Copilasi de Mai - Iunie 2004 (69)
Raspunsuri - Pagina 13
acris spune:

Buna,
Am revenit....
M-am saturat de vremea asta....si mi-e un somn...N-am chef de nimik.
Noi suntem bine, am petrecut un week-end minunat impreuna cu Amalia.
Pacat ca a fost prea putin....
E tare cumintica si intelegatoare.
Noua ei "pasiune" sunt bisericile. Avem o catedrala ff.frumoasa in cartier si mereu vrea s-o duc acolo. Ii plac picturile, sta minute in sir si le admira si tot striga "popa"
.
Sambata am fost sa aprindem o lumanare bunicii (soacrei mele)si i-a spus preotului ca-i da "mina, oamne-oamne" (adica "lumina lui Doamne-Doamne).
Fata mea s-o "face" preoteasa ????![]()
O s-o mai las la bunici primavara si vara asta (sa profite de aerul curat de tara) si apoi ma gandesc serios...vreau s-o am langa mine.
Bunicii au luat "foc" cand au auzit varianta asta.. Vor sa o tina pe Amy acolo, o iubesc tare mult, dar uneori am impresia ca-i chinui si pe ei...Vreau sa-i las si pe ei sa se odihneasca...
Va pup dulce pe toate si sper sa reusesc sa mai intru.
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
tnicoleta spune:
Cris Dulcica Amalia. Poate incerci la toamana sa o inscri la gradinita. Mai ales ca acum are experienta.
Cami Chiar ati facut treaba. Hai ca mai e putin si vine si caldura.
I-am luat ieri lui Bia o carticica "Vitelusa Joenica" si a fost tare fericita. N-a vrut sa o dea la nimeni. "Mu-mu meu" tipa in gura mare daca incerca cineva sa puna mana pe ea.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Madutza, ce sa spun ca mancam de toate in fata lui, vine curios la noi, spune papiii, si cand ii oferim da din manute si din capsor nunununu si uite asa, rar daca accepta vreodata ceva si daca gusta si nu-i place arunca pe jos. Multa bafta la interviu! Este superba cretolina ta
Cius, bravo pentru Victor, metoda cu lasatul sa planga sa stii ca si eu o mai aplic si cateodata da rezultate, ce ma mai bucur si eu atunci
Cami, ma bucur ca este mai bine gatul si uite asa ai facut si treaba si te-ai si refacut
. Las' ca-i creste parul lui Sebi, bine ca este iarna(ca primavara nu o putem numi), si poarta caciulita
. Dar ce a spus tati de noul look?
Laureta, multumim, ce bine este sa lenevesti cateodata. De febra, sa nu fie o viroza ceva, daca mai face febra eu zic sa mergeti la doctor. Multa sanatate
Noutati am dar din pacate din cele rele. Lui Mihnea ia fost foarte rau vineri spre sambata noaptea, a vomat saracutul, numai cu metoclopramid s-a mai linistit. Sambata a fost de nerecunoscut, abia statea in picioare si normal deranjat la stomac. Nu imi dau seama ce ia facut asa rau, mancarea a fost aceeasi, mama mi-a spus ca nu i-a dat nimic altceva(stie ca sunt foarte stricta). Banuiesc iaurtul de seara campina la papat cu cereale nestle(5 cereale), eu il gustasem mi s-a parut ok, nu stiu, dar altceva nu are de la ce, ca de la dr. am inteles ca reactia este rapida la copii, i-a facut rau alimentul il da afara atunci, nu a doua zi. Ce sa va spun ca de 3 nopti se chinuie se trezeste din ora in ora, are gaze
. Am vorbit cu doctorita si mi-a recomandat regim, il urmarim atent sa vedem ce se mai intampla. Azi este foarte vioi, mai rau este ca nu prea mai vrea sa pape, a asociat raul cu mancarea si sa te tii circ.
Din pacate lucrurile nu merg bine nici in rest, nu v-am povestit sa nu va mai incarc negativ si cu necazurile mele, dar o sa va spun in 2 cuvinte: tatal lui marian are cancer la plamani (am aflat inainte de craciun) si dupa 3 operatii se pare ca totusi boala si-a urmat cursul. Este in faza terminala, iar sotul meu este distrus. Nu stiu ce sa mai fac sa-l ajut, din pacate si eu ma simt obosita de atatea probleme intr-un timp scurt, pe langa faptul ca toata casa si toate grijile sunt de atatea luni numai ale mele. Trebuie sa gasesc puterea sa-l sustin atunci cand vine acasa, este foarte greu, probabil ca este vorba de cateva zile. Of, imi pare rau ca va spun toate astea
multi pupici
laureta spune:
Am mai scris un mesaj si sa dus ooof.
Vremea e tare naspa iti vine sa dormi cu nasul sub plapuma.
Inisa nu mai are febra deci a tzinut doar o noapte si juma de zi.Deci nu cred ca e gatul,amin.
bebe beca nu iti fa griji cu vremea ca acolo e cald.Intro zi de noimbrie cand eu eram in palton ea era la plaja apucase 2-3 zile super calde.
anacami curatzenia se incepe intro zi brusc asea fara planuri :).Si freci un pic pina ajungi sa freci toata casa si sa faci curat mai mult de cat ai avut de gand :))
tnicoleta la multi ani lui bebe alex
Laurina imi pare extrem de rau pentru vestile rele
.Trebuie sa fi langa el sa treaca prin aceste moment rau.Of e greu cand e vorba de parinti.Multa putere.
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
DianaR spune:
Uf, ca greu ma mai urnesc la scris mai ales dupa un weekend...
Laurina imi pare rau de asa vesti rele... E greu dar trebuie sa-l sprijini cat poti...
Laureta, bine ca i-a trecut lui Inisa raceala!
Cris, oricum Amelia e obisnuita cu gradi, am inteles ca mama ta o duce des acolo, asa ca nu va fi o problema. Asa o s-o aveti si voi langa voi...
Madutza, am vazut pozele, ii asa o scumpa Mariuca... De cand am vazut prima data pozele ei si ale Liei lui Mona m-am indragostit de fetite si am vrut si eu una
.
Ioana, inca mai suge Rebeca... Ce fain, mi-as dori si eu sa-i mai dau lui Vladut, mai ales ca n-ar refuza dar asa de tare ma deranjeaza cand suge... Ii mai dau asa rarisim cand e tare insistent.
Cami, felicitari ptr. mobila de bucatarie!
Nico, si noi am fost afara din oras la expozitie de materiale de constructii si bate vantul pe acolo de te rastoarna. Noroc ca nu a trebuit sa stam afara, ne-am fi congelat.
Eu am reusit sa racesc, un guturai de toata frumusetea. Din fericire sunt singura racita din casa si sper sa ramana asa, sa nu ia si Vladut.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (29+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ian-febr 2006
laureta spune:
Bebe Beca mi am amintit ca ai fost la un dentist bun si nu te a durut delok ,imi spui si mie te rog unde este si ce preturi are?Vreau sa fac "o revizie"![]()
diana multa sanatate
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
anacami spune:
Buna seara!
Laureta, bun plan! Ar mi fi o singura chestie: cred ca va trebui sa trimit copilul si sotu' la plimbare- ca daca Sebi este prin zona, sigur va vrea sa faca numai ce nu trebuie-adica il cuprinde o dragoste nebuna de mami cand aceasta are treaba, desi de obicei este innebunit dupa tati!!!
Diana, merci! Dormitorul, bucataria au fost primele mobilate (acum vreo 4 ani), apoi a fost nunta si luna de miere, apoi camera copilului. De abia acum ne-am invrednicit sa facem si mobila de sufragerie ( eu sunt mai impulsiva, dar sotul este Balanta- nu face nimic fara proiect
)!!Canapeaua am cumparat-o, la fel si TV-ul, corpurile de iluminat. Mai asteptam "biblioteca", apoi vreau niste perdele frumoase si gata- ne-am linistit!!... ne mutam la tara ![]()
(parca vad ca dupa ce o sa construiasca socrii casa o sa stam mai mult pe acolo si o sa facem naveta...)! Asa ca...o viata avem si in aia ne agitam in loc sa profitam de ea si altfel!!!
Laurina,imi pare tare rau!Asta este viata! Si o spun si eu in cunostinta de cauza- si tata a avut cancer osos (sau ceva de genul asta); din pacate a facut metastaza ce a afectat aproape toate organele - s-a chinuit vreo 3 luni dupa ce doctorii au dat verdictul de incurabil.Devenise si foarte irascibil... Trebuie sa incurajezi si sa fii aproape si de restul familiei: mama, alti frati/surori...
Acris, si eu o sa-l las in primavara-vara asta la tara (vom face vizite dese); zilele acestea deja am inceput sa pregatesc dosarul pt. a-l inscrie din toamna la gradinita (am de fapt 2 optiuni, sunt curioasa ce oferta mai gasesc la BabyExpo)!
In legatura cu biserica, nu pot decat sa va felicit! Sebastian nu mai vrea sa intre in ea, tipa si fuge!!! Cand vede un preot la TV tipa de asemenea prin casa "popa,popa".Cred ca s-a speriat la un moment dat cand au venit acasa inainte de sarbatori:au intrat cantand tare, Sebastian a fost luat "prin surprindere" , asa ca...
Nicoleta, la multi ani lui bebe Alex; foarte bine ca ii plac, ia-i cat mai multe cu diverse tematici!!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
anacami spune:
Diana, tu cum te mai simti? Sper sa iti treaca repede raceala- multa vitamina C si citrice! Ce mai face bbita? Ai mai fost la ecograf? Mai ai putinn, va doresc multa sanatate!!
Si aici batea rau vantul, de abia puteam sa inchid sau sa deschid usa masinii.Nu mai vorbesc ca, chiar daca cantaresc o tona
, daca nu opuneam rezistenta simteam ca ma duce vantul repede-repede!!
Vreau CALDURA, este totusi anotimpul primaverii!!
Laurina, multa sanatate lui Mihnunita! O sa se faca repede bine, trebuie sa mai trecem si prin astea...
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
cius22 spune:
Buna fetelor,
in primul rand,vreau sa urez multa sanatate copilasilor cu problemutze.precum si mamicilor si rudelor care au nevoie!
La noi totul e bine,doar eu am o stare de nu-mi arde de nimic...o fi din cauza vremii?
Victor si-a reglat somnul de cateva zile foarte bine..se culca seara pe la 9 juma si se trezeste la 7 juma-opt apoi doarme de la 1 la 3-4 de amiaza.E un copil tare cumintel,doar ca...nu vrea si pace sa vorbeasca...
As vrea sa va scriu la fiecare,dar credeti-ma mi-e atat de greu...Asa ca va trimit cate o
,macar asa sa simtim primavara asta care nu se mai da venita!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
anacami spune:
Buna,
Simona, si eu am avut o stare cam mohorata de dimineata, acum insa parca mi-a trecut (aproape ca prin minune).
Haide sa-ti arat ceva, poate iti starneste vreun zambet (nu va speriati de cum arata hainele, Sebastian a mancat in ultimele zile aproape non-stop; v-am zis eu ca recupereaza perioada de boala...)
Parul nu l-am uniformizat inca, mai astept o zi "in doi" ![]()
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)