Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 9
anasebe spune:
Am vazut acum pozele Catalinei cu Bia in marsupiu. Genial.
Voi ati luat marsupii? De unde? Si cat costa? Vreau si eu.
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
Giova spune:
Mirela scuze, nu ti-am raspuns. strang laptic, in fiecare zi de dim. pana seara pe la 10 , ma mulg dupa supt si strang intre 150-180 ml.am deja 3 cutii congekate. azi am strans 100 pana acum. sunt mai laptoasa azi.![]()
la Dani.
Monica chiar ma gandeam, ca la voi ecald de iesiti cu Di afara? ca aici e soare, dar un frig.... cred ca numai in fata geamului azi.
Bee bafta la pregatiri.
Cata frumoase poze.
Am vb. cu dr., daca maine gasesc vaccinul, luni ii iau temperatura si pe urma la impuns. caci facem 2 luni si vreau sa-i treaca efectele secundare pana am interventia.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
anasebe spune:
Giova Buna treaba faci ca strangi laptic. Te mulgi manual sau cu pompa? Eu am incercat si manual si cu pompa manuala si zau daca ma pricep!
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
andiaroro spune:
Ce actiune aici la scutece
.......deja au inceput bataliile pe fete.......mi-a venit in minte poezia lui Toparceanu "Doi cocosi"......aia se incheia cu "mai treceti gardu la vecini.......", dar de
daca fetele de la topicul nostru sunt cele mai cele!!!!
Noi avem colici. Noroc ca nu suntem f plangaciosi si asta si datorita lui mamaie, care saraca a trecut la inventii ca repertoriu s-a terminat demult.Si cel mai mult ne place langa frigider cand sea graveaza situatia-si noi care am crezut ca am cumparat pe cel mai silentios.
Am fi vrut sa ne laudam si noi cu kg, dar ne-a pacali tanti asistenta ieri-ne-a facut sa ne ducem pana la ea la centru si nu a venit.Din fericire maine mergem la pediatru, dar stim noi si fara cantar ca am pus zdravan. Nasol e ca dupa excursia de ieri am produs azi-noapte primul mucisor-candva tr sa apara si ala.Oricum, dupa ce am incercat toate mijloacele de transport din dotare am ajuns la a-l cara in brate ieri.
Vorbiti despre temperatura ambianta la bebei . Astia pe aici recomanda intre 18-20 de grade. O sa radeti, dar noi am sfarsit prin a ajunge la temp astea in camera lui intr-un final. Asta e -am inchis caloriferul acolo, noi dardaim, dar el se simte f bine. Tot vreau sa-l imbrac in pijamalutele dupa care am bantuit atata prin magazine, dar lui ii place numai in body fara picior si sosetele(dupa care alergam toata ziua prin casa). Cum il imbracam in ceva mai gros cum se inroseste, incepe sa planga si ii creste temperatura. Ce sa facem, daca omul vrea sa faca plaja la bec!
Si e un mancau...m-am chinuit in 2 randuri sa ma mulg si i-am lasat provizii ca sa ma duc 2 ore la scoala. Credeti ca i-a ajuns!L-am gasit plans tot si cu propriile manutze pe jumatate halite. Acum am inceput de ieri proviziile pentru luni cand tr sa ma duc la un examen. Si nu mai stiu ce alte suplimente sa mai las, daca iarasi rade tot din prima si apoi iar se pune pe plans. In sf.......complicata treaba cu mancarea asta![]()
Teoretic, dupa socotelile moasei de prin luna a 5-a, ar fi trebuit sa nasc azi. Ma rog, doar o data schimbat ea 28 feb cu 3 martie, dar tot timpul eu am fost convinsa ca o sa nasc mai devreme......si ca si Florinini nu prea vroiam pe 17 (cunosteam niste "personaje" nascute la data asta....), dar mereu am avut sentimentul ca el o sa vina tocmai atunci......uite asa![]()
Bee-mancam si noi tort pt voi![]()
Am fugit.....ca ainceput sa se foiasca
ana 38+
maraki spune:
Buna dimineata,
Cata am vazut pozele,pe Bianca o vad la fel de mare si grasana ca Angelo si fii atenta: sigur va avea Bia ochii albastri
In ultima poza se vede clar culoarea
Ai mei sant negri,nu stiu unde vezi ca am slabit
mie nu mi se pare![]()
Florinini ai dreptate
Si tu ai fost dincolo
Bebe David ce face? Doarme bine noaptea?
Fetelor nu stiu cum sa mai insist cu bibe la Angelo,ma consum ca nu mai mananca mult
Citesc in continuare ce ati postat si revin
pt. bebelini
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Ursoaica spune:
Fetelor am uitat sa va zic: ... se pare ca se apropie ziua...aseara mama mi-a "amenintat" fata ca o inteapa azi ... si eu i-am zis ca nu vineri ci duminica ...
Acum fata se mataie, si cand nu se mataie canta ... Irina nu-i asa ca acum sunt eu pe locul I?![]()
Irina poze punem luni sa se mai stranga.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
irinadum spune:
Ursoaica pai vrei sa iti dau eu premiul intai sau vrei sa ma apuc acum de nascocit ala minunatie? Ca la prostii sunt campioana. Nu ma provoca.
Ma bucur ca m_ai inteles cu concursul. Nu ca as avea multe tigle pe casa.
Astept pozele.
Irina
pisoi3 spune:
Moni
, pai sa stii ca o sa fie vai de bietii pisoi cand o sa inceapa Mark sa ii traga de coada, cred ca or sa faca ca Tom din desene animate, or sa isi ia bocceluta si or sa plece de acasa.
Nasol ca nu poti sa o scoti pe Diana afara, la noi nu bate vantul dar nici prea cald nu e. Iar eu trebuie sa ies din casa cu bebe mucios cu tot
, ca ma duc la controlul de 6 saptamani si nu am cu cine sa il las. Bine ca am masina, ca altfel nu stiu ce as face!
Ana (Sebe)
eu am marsupiu, l-am primit cadou de la prietenii nostri dar am vazut marsupiu ca al meu la Bucur. E in jur de 600 000. Are si chestie d-aia de tinut capul copilului. Sunt doua placi (scuze de exprimare da' nu stiu cum se numesc) care se schimba: aia cu cap si cealalta pe care o folosesti cand poate bebe sa isi tina capul. Stiu ca marsupiul asta exista in doua variante: rosu si bleumarin. Eu am rosu. Sunt multumita de el, e ok, purcelul meu e cam greu si ma rupe de spate dar il cara mai mult tati in el, ca pe tati nu il doare spatele de la atata lucru.
Gio
, la mine se vad paginile bine, nu e nimic labartat. Pupici tizului cu nume italian
Maraki
, tu intrebai cine a mai fost la aspirante, eu nu am prea scris acolo decat foarte putin dar am citit si m-am ingrozit cate probleme pot aparea. Noua ne-a luat un an si jumatate sa il concepem pe bebe dar nu a fost o viata sexuala regulata, ca ba plecam eu in delegatii, ba pleca sotul si uite asa treceau lunile si perioadele de ovulatie. Asa ca ne-am zis ca daca dupa doi ani de zile nu avem bebe vom adopta si daca o sa il avem si pe al nostru la un moment dat cu atat mai bine. Nu voiam sa facem tratamente de fertilitate, nici macar investigatii nu am vrut, nu dati cu rosii, fetele! Dar ne era teama de efectele secundare, plus ca ne gandeam ca decat sa cheltuim bani pe tratamente si alte alea mai bine ii folosim pentru un bebe adoptat si apoi chiar nu conta daca bebe era nascut de mine sau nu, l-am fi iubit oricum. Asa ca ne-am documentat pe la "Adoptia sau a iubi copiii fara limite". Pe acolo am bantuit pana am ramas graviduta. Pe vremea aia nu aveam net acasa si nici timp la servici asa ca mai mult citeam decat scriam.
Tot respectul pentru fetele care fac tratamente de fertilitate, le admir pentru rabdarea si perseverenta lor, e o chestiune de optiune personala, pe mine nu m-ar fi tinut nervii sa merg atata la dr. si sa trec prin investigatii multe.
Fug ca trebuie sa ma pregatesc de mers la dr.
Pup fetele
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
T_Ioana spune:
Buna fetele!
Azi am facut
3 luni

La 13.40 m-am dus la puiut si l-am pupat, i-am povestit cat sunt de fericita ca a aparut in viata mea si cat de mult il iubesc. Cel mai tare l-a amuzat (a inceput sa chicoteasca) cand i-am povestit ca acum 3 luni scremeam de mama focului sa-l scot din burtica. Cred ca isi imagina faza si se distra de numa. E clar, il face mama ginecolog, si asa are niste degete lungi de doctor...
Giova eu nu stiu ce sa zic de CM, vad ca mie imi apar pete rozaliipe tampon dar culmea, coincid cu ziua de dupa
...![]()
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
utocatalina spune:
Hai ca am fost si noi 1 ora afara..o sa fac scurta de atita mers pina la Unirea...dar nu am unde sa ma duc si nici macar o alta mamica cu carucior sa ma insoteasca
..azi m-am ambitionat sa intru cu caruciorul in Unirea...aviz amatoarelor..super naspa
..abia am reusit sa-l manevrez nitel..cred ca mi-am luat in gind injuraturi de la toata lumea care nu avea loc de manevrele mele
..am ajuns la o concluzie nasoala..eu mai mult de 1 ora nu ma pot plimba singura ca de la ceaiurile pe care le beau risc sa fac pe mine...si descoperire nasoala, ca nu prea ma pot abtine..sa am oare perineul asa de slabit?![]()
Anda am sa vad duminica cum e cu mucisorii...te-am prins..te plimbi cu Alina!![]()
Irina cu adevarat numele Biei e scris mare pe lantic, dar nu-i nimik..sa vada lumea cum o cheama si din avion!![]()
Ana Sebe, felicitari pentru 7 sapt...suna bine si Cheia si manastirea Suzana!![]()
Giova pai lui Maraki si Ioana nu le-a venit cm? Parca lui Maraki i-a venit cind alapta! Nu stiu sigur, dar si eu am intrebat mai demult si nu am primit raspuns..nu are nici o legatura cu laptele! De cind mi-ai zis ma verific si eu mai bine in chiloti ..ti-am zis ca eu de mai multe ori am crezut ca imi vine, din cauza durerilor de burta ca la cm!Deci luni vrei sa faci si tu vaccinul..Si noi luni la 13:00..il facem acasa!
Nico hai ca m-ai bagat la idei cu neaspiratul corespunzator al Dariei la nastere, numai a inceput sa fonfaie tarziu..Oricum aiurea! Sper sa reusesti sa-i scoti mucisorii cum ti-au aratat!Eu am 24 sau 25 grade in casa si la baie 26..ca si tine!
Daniela eu m-am ras cind am fost la control! Calciu eu ii dau mai mereu, din motive de kk moale rau de tot..duminica verifica mama fontanela si-mi zice daca sa merg incontinuare cu calciu!Maraki nu stiu cum de a iesit Bia cu ochii asa de albastri in poza, ca in realitate ii are tot albastru ala inchis..oricum daca vor fi asa, iti dau de baut cind vi in Romania!
Si sa stii ca ai slabit..ca doar nu e altcineva in poze?!!
Andiaroro ma bucur ca-i place lui Alexandre temp. ca la pol!
Mirela multam de complimente..sa stii ca Dani o sa recupereze el la sunci..si e misto ca e lungan...manechin o sa-l faci!
Moni, bate vintul, dar eu i-am pus pina sus aparatoarea, asa ca nici o sansa sa intre vreo pala!![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta