Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA ma bucur ca esti ok si tu si EMMA! Iar cu operatia evident ca nici nu se mai cunoaste,la cata munca patriotica ai bagat,ai conditie fizica nu gluma si te refaci mai usor deci! Spor la aspirat! Apropo,ma intreb cum o sa rezisti in Ro fara aspiratorul ala,cred ca iei la rand casa prietenilor unde o sa stai si la maica-ta la fel! Prin Arad nu vi?
JANINA spor si tie la aspirat...muci! Si eu ii pun ser,cand imi aduc aminte si urla de nervi cand o fac,mama-mama! Nu prea are ea muci,dar ea pufaia pe nas de la lipsa de calciu.Acum ca ii dau din nou calciu,aproape s-a oprit.
In legatura cu marsupiul si eu am unul primit si am mai pus-o prin casa de proba,dar mi se pare ca sta cam incomod in el! Poate peste vreo luna ies cu el afara! Ca degeaba are unde isi sprijini capul,ea n-o face, sta cu el ridicat si si-l fatzaie dintr-o parte in alta,asa de brusc,ca mi-e si frica sa nu-si rupa gatul,nu sta o clipa locului
Azi iar a facut pana cum kk de vreo trei ori Noroc ca e "frumos" adica din ala verde - galben cu seminte...
Tot ma intreb cum reuseste sa dea din maini si din picioare intruna si cate o ora Nici nu ma mir ca nu pune pe ea mult in conditiile astea! Si ca vrea papa din ora in ora ziua.Acum ca norocul ca ultima oara a supt cate 7 minute din fiecare san,cu chiu cu vai am reusit s-o conving sa se "agatze" si de celalalt san,ca avea de gand iar sa adoarma prin zona!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denisa, mama mia, nu stiu cum mai poti. vorba monicai, ce faci in Ro fara aspirator?
Ma bucur ca esti ok cu operatia, deci in 6 luni te intorci la Odisee..?
Janina si eu am zis ca or fi polipii, nu stiu ce sa mai zic? eu cu pompa nu pot scoate nimic si chinui bietul copil de numa.
Monica, cum mai stai cu conta?
Cata cum spala masina aia scumpa?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-pupicei- dar in Ro va fi pauza de aspirator, aici n-am incotro, cu copil si noi 3 ne fitaim si se face mai mizerie si ma 'irita la cristalin", eu zic ca odata pe saptamina ca aspir e ok, vecina mea aspira zilnic cand avea copii mici.
Giova- pupicei la Marcolino, dar nu as vrea peste6 luni s ama inosc la odisee, ci dupa primul an, vreau sa il enjoy cu Emma deocamdata, deja am inscris-o la niste programe de dezvolatre a bebeului si la unul vommerge sa invatzam cantacele si sa comunicam cu alte mamici cu bebei, sunt gratuite de 2-3 ori pe saptamina,e chiar pacat sa nu mergi.
Legat de pompat, eu pot scoate in maxim 1h cu mina 150, e simplu sa stii si ai spor mai mult decat cu pompa.Apuci sinul cu priemel 3 degete si apesi si sa vezi cu tasneste efectiv laptele pe cele 3-4 canale care le avem in fiecare sin. Bafta!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA ce conta?

Nu ca DENISA .....

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Fetelor sa va spun ce spaima am tras. Ia ce stateam eu linistita Mario pe pat deasupra lui crasuselul la care se uita si tipa . Faza e ca acel carusel el legat de patutul lui iat patututl lui e langa patul nostru deci Mario e mai mult in pat la noi. Intre ele distanta de cam 15-20 cm loc in care eu am pus un sul de ala mare care se pune la picioare sau la cap sau ... Si plec pana la bucatarie si nu stau doua minute ca ma intorc ca nu il mai auzeam pe al meu certandu_se cu jucariile. Si cand ma intorc : inghet efectiv . Al meu era cazut intre paturi doar pundul mai era pe patul mare in rest tot era in jos in maini se sprijinea in sulul ala. Nu pot sa va spun cum l_am smulz de acolo. cred ca am murit si am inviat in doua secunde. El e vesel nevoie mare dc nu ar fi asa mic ai zice ca era tare bucuros de ce a facut. Nu mai spun ca am sunat si l_am balacarit pe mARIAN de parca ar fi vina lui. Dar chestia e ca eu am tot insistat de cateva orri sa lpeasca paturile dar mereu am amanat ca am zis ca nu ajunge el asa repede acolo.
Asa ca bine a zis cand a zis cineva ca niciodata nu e suficient sa fim doar precauti asa ca... acum mi_am invatat lectia.
Hai ca revin ca sunt cam buimaca inca.

Mergi la inceput

Denisa de sfarc prind cu cele 3 degete?
Monica
no comment.ai fost totala.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Monica hai ca m_ai facut sa rad si sa imi aduc aminte de schimbul doi. Pe cand o noua tura ca Ursoaica ne_a aruncat manusa?

Mergi la inceput

Irina a fost total Mario. bine ca n-a patit nimic. ti-a trecut?
mai stii cand imi zicea-i ca poate il gasesc pe Marco pe sub pat? uite ca a ajuns Mario intre paturi

ce bine ca paturile noastre sunt lipite.
fug la alaptat.

Mergi la inceput

Giova da a fost total ca mai aveam un pic si faceam...pe mine la comanda.O fi auzit ca masa a cochetat cu gimnastica cand era mica si a vrut sa imi arate cum e sa stai in maini. Acum am stat si am analizat dc cadea si m_am linistit ca intra pana la fund ca mai icolo nu trecea ca are ditamai fundul plus pampersul deci nu aveam cum sa il gasesc pe jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina- mai sa-mi stea inima in loc cand am citit, bine ca e Mario ok, dar acu am o intrebare indiscreta.
Daca gogosarul tau e asa cuminte si doarme neintors de la 23 la 8 am, de ce nu il lasi soro cu patutzul in camera lui, vrei sa ai ce dezvatza de narav mai incolo, pe bune acuma?A mea doarme numai in camera si in patutzul ei in timpul noptzii, si mai mult de 6h legate nu doarme si e ok, iar in timpul zilei ori pe canapea la perter ori in leganusul ei, si vad ca s-a educat ok.
Poate tragem un schimbul 2 sapt viitoare, ce zici Moni cu DI cea activa si mofturici?

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput