Copilasi de Mai - Iunie 2004 (69)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Laureta, medicul meu se numeste Cristian Capota, are cabinet la Clinica Stomatologica Sf. Constantin si Elena (parca), aflata pe strada care poarta acelasi nume, langa Parcul Cismigiu.
Atunci cand nu m-a durut pe mine am fost la Clinica Dentestet si am facut o pre-anestezie cu un gaz care ma facea sa rad. Dar a costat foarte mult tot ce mi-au facut ei acolo...
Daca vrei, iti dau nr. de telefon al lui Cristi.

Cami, Rebeca imi face masaj pe picioare... Se munceste mititica...

Acum si-a pus napolitana pe birou si tot incearca sa muste din ea. Si "na-na taie" pentru ca nu o las sa mestereasca la mouse...

Mai este putin si fac copii nostri 2 ani...

Nally va fi prima mamica in pregatiri... Oare ce-or mai face?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
slaba activitate pe la noi!

ai uitati www.danicico.rdsor.ro/babies.html" target="_blank">aici

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Cami-vazut super poze! multumesc...uite aici..chiar mi-a facut bine sa-l vad pe Sebi,facandu-i masaj lu' mami!...e un dulce mic...iti vine sa-l papi!...iar freza...nu e chiar asa groaznica...lasa ca ii creste repede...

Am vazut si pe baby-Queen!...o sa gasesti foarte multe asemenea 'cartoons' pe www.flowgo.com
cele cu babies-sunt foarte haioase!

o sa pun si io neshte poze cu..."fetita" mea micutza..(Roxy i-a prins parul lui Victor si sa vedeti ce a iesit...)cred ca le pun tot pe dropshots..adica acolo unde la semnatura scrie"filmulete"

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Nu am scris de cam de mult, dar nu am avut prea mult timp si am fost plecata in weekend. Plus ca am avut probleme cu internetul .

La noi totul este bine. sambata mama a facut petrcere cu ocazia zilei de nume, aici nu se ppetrece ziua de nastere, nu este acest obiciei.
Si stiti ce a vacut ingerasul meu? A vazut ca toti sau luat cu vorba deci a avut ocazia sa ia paharelul de lichior a lui mama si sal dau peste gat . Vai ce neam mai speriat, dar se vedea putin ca a baut, avea ochi asa ciudati . Seara a picat lata, si nu ma mir.

La noi totu este ok, suntem sanatoase si vesele, mai avem si zile mofturoase dar aste este normal, am cam inceput sa ne aratam mofturile, sper sa nu ne tina prea mult. Vorbim din ce in ce mai mult si tot asa de multe facem prostioare. In rest nimic mai nou.

Laurine imi pare nespus de rau.

Diana multa multa sanatate.

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Am pus poze noi

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele, ma invrednicesc si eu sa scriu cate ceva

Laurina Imi pare nespus de rau de probleme prin care treci. Uite pentru tine ca sa-ti mai ridice moralul.
Cami E simpatic foc Sebi. Masor sa-l faci.
Alus Se mai intampla si din astea. E acum o sa fiti mai vigilenti putin in astfel de ocazii.
Diana Insanatosire grabnica. pe burtica.

Azi dimineata cand am plecat am observat la lift ca uitasem sa o incalt pe Bia, era doar in sosete. Si bineinteles ca a inceput sa planga ca ne-am intors sa o incalt. Iar seara cand ne-am intors pe unde era zapada mai flescaita si apa mai mare acolo era si ea. Si ia-o daca poti ca incepea sa planga.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Eram prin zona si am deschis subiect nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71207" target="_blank">AICI

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (30+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput