Copilasi de Mai - Iunie 2004 (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
Madutza, ti-am vazut pozele dupa ce am sters punctul din coada link-ului dat!
Ai o domnisorica superba; carliontata si serioasa!Poate ne intalnim si ne vedem live!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Si acum despre noi: mi-am chelit baiatu'.
De fapt chelit ar fi bine, mai bine corect spus ar fi slutit!!
De vreo 3 saptamani ma rog de tati sa-l tundem, ii crescuse f. mult lui Sebi.Avem masina de tuns cumparata special pt. el, a incercat de cateva ori, dar s-a dat batut dupa 3 maraieli ale lui Sebi.Ieri m-am rugat inca o data de tati sa-l ducem la Ciufolici, poate reusesc aia sa-l pacaleasca si sa-l tunda macar cu foarfeca. Nimic! Astazi bunicii au plecat la tara, tati la Metro- asa ca baiatu' a ramas doar cu mami.
A fixat mami masina pt. tuns pentru o lungime mai mare, a tuns ceva din fuga lui Sebi. Intr-o pauza de relaxare, Sebastian a indraznit sa puna si el mana pe masina si a reglat-o el bine... Eu nu am mai fost atenta la ce s-a mai intamplat cu dispozitivul care regleaza lungimea, asa ca-atunci cand am prins un moment prielnic- am tras o brazda adanca in parul copilului!!!Pana la urma a trebuit sa-l tund mai periuta, dar binenteles ca nici asta perfecta- daca il vedeti ii plangeti de mila (adica parul este Varza-smocuri,smocuri)!

Asa ca, acum asteptam sa cresca paru'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ce vreme naspa afara.
Inisa a tinut-o in febra "acceptabila"zic eu pina in 38.5,i dau nurofen si i scade.Daca era infectie sigur sarea spre 40 deci raman la parerea ca sunt alti dinti/masele noi in orizont
N am chief de nemek,bine ca nu mai am de facut curat

madutza am vazut si eu pozele.Ai o minune de fata bucalata si cu buze rosiiii

anacami lasa ca i creste la baiat parul nu te necaji.

bebe beca fain Grecia.Voi cand vreti sa plecati?

Cred ca mec sa dorm

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Multumim tuturor pentru aprecieri! In curand o sa pun si o poza cu mine, dar nu am ...

Anacami, felicitari pentru curaj! Data viitoare va fi mai bine, cu siguranta! Ce nr. l-ai tuns? Eu il tund mereu pe sotul meu, de 9 ani...numai nr. 1. Stii ce am facut odata? Il fac eu nr. 2 (ca era iarna si mai frig), dupa care normal, sa il iau pierdut la spate cu nr. 1. Dar vad in varful capului un fir netuns si bag masina, fara sa imi dau seama ca e mai scurt....Ma busea un ras....

Laureta, fii cu okii pe ea. Da-i eventual niste vit. C fiola, daca e sa fie o raceala, sa aiba putere organismul sa lupte!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna seara

Cami Hai nu mai plange ca ii va creste parul lui Sebi si oricum el e tare frumusel. Bine ca ti-ai revenit cu gatul.
Maduta E scumpa foc Mariuca. Bafta maine.
Laureta Sot model zici? Pai nu l-am mai prins pe la bucatarie de un an intreg, asa ca acum mi-am scos parleala. Si atat ii trebuia sa zica NU ca zbura pe geam.

Mey, noi am fost azi prin targ sa ne uitam dupa masini si ne-a intrat pana la os vantul si ploaia de afara. Unde mai pui ca la intoarcere am primit si un cot in burta cand sa ne urcam in autobuz .
Am fost in Mall sa ne incalzim cu un ceai fierbinte si apoi ne-am dus sa o luam pe Bia de la masina si pe urma la soacramea sa ii uram lui bb Alex LA MULTI ANI!, ca de e si el flacau mare de 1 anisor.

Ioana Super ca puteti merge in Grecia, eu m-as multumi si cu meleagurile tarii noastre numa ca nu prea are sotul liber de la servici.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Laureta, prin august, cred. Spre sfarsit. Inca nu stiu cum este vremea pe acolo. Unii spun ca spre sfarsitul lui august pot fi ploi, altii spun ca nu. Eu caut o perioada in care sa fie soare tot timpul. Cand spun ploi nu ma gandesc la dusurile de vara, scurte. Nu vreau zile inorate, cum pot fi la noi la mare.

Madutza
, apropo de tzitzi, s-o vezi si acum ce destrabalare este pe capul ei cand vine dimineata si da de ele...

Nicoleta, as merge si eu la noi la mare daca as sti sigur ca imi planuiesc concediul in aprilie pentru august si in august este soare si frumos. Am prieteni care au avut concediu ploios pe litoralul romanesc. Iubesc marea si soarele...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Ioana Eu nu ma refeream numai la Litoralul romanesc ci la toata tara. Eu prefer muntele ca loc de relaxare.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata!

Am inceput ziua cu chef de joaca. Acum isi duce animalele la baie, le pune pe WC, sa faca pipi. Ca doar a facut si ea. I-am luat ieri doua jucarii si este tare fericita. Iar eu ma bucur ca le baga in seama...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Buna,buna!
Urata vreme, brrrr!Parca este din filmele de groaza:frig, ploaie mocaneasca si vaaaannt suierator!!
Ioana, cred ca o sa fie f. frumos! Noi am fost in Creta pana la jumatatea lui septembrie, am plecat de acolo in papuci si short; cand am ajuns pe Otopeni se uita lumea ca la nebuni la noi: frriig, ploaie- oricum erau foarte bine imbracati! Si hainele noastre mai groase erau, binenteles, tocmai in locul cel mai greu accesibil al bagajului!!
Si eu prefer muntele in locul marii, dar cateodata merge o schimbare de decor!!
Mai stiti ceva de Irinusha si de Cris?
Madutza, nu pot sa precizez numarul; de fapt are o "combinatie" intre ele: 1, 2 si chiar 3 .O sa pun cateva poze, ca nu pot sa descriu exact ce a iesit! Diseara sper sa faca tati un retus!!!

Sambata am apucat sa mergem cu Sebastian in parc, am plecat de acolo cu plansete, saracutul ar mai fi stat! Ieri aveam de gand sa mai iesim, dar nu ne-a mai permis vremea.Cateodata imi este mila de el, sta saracutul de atata vreme mai mult in casa (macar daca ar fi mai frig, tot am mai putea iesi, ca am iesit si pana aproape de -10 grade- nu aveam insa ce face cand este ploaie si vant).
Sambata ne-am comandat si mobilierul pt. sufragerie, de abia la sfarsitul lunii viitoare o sa fie gata (macar este inainte de Paste).Am fost si prin Practiker si ne-am luat ingredientele pt. niste rafturi in balcon, le-am facut deja, tehnologia moderna sa traiasca- au iesit super. Am mai castigat ceva spatiu, desi niciodata nu o sa fie de ajuns pt. cate prostii se aduna la casa omului. Deci, pot sa spun ca am fost harnicuti!

Mergi la inceput

Si apropo de harnicie: Laureta, imi dai si mie reteta pentru succes in campania "curatenie de primavara/Paste"? daca ma gandesc bine ar mai fi ceva timp, dar trebuie sa imi fac curaj de pe acum...
Voi ce faceti de Paste, plecati undeva?

Mergi la inceput