Copilasi de Mai - Iunie 2004 (69)
Raspunsuri - Pagina 10
acris spune:
Fetelor, sunt f.f.f trista.....
Vestea mortii Laurei Stoica m-a dat definitiv peste cap 
Plus ca tot aseara a murit si verisoara mamei mele.....
Anul asta a inceput prost de tot !
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
anacami spune:
Buna!
Laurina, ai o dulceata de baiat! Sa va traiasca si sa fie sanatos! Cred ca seamana f. bine cu tine
.
Simona, vreau si eu o fetitza care sa-mi faca surprize dulci!!!Waw, incep sa visez!
Acris, imi pare rau pt. cunostinta ta!
Doamne,Doamne, ce trist si cu Laura! Cand a inceput sa se infiripeze visul, s-a naruit!Dumnezeu sa-i ierte, sper sa exista RAI si sa fie fericiti impreuna!
Aseara m-am culcat cu vestea asta proasta, m-a durut si gatul si am tusit- ce mai am avut o noapte de cosmar!
Sebastian s- trezit pe la 3 noaptea si a cerut "canitza" (carnitza), se pare ca recupereaza perioada de boala. Apoi a cerut sa fie schimbat, dar nu a mai acceptat sa ii fie pus scutecul! Asa ca, alergatura si tipete in miezul noptii!!
Va pupam si va dorim o zi buna!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
cius22 spune:
Fete dragi,
si eu am fost devastata de vestea mortii Laurei...
De-abia o vazusem la Tv ,fericita ca i se implinea visul de o viata,un BB...Sper din tot sufletul ca Dumnezeu i-a asezat pe toti 3 impreuna in Rai...
Laurina,Ti-am vazut "Mihnunita"-ai de ce sa-i spui asa-e o minune de copil...iar de ...mofturi...de' ce sa zic...nici pe "noi" nu ne intrece nimeni![]()
Cami..stai sa vezi si poza tortului..sa vad ce mai zici?...o sa o pun pe dropshots,ca merge mai repede( deci...la...filmulete)
Sper ca nu te mai doare gatul...(incearca gargara cu apa cu sare)
Cris,nu te autosugestiona negativ!...Anul asta este ca oricare altul...unii se nasc,altii pleaca dintre noi...asta ar trebui sa ne faca mai intelepti...sa stim sa apreciem CLIPA si sa ne bucuram de ceea ce avem...
si o 
Madutza-Felicitari pentru reusita cu kilele...e ceva,10..wow...si eu visez sa intru in hainele mele vechi...da' mai am mult pana in iunie...(si eu tre' sa dau in total vreo 20 jos...pana acum am reusit 7)...si bafta cu job-ul!
Carmen,ma bucur sa aud ca greturile incep sa apuna...de-acum o sa te poti bucura din plin de perioada asta minunata cand simti cum creste BB in burtica ...e minunat!
Fetelor,de-abia ce m-am bucurat ca Victor si-a intrat in normal cu somnul...de cateva zile tot la 7 s-a trezit...si azi,s-a trezit la 7,dar la...9...i s-a facut somn...si doarme si acum si e 12 juma...sper sa nu se dea iarasi peste cap...In rest e bine...si din ce in ce mai mamos..ma tot plangeam io ca nu zice mama...no,acuma,nu ma mai slabeste...nici la WC nu ma lasa,urla la usa:ma-ma-ma-ma...
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
tnicoleta spune:
Buna fetele
Cris imi pare rau. Dumnezeu sa o odihneasca.
Simona uau, tort facut de printesa ta. Abia astept sa creasca Bia. Poate imi va face si ea astfel de surrize.
Maduta Sa stapanesti sanatoasa camera si la cat mai multe poze. Si succes si cu slujba sa gasesti una cat mai aproape de casa.
Laurina Ai baeiet mare, si foarte frumos. Sa-ti traiasca.
Aseara am reusit si eu sa-i dau Biei papa. A ras un castonel mare cu ficatei de pasare si piure. Cei drept nu era tasu acasa ca sa comenteze felul in care a mancat + o biba cu lapte la culcare.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
Laurina spune:
Salutare fetelor!
Si eu sunt foarte trista pentru Laura Stoica, aseara nu-mi venea sa cred, nu am prins stirea de la inceput si am cautat pe toate posturile cu gandul ca poate nu am inteles bine. Abia am putut adormi, nu-mi iesea din cap, of Doamne
Cius, sper sa aveti totusi o noapte linistita si sa nu-si dea iar programul peste cap, ca tare rau a fost.
Cami, nici tu nu ai avut o noapte prea buna, uf si alegaturi la ora aia. Deci Sebi cere singur sa-l schimbi? Mihnea e in stare sa stea o zi intreaga cu un pampers si nu ar spune nimic.
Madutza, mare chin cu papi, ca feluri de mancare daca la asta te-ai referit mananca supa, piure dar de legume, nu cumva de cartofi, pilaf (no 1), macaroane, dovlecei umpluti si... cam atat, daca erau mai multe nu le puteam insirui:)
Cris, imi pare rau pentru voi, are dreptate Cius, o sa fie mai bine
Va multumesc mult pentru aprecieri, asa este am o Mihnunita de baiat. Tocmai am sunat acasa si nu dormea, sa vezi cum se culca el pe la 6,7, si dimineata iti tin de urat Cius
multi pupici
laureta spune:
Am intrat si a seara sa scriu dar cand am citit despre Laura mi sa dat totul peste cap.Dumnezeu sa i odihneasca pe toti 3:(
Inisa mi a facut cadou de 8 martia o kk la WC nostru:),deci reductorul isi face treaba.Si azi a facut tot acolo.Ma rog trebuie sa o prind pe faza si fuga la WC.
I am luat Liv 52 am inteles ca e bun pentru pofta de mancare si protejeaza ficatzelul.Iau si eu (eu cu greturile)si ea.Ieri am fost la Mc Donald's si Inisa normal la bilutze repede noi la haleala :).
Laurina am vazut frumosul tau.E voinic si frumusel si tu parca nici nu ai nascut.
cius sa nu imi spui ca o luati de capat cu nani.Si astept poza cu tortul cadou,super dulce fetitza ta.
mephala fain ca nu mai ai greturi.
madutza felicitari pentru kg si bafta pt job,lasa ca vine si servicul.
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
madutza spune:
Laureta, deja folositi reductorul? Barvo!
Laurina, greu cu copilasii mofturici. Ia incearca sa ii fie putin foame si voi sa va asezati la masa, sa papati ceva gustos, cu pofta fara sa il bagati in seama. Nu vine sa manance si el?
Cius, ce ami tragi cu puiul. Asa era si Ana cateodata. Si-a mai revenit acum...Nervi de fier iti doresc!
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
cius22 spune:
Buna dimineata!
Ioi-ce noroc chior am avut...am un copil cuminteeeeee...Aseara,la ora 19,Victor nu mai putea de somn...ne-am straduit noi sa-l mai tinem treaz putin,dar nu am reusit...la 7 si un sfert,dormea dus...Ma si gandeam ca iar incepe sirul noptilor..."vesele"..dar...NU!...la ora 5,bietul copil,ne striga din camera lui (el doarme singur)...Nu stiu cum mi-a venit ideea si i-am zis lui tati,sa-l mai lasam putin si daca vedem ca plange ne ducem la el...Ei,ce credeti?...dupa 5 minute,s-a asternut linistea si pana cand ne-am trezit noi la 7 45...a fost tot liniste...adormise din nou...azi dimineata,a papat foarte bine,e vesel si jucaus...ii place sa se uite pe ferestra la masinile care trec pe strada
Laureta,Felicitari Inisei pentru...reusita cu WC...maaare lucru!Sa stii,ca am pus poze pe dropshots-si cu tortul si cu Victor si cu iarna din...9 martie!
...Tu tot te mai simti rau,mey?...vrei
ca sa te duci la dr?...sau dr. ti-a prescris LIV?
Moamaa Nico,cat a papat Bia...un castronel plin cu ficatei si piure?..wow...plus un bibe cu lapte...asa da...sa traiasca papusa mica mancacioasa si sa nu mai faca niciodata "greva foamei"!...da' apropo,cum a papat? si ce-ar fi comentat tati vostru?![]()
Apoi, Laurina,Mihnunita al tau papa diversificat mey!...fata de Victor,caruia i se pune pata pe un anumit fel de mancare si cateva zile o tine tot asa...am avut perioada "pate de ficat",am avut perioada "cremwursti"...acum, am descoperit BOBO si avem circoteca, pen'ca in loc de papica, ar prefera-desigur-bobo...Nici Victor nu papa piure de cartofi...mi s-a parut tare interesant,caci eu credeam ca toti copiii iubesc piureul...el ar manca numai prajiti...da' nu prea ii dau eu.decat rar...
Va pupic pe toate si va doresc un week-end "de exceptie"!
Madutza-multumesc pentru incurajari...dar vezi ce noroc am avut?...esti in forma maxima..tine-o tot asa!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
Bebe Beca spune:
Madutza, surpriza mare... Ai slabit super fain. Eu ma lupt cu cele 7 kg ramase...
Burtici, sarcina usoara mai departe!
Copilasi bolnavi, sanatate multa!
Noi suntem bine, Rebecutza putin racita, acum trece. Mami cauta loc pentru concediu, in disperare.
Citesc ce scrieti voi, da' parca imi lipseste energia pentru scris...
Va pupam!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004