit excelent!!!Deja incepusem sa am o stare de relaxare placuta, de "descatusare" .Cum mai este Mihnea? Greutate, inaltime? cred ca nu l-as mai recunoaste, daca l-as vedea acum!

Va pupam!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani Irinel!!!

Buna dimineatza pe la pranz.Soacra mea e binishor pina la urma e doar piciorul (genuchiul) ,azi isi pune piciorul in gips.Am inteles ca se misca cu un carucior la spital.Si o s-o mai tina la spital cateva zile.

Anacami masaj zici?Pai vreau si eu mey neaparat.Felicitari pentru olitza.Cu suzi au si ei momentele lor,se va lasa intro zi.De Baby Expo eu duc tratative cu tati sa ne duca .El s-a plictisit de fiecare daca si nu mai vrea,dar lasa ca eu am putere de convingere si poate ne vedem atunci sambata sau duminica.Si normal ca o iau in sus si pe Nally
De abia astept sa il vad live pe Sebisor dulcel ,in poze arata tare neastamparat (cea ce nu creeeed)

tnicoleta pina la urma Bia este bine?
Laurina de fapt era 2 noaptea da asa arata situl ora.Si da a venit iarna again.A seara cand m am culcat era totul alb azi era mai topita zapada

cius hai ca deja sunteti foarte bine cu somnicul.Lapticul incet incet ,cred ca si cacao ala isi face efectul.Doarme super bine daca si doarme la pranz cateva ore ohooo.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Cami, vreauuuu si eu asa cadou, sa ne povestesti ce ti-ai cumparat, si o zi libera, e asa da. Si mai creste si moralul. De Mihnea... am un baiat mare si frumos, na laudaroasa ce sunt, dar nu ma pot abtine, are 90 cm si cam 13 kg, un brunet cum nu-i altul inca odata dar mama sunt si eu . Este un scump cum vine el sa-l pup se lipeste cu capsorul de buzele mele si apoi freaca nasucul de nasul meu, asa stie el sa pupaceasca.Gata cu laudele ca uite nu mai incap nici in scaun de mandra ce sunt.Las' ca fac eu albumul ala intr-o zi, poate maine tot este 8 martie.

Laureta, la somnic, pasare de noapte auzi 2..., cei drept si eu pe la 1 ma lipeam cu nasul de geam si ma ingrozeam de viscol.

Cius, ce bine, s-o tina tot asa cu somnicul, ca este super, e se pregateste baiatul ce vrei, poate maine iti deseneaza o feliciare

Azi am avut o zi plina de intalniri la firma si un chef de se citea clar pe fata mea:), ce i-o fi apucat martea, macar nu vin maine ca de ar trebui si o floare, abia astept sa plec, tb sa-i cumpar si un cadou mamei, ca ieri cand am fost cu ea nu am reusit sa i-au nimic ca sa nu cheltui(citat), de parca asta ar fi cheltuiala.

multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

uau Cami ce cadou! Distractie placuta maine pe la cimparaturi.

Laurina Ei lasa ca si noi le laudam cu puii nostrii. brunetelului.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Anacami super cadou si flori si bani si zi libera uaaaa.Asa da servici.Sa te distrezi miine.

Laurina asteptam pozele sunt tare curioasa sa il vad pe fotbalist voinic

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Irinel la Multi Ani! sa vi se implineasca toate dorintele!

Laureta sanatate multa soacrei.

Laurina- numi place deloc iarna, este urata bleeee!!!. Iar cu mofturile nuti face probleme, amea cateodata face asa mofturi din orce. Cica toti copii trec prin asta.

Nico- si noi avem probleme cu unflatul baloanelor, trebuie sa avem pompe nu plamani.

Paloma- multa sanatate si ai grija de tine.

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Irinel! Fericire si sanatate!

Laureta, sanatate soacrei tale.

Camelia, ma inscriu si eu la masaj la piticul tau, vad ca deja ai o lista lunga. Sa-ti petreci ziua libera asa cum iti doresti.

Inca o data va multumesc tuturor pentru urarile de sanatate.

Cristina ne-a zapacit cu statul pe WC. Zice ca vrea kk, o punem pe WC sau se urca ea, ca avem o cutie langa WC, si sta o gramada acolo, la un moment dat zice gata si isi rupe hartie igienica se sterge si vrea jos. Toate ar fi bune si frumoase daca ar si face ceva, numai ca ea nu face niciodata nimic.

Mai nou, de cand cu operatiile, zice "nenea buba buta" si face rost de comprese sterile, le impatureste si vine si ne ridica hainele, mie si soacra-mii, si ne "curata" ea la operatii si pe urma zice gata si ne trage hainele la loc.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioi, iar ma lua lenea la scris...

Irinel, inca o data la multi ani! Chefuiti la ora asta, fain de voi...

Paloma asa face si al meu, vrea pe buda, manueste ce poate pe acolo si apoi jos, pipi caca, ioc. Asta e...

Cami, fain servici ai, n-am ce zice are grija de angajate...

Cius, ma bucur ca Victor s-a dat pe brazda...

No, va pup pe toate, scuze ca nu v-am raspuns pe rand, dar imi revin eu...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (28+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fete dragi!
Sa ma iertati ca nu am apucat nici sa citesc, daramite sa scriu. VA multumesc din suflet pentru urarile frumoase si va doresc si voua de 8 martie sa fiti cele mai fericite mamici, sa va bucurati alaturi de sotiorii vostri de minunile voastre scumpe.

Diana, ce atata sarbatorit, ca eu is mereu cheauna acum, cum ajunsei acasa ma bagai in patut. Sotul ma scotea la restaurant daca voiam, da nu ma simtii in stare si Danut e cam miorlait, ori de oboseala ori poate ii da ultimul canin...asa ca sarbatorirea, mai de weekend probabil :-)

Pupici la toate si zau ca tare rau imi pare ca nu reusesc sa intru mai des pe la voi. Sunteti toate niste fete deosebite.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 32+ saptamani

Mergi la inceput