Copilasi de Mai - Iunie 2004 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetelor

Mi-am facut cupilu pachet si l-am trimis la tara. Da tot am pierdut juma de zi ca masina trece pe la 12.30 si mai imi ia o ora pana ajung apoi acasa.

Simona Pai cum sa papam dacat lasanda-o pe ea sa faca ce vrea si io cu mancarea dupa ea. Tasu vrea sa stea intr-un loc si frumos la masa si o cearta mereu, iar rezultatul este ca nu mai papa deloc cand il vede.

Laureta Felicitari Inisei.

Maduta Se vede ca ai chef de scris.

Va pupic pe toate, ma duc la smotru.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
gatul meu este tot in pioneze; am fost ieri seara la doctor, se pare ca este o viroza respiratorie mai ciudata.Pentru ca nu si-a dat seama de ce a fost determinata, mi-a prescris un antibiotic cu o scara mai larga de actiune:azitrox (similar sumamed); trebuie sa iau 3 zile cate una pe zi!Mi-a mai dat voseptol si vit. C.
Din pacate, tot nu simt o imbunatatire "remarcabila", gatul tot varza (mai ales in partea dreapta).Am avut acum 6 ani o problema pulmonara, va dati seama ca acum ma sperii si sper sa nu se extinda mai jos si sa imi treaca cat mai repede.

Madutza, suntem prin zona; povesteste-ne ce mai face Ana; am inteles ca nu mai are probleme cu imunitatea-nu mai raceste asa des.Poze mai noi aveti?
Ioana, vreti sa plecati in Europa sau mai departe?
Simona, nici eu nu am vizualizat tortul; o sa o fac imediat...

va pupam, acum trebuie sa dau o fuga doua etaje mai jos

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Anacami, o sa pun in week-end poze noi. Ana dupa ce a fost la Culcer nu a mai avut probleme cu imunitatea. Odata chiar a facut febra mare 3 zile si i-a trecut fara antibiotic. De mai multe ori o suspectez de o noua raceala, dar ii trece repede. Am tot felul de imunostimulatoare pt. ea. De ex. joi a batut un vant rece afara si a inceput sa tuseasca. Am bagat-o urgent in casa si m-am dus sa ii iau o solutie cu Plopolis data de Culcer. Ma uitasem in gatul ei si se inflamase un pic. De obicei cand o suspectez de un inceput de raceala ii fac un coctail fro doua zile: 1/2 fiola vit. C, propol pur, natura mix, ulei de catina - 5 picaturi si ii dau ceiutz de macese si catina uscate de mine. Din noiembrie nu a mai fost nevoie de antibiotic, sunt foarte fericita!
Imi pare rau ca nu ti-a mai trecut gatul. Cu sare pana la urma n-ai incercat? Hai ca pana luni esti ca noua.

Ioana (bebebeca) - uita-te la ce i-am scris lui Cami pentru raceala. Da-i si Rebbecutei poate ii trece mai repede raceala. Multa sanatate!

Cius, felicitari pentru noaptea dormita! Vezi ca rasare soarele si pe strada ta?

Fetelor, sunt o NESIMTITA!!!! O vaca grasa si delasatoare! De miercuri am lasat balta regimul si mananc numai prostii. Offf, cred ca am luat 1-2kg. De luni zic ca ma apun iar strict, dar mereu o dau in bara. De 3 saptamani nu am mai slabit si mi-e frica sa nu ma ingras iar.
Ana e o scumpete, in perioada de "cumintenie", are si perioade de "fitze". Sunt incantata ca ne-a lasat 2 ore sa ne uitam si noi la un film, s-a jucat pe langa noi, s-a mai alintat....Maine o duc si eu la mama pt. 1-2 zile. ca am un interviu luni si e tocmai in Bucuresti, tb sa plec dimineatza...Asa e mai simplu.
Va pup si va doresc in continuare week-end minunat!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Cami Sanatate multa si sa treaca mai repede gatul.

MAduta Dr. Culcer e un medic foarte bun. Ma bucur ca Mariuca nu a mai racit.

No, ca eu tocmai am terminat treaba prin casa. L-am pus si pe sot sa ma ajute la facut mancarica si acum ne pregatim sa vizionam un fim.

Pupici si noapte buna

Mergi la inceput

Anacami, m-am executat cu pozele! http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Vine vine primavaraaaaa.Si cu ea si lenea mea
No gata cu harnicia sa traisca canapelele,paturile si scaunul de PC cat mai intins.
Inisa azi mi a facut febra acum seara 39 nu stiu de la ce.I am dat nurofen si i a scazut.O fi iarasi tura de dinti.Asa ca noaptea asta stau de tura 3 si pazesc.
Azi mirare mareeee nu am iesit afara am leneviiit toti 3 ca neste porcelusi.

Madutza bafta la interviu tinem pumni staraaaansi sa iei jobul.
Pozele nu se vad-fa le share.Ce ma bucur ca pitica este sanatoasa tun

anacami vine farmacista imediaaaat,deci pentru dureri de gat avem asa pastilutze-bonbonele Hexoraletten f bune.

bebe beca o Grecia o Italia o Barcelona sunt multe locuri frumoase.

tnicoleta eee sunteti singuri huuu??Cica vizioneaza un film .De cand am nascut-o pe Inisa noi suntem non stop formula de 3,si apucam si noi intre soamnele Inisei cate ceva

cius vazut tortul,asa da tort facut cu toata dragostea pentru mami

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Laureta Am vazut pana la urma si un film si ...

Maduta Nu se vad pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Fetelor, cand a descoperit omu' roata cred ca a dat ceva asemanator peste el!
Eu ma simt mult mai bine, aproape nu mai simt nimic in gat, asta din timpul unei "sedinte" de calcat!!
O fi fost vreo coincidenta, dar imediat dupa ce am inhalat aburii din campul muncii m-am simtit excelent!!
Dpdv medicatie, am inceput cu tantum verde, strepsils,Paxeladine; zilele astea cu antibiotic,vit. C si voseptol.
Astazi o sa fiu cuminte si o sa stau numai in casa, aerul rece accentueaza durerea.
De acum vro 6 ani (cand v-am spus ca am avut probleme) nu am mai racit decat f.f. putin; am avut non-stop portocale si grepfruit-uri in balcon (cumparam cu ladita) si beam dimineata si seara cate un cocktail minune. Acum m-am lenevit, recunosc ca nu prea am mai avut grija de mine.Trebuie sa mai lasam si organismul sa respire, sa avem incredere in puterea lui de vindecare- si sa ii dam antibiotic doar cand are absoluta nevoie.
Madutza, stiu ca intr-o perioada ii dadeai antibiotic, tratament dupa tratament.Ma bucur ca acum este bine, ca ai incredere in tratamentele naturiste si nu te mai panichezi cand se imbolnaveste.In dorinta de a se vindeca cat mai repede, le dam orice-numai sa se faca bine, nu mai stam sa ne gandim daca le face rau pe teremen mai lung!Bafta multa la interviu, sa fie cum doresti tu!
Nici eu nu am putut vedea pozele, se pare ca nu sunt publice!
Laureta, lasa ca si lenea asta este asa dulceee cateodata!
Ioana, si eu ma gandeam la Italia (n Grecia am fost, asa ca vreau altceva)! Poate si in Maroc ar fi interesant... Te gandesti deja la vacanta? Ce sa mai zic de noi, mai ales ca tu tocmai te-ai intors din alt sejur? Sau a facut sa-ti creasca si mai mult pofta? Ce mai face Rebeca, nu prea ne-ai mai povestit de ea (da' poze mai noi cu ea ai? )
Nicoleta, ai un sot model!!Sa-ti traiasca!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata!
Am ales sa plecam in Grecia, la Halkidiki. Acum caut un hotel fain, am auzit ca plajele sunt foarte frumoase. Anul viitor cautam Italia, apoi Spania si tot asa.

Cami, poze noi cu Bebecuta am, dar am si ceva probleme cu internetu' si ma oftic pentru ca pozele se incarca greu si uite asa nu mai pun poze...

Noi suntem bine, Rebeca isi face de lucru toata ziua, gura nu ii tace. Ieri, la pranz, o pun la culcare si ghiciti ce-mi spune fata: "mami, nu-i nopte" (noapte), adica cum adica sa doarma cand afara soarele straluceste... Na belea! Au inceput replicile...
Isi ia jucariile la plimbare, noua ne spune "pa", inchide usa. Daca ma supar pe ea, pune o fata de catel trist si se gudura pe langa mine asemenea unui catelus... Este tare scumpa si o iubesc de ma doare... Si inca nu ma pot gandi la un alt copilas. Simt ca as trada-o pe Rebecutza, poate spun o tampenie...

Acum am pedepsit-o, este la ea in camera. S-a lovit ca tantalaul si a incercat sa ma loveasca. Am rugat-o sa se opreasca, nu a vrut, urmarea... Acum ma striga, deschide usa, ma duc tunand, inchide usa... Trebuie sa o scot, draga de ea. Cel mai greu este ca trebuie sa pastrez o fata serioasa...
Va pup!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Ia incercati aici: http://pg.photos.yahoo.com/padme_ami2003.

Ce matinale sunteti! Bravo voua!

Ioana, se vede ca fetele noastre au fost nascute odata. Au comportament asemanator . Mi-o aduc si acum aminte pe Beca de 1 zi cum se chinuia sa pape tzitzi si acum na, iti zice ca nu e noapte! Bravo! Noi avem storuri si facem intuneric wow, eu nici nu am inceput munca si ma gandesc la concediu!!!

Laureta, nu-i asa ca e bine sa ZACI? Mai ales in 3....Ne trebuie si noua putina relaxare!

Anacami, ma gandesc sa ma duc maine pe la actualul loc de munca, daca tot ma duc in Bucuresti. Poate un pic de insistenta nu strica, ce zici? Mi-e cam frica cu condusul, dar m-oi descurca eu. Daca e imi pun 3 semne de incepator, hehehe. Mai povesteste-ne de Sebi!

Mergi la inceput