Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ioana sa iti traiasca Razvanel , cel mai mare bebelush al nostru!!!!
Paula felicitari si tie pentru cele 2 luni al elui Paul!
Diana aceleasi urari si pentru prima luna a lui Peter.
Ana ai un stil de a povesti de ma stric de ras.Deci ai de face cu un mancacios. Lasa ca e bine.
Anasebe si eu am marsupiu dar sa stii ca mi se pare cam aiurea ca ma doare cocoasa rau de tot cand ies cu el afara.
Anda da chiar asa nu te-ai gandit sa ii fi facut o poza la pisica ca acum serios vorbind o puneam pe prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ioana felicitari pentru 3 luniMama ce zboara timpul!Bee zici ca Ana este econoama, papa putin?Pai poate are ea alte modalitati de a fi cheluitoare..asteapta tu sa mai creasca!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Noi am frecat-o prin casa pin' la ora asta...nici nu am mincat....
Ma tot uit de carut....Fetelor..ce trebuie sa aiba un carut sa fie ok???
Tre sa iau neaparat unul...Miine...asta e tema pt tatii:sa ne ia carut....
GIO...mi-a zis doctorul asa:am luat Marimer..spray cu apa de mare..cite un fis in
fiecare nara..apoi tinut pe umar ca la giriit...tapotat pe spate..apoi intors si tapotat
pe piept....Si cu pompia..dupa 5 min de tapotat...curatam energic..Am facut o prima data,
si vad ca e ok..Am scos niste verzituri..mamaaaaaa....
Fug ca plinge...
Revin..
Nicole si Daria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Nico deschide messengerul..vreau sa-i fac si eu Biei, dar nu stiu ce e aia tapotat???

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ioana la multi ani lui Razvanel! Ce gagica i-ai ales?

MARAKI tot mai mare si frumos e ANGELO!
CATA si BIA la fel,e o dulceata!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nico TAPOTAT???? aceeasi dilema ca si Cata. din ce tara e cuvantul asta?
Ioana lui Razvanel!!! Doamne cum a trecut timpul.
Anasebe, ma mulg cu pompa si si cu aia scot putin lapte, dupa ce a papat bebe. nu mai am sanii asa tari ca la inceput. a incercat mama sa ma invete sa ma mulg manual, dar nici o sansa cu o incapatanata ca mine.dehhh, sunt varsatoare.
Maraki si Marco de luni, apa putin, nu stiu cat trage, dar ca timp e putin. am ajuns ca la inceput, la 7 min.
Cata deci sunt singura cu cm de pe aici. ba mai e si Monica, dar ea a luat pastile.
Noi mergem luni la 9 la vaccin, ca pe urma are Clau inspectie pe santier.

urla bebe, revin.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ana ai un dar de a povestii... super!!!
ce studiezi in Franta? la Alexandre.

Si noi avem marsupiu, dar nu l-am folosit, decat odata eu si o data Clau.
Pt. mine e prea greu, mai bine in carucior. ce nbine ca nu l-am luat noi, ca-mi parea rau sa fi dat atatia bani pe el.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare mamici la scutece,

E frumos ca am ajuns aici si sa speram ca vom sta mult si cu cat mai putine probleme!
Moni-Dianei care vad ca e tare curtata!
Suntem ok, o sa dau si raportul, doar ca cred ca o sa apar mai rar pe aici din lipsa de timp, stii tu ca eu am desule de facut, plus gym, plus casa si desi va citesc cand ma mulg, uneori mi-e mai greu cu o mina sa scriu, ca sunt obosita fizic.Acuma am si un pic de febra musculara pinaintru in ritmul drahonic de gym, am fost in fuecare zi la sala si voi continua.
Mi-a zis ginecologul ca dpa 6 luni pot sa ma apuc iara de bebe si ca operatzia arata super, in curand nu se va mai observa,era tare mirat ce bine arata
Emma e ok, ieri nu a dormit decat 2.5 h in total dar azi noapte a fost ok de la 12 la 5 nu s-a trezit, si la 5 a halit 130 in 15 min si somn pina la 7.20, acuma vad ca are o mica criza de colici, ca niciodata, nu stiu de ce o face dimineatza.

Ioana sa iti traiasca Razvanel , cel mai mare bebelush al nostru!!!!
Paula felicitari pentru cele 2 luni ale lui Paul!
Diana -la multi ani pentru prima luna a lui Peter!
[b]Cuscra-
Irina--
Bee- spor la pregatiri si petrcere frumoasa pt dublul eveniment, asteptam vesti si poze!
Florinini, Ana, Mirela, Daniela, Anda, Giova, Nico[/b] si restul fetelor- va pupam si o zi buna!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna mamici,

Vad ca de cand am schimbat peisajul suntem mult mai active, ce bine!
Mai m-ati speriat cu mucii - fata mea are de la nastere muci, pediatrul mi-a zis ca asta este, se mai intampla si ca e posibil sa aiba polipi. Oricum eu ii pun ser fiziologic in nas dar e cam vax albina... doar uneori am noroc si stranuta niste muci...cu pompita nu am reusit sa-i scot vreodata ceva din nas, nu stiu cum reusiti voi!
Inca ceva ce ma framanta: fata mea nu ragaie! Orice as face, in orice pozitie as tine-o (pe umar, pe genunchi) si oricat as tapota-o (cred ca Nico vrea sa spuna batut cu palma pe spate) nu iese nimic! Cred ca pana acum a ragait accidental de vreo 10 ori!
Denisa ma bucur ca arata bine operatia, vorba fetelor, deh... cezariana canadiana!
Giova bafta la vaccin luni, sa treaca usor, fara febra!
Ioana felicitari pentru implinirea a trei luni! Pupici lui Razvanel!
Pisoi iar am uitat de tine, sunt o nesimtita!! Iertare!

Restul fetelor pupici!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina- frumoasa titulatura, cum mai e cu dintisorii? Am citit ieiri in mai multe cartzi cand asteptam la medic si ei zic ca intre 6-8 luni apar incisivi si c aexista exceptzii dar nu spun de la cate lunipot aparea
Cuscra- sa poaret sanatos ginerele hainutzele si sa stii ca si Emma mai are mse doar cu 120 in loc de 150, dar predomina totusi 150.
Fug sa aspir casa si sa bag rufe la spalat, pupicei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput