Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 8
irinadum spune:
Florinini cum sa ne suparam? Pai noi glumim insa vezi ca avem un stil de nu mai stii ce sa crezi
. Si apropo de filme indiene numai bine se potrivea aici" O floare si doi gradnari" . cred ca il stii ca nu cred ca l_a scapat nimeni pe asta.
Monica am vazut ca avem aceleasi apucaturi . Tu macar ai bagat ceva frumos cu mamicutza , eu... eram cu inspiratia la parter si deci 8 etaje... se vede. Dar lasa ca dc imi mai vine cate o idee mai am puncte.
monica70 spune:
FLORININI era sa uit!
Aia rosie nu-i paturica,e o salopeta ![]()
![]()
care acum evident ca nu mai incape pe ea! Acum imi dau seama ce micutza era ca parca era intr-o paturica,asa mare ii era! Si cred ca era cea mai mica salopeta pe care o aveam 
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Florinini spune:
Mai Irina esti totala...hai ma tu nu sti ca si Sotul meu e om mare si a facut si box in tinerete...da e foarte pasnic...insa daca trebe ..sare si el omu sa-si apere familia. Si daca bine imi aduc aminte te-am invitat pe la noi cu Mario cu tot ca am inteles ca erai singura....si ti-am spus ca fac si tort...dar tu cred ca ai scapat avionul ca alta "explicatiune" nada. Lasa, poate la anu...
II dadeam bibe lui David si citeam mesajul tau razand in hohote de se uita bietul copil la mine si zicea ce-o fi si cu asta acum la 2 noaptea o apuca rasul cel mare?...
Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
Bee spune:
Fetele, eu sunt chiar in viteza. N-am slabit dupa nastere, dar vad ca in 2 zile au fugit 2 kg rapid, de stres si alergatura.Noi nici hainele fetei cu care s-o imbracam la BOtez nu le avem. Stiti voi cum e cu : de ce ti-e frica nu scapi. EI bine, mi-a facut nasa fetei o rochie!
, de-am zis ca ma impushc singura. Si barbatul meu era conciliant: "lasa, ca sta numai o ora, la Biserica". Caciulita nu avem, sac de dormit nu. Adica nimic.
Problema e ca acum nici noi, nici Nasha nu mai avem bani!
. Asta e, ne mai imprumutam a mia oara si luam, ce sa facem. O minune mica avem si noi. Si ce vedeta e! IEri am fost cu ea s-o prezint rudelor mele carea-au venit din Oradea. SI zambea si facea figuri de i-a vrajit pe toti. Eu sunt rupta de somn si nervi, asa ca nu cred sa va mai salut pana Duminica. Sper sa se termine totul odata, cu bine evident.
Florinni sa stii ca fii-mea nu-i luata. SI e tare frumusica. SI foarte econoama (mananca tare putin). Nici de dormit nu prea doarme ziua. DEci sigur nu va fi pasare de noapte, ca abia noaptea ne lasa si pe noi la orizontala.
ca ma striga Miss
Bee si ANa Teodora
Florinini spune:
Bine mai fetelor va las si sa aveti o zi buna, sper sa mai apuc si eu macar din cand in cand o conectie ca lumea si sa mai scriu ca zau ma simt mai bine acum de cand am mai iesit dintre sticle, bibe, vome si alea altele. Merg la culcare si sper ca david sa doarma cel putin pana pe la 6.
Va pup pe toate si pe toti bebelacii 
Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
irinadum spune:
Florinini ai drepatte acum mi_am adus aminte dar neuronul meu e plimbacios ca am uitat de mana pana la gura. Deci cu scuzele de rigoare si cu intarziere i zic la multi ani sotului tau si ii doresc sanatae , fericire si orientare spre alte printese
.
Bee sambata adica maine faci si nunta si botez , nu? Ori iar am luat_o razna de tot?
utocatalina spune:
Ana Sebe l-am vazut...haios foc in aia cu capul sus si cu cipicii in picioare
..Am mai pus si eu citeva poze la "bia la 2 luni"..cica ride intr-una!
O sa ma imbrac sa ies la plimbare nitel cu ea!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
mirela10 spune:
IRINA,s-a facut
.cu alcool ,sau fara?am vazut pozele cu ursul,e f fotogenic mario
.iar tu in poze nu pari asa fioroasa...
CATA si bia s-a facut o durdana,iar tu arati tare bine...
toti bebeii sunt niste scumpici,parca toti sunt buflei,numei dani e lung si slab(ca taica-su)
mai,dar ce disputata e DIA...SI e inca mica...
cand se face mai mare o sa stea moni cu
la usa
dani tot cu dureri de burtica,marait,ba suge tzitzi,ba ser de hidratare,evident la mine in bratze...asa ca am bagat rapid juma de pizza la microunde,dar pana am mancat-o s-a facut tun...asta e...sper doar sa nu ajung we asta pe la spital cu bebu,ca parca face mai mult ca inainte![]()
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
monica70 spune:
FETELE se pare ca ciuciu plimbare pe ziua de azi! Pai a aparut mami inghetata si a zis ca sa nu o scoatem afara a raceste! Am iesit la balcon si are drepatate: desi e soare,bate un vant de te taie !
Asa ca...baie de aer curat in camera!
A aspirat deja mami intr-o camera,pana i-am dat eu sa pape puiutzei,pe urma trece dincoace cu aspiratorul si noi dincolo! Asta ne e plimbarea!
Da' si mie mi-a pierit cheful cand am vazut ce vantoase!
Sa vad daca pot sa intru acum la poze,daca nu,mai tarziu!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

anasebe spune:
Mirela Stai linistita ca nici al meu nu e gras. In schimb a facut niste falci....
Eu cred ca nici azi nu o sa iesim din casa, desi simt ca innebunsc. A tot stranutat azi si nu m-as risca. Eu de abia astept sa vina week-endul sa stea si tati cu noi acasa, ca nu mai pot. Si nu-mi place sa ma plimb singura cu bb, si nu am pe nimeni altcineva in vecinatate care sa aiba bb ca sa iesim impreuna.
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe