Aspirante optimiste - 185

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Irinush, inseminarea asta este un contact sexual, dar cu cateterul doctorului.

Se face prepoderent:

- cand spermograma nu e in valori normale si atunci se poate imbunatati la prelucrare.
- cand exista acest blestemat de TPC (testpostcoital) astfel eliminand prima faza a ejacularii, punandu-i cu catetetrul direct in uter.
- cand din motive clare nu se poate face sex in perioada fertila (sot in delegatii, plecat din tara..etc, atunci se congeleaza sperma).

In conditii normale, nu e nici o diferenta intre un contact sexual si IAS. Le scurteaza putin drumul, dar in cazul unei spermograme in valori normale, asta chiar nu e o problema.

Asta cu batzaiala mi se intampla si mine. Boceam si ma rugam. Of-of...

Comportamentul si indoiala ta sunt absolut normale. Ai incredere si poate vei fi urmatoarul "caz" rezolvat din prima.

Iti tinem pumnii!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna,fetelor!!

Nu au venit rusii,stau si ii astept in continuare!nu stiu de ce intarzie atat!! doctorita mi-a spus ca vor veni exact intr-o luna.si a cam trecut luna..
asi nu stiu ce sa fac,cat sa-i mai astept??e normal oare sa intarzie asa??am in schimb o scurgere destul de abundenta,albicioasa!
Liana,am citit la vise aseara,nu prea m-am lamurit dar asta e ce-o fi,o fi!!
irinush,stai linistita!e foarte probabil sa fie un bebe in burtica ta.de aceea se poate sa si ai temerile astea!
Va pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Tabitha multumesc ptr raspuns!Pe 1 feb cand mi-a venit al-2-lea CM am avut o hemoragie puternica!Am sunat medicul imediat.....la spital mi-a zis ca este posibil sa fie o sarcina extrauterina,m-a pus sa fac un test de sarcina acolo langa el si acela a iestit negativ deci a fost o ifectie pe trompa dreapta(am vazut eu pe trompa la eco)asta a fost diagnosticul definitiv din partea medicului!Luna asta nici nu ma asteptam la o sarcina tocmai de aceea cand am vazut ca ciclul imi intarzie am hotarat sa imi fac un test si sa imi iau TB!Cand am vazut la ora 12(PRANZ) ca am 37,8 am innebunit!Cum este posibil?Oricum speranta nu a murit,CM nu mi-a venit nici pana azi,nu mai stiu ce sa cred!Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Corinuk, nu vreau sa te sperii, dar temperatura ta 37,8 arata mai degraba o infectie in organism decat sarcina, si trebuie sa mergi degraba la medic sa-ti dea tratament! Nu sta asa, ca cine stie ce complicatii poti face!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

pamella si eu tot in aceeasi situatie.Insa in datile trecute tin minte ca parca dupa vreo 6 sapt venea..dar nu-s sigura.Asa ca de aseara am inceput sa iau uttrogestan 2pastile/pt 5 zile..apoi daca nu vine merg la dr.iar.Am fost la o eco.,de curand,dar astia nu mai scriu si ei cum era mai demult,pe foaie,ce si cum..si mi-a zis ca-s ok.
Oricum de o sapt ma doare burta,spatele..zic ca acu acu vin si ioc..Ma dispera..Ce ironie..unele fete is suparate cand le vine si io nu mai pot de nervi ca nu mai vin odata.
O duminica frumoasa fetele,bucurati-va de vremea frumoasa ca se anunta iar frig si ninsori.
pupici pt toate aspirantele

POZE

Mergi la inceput

Leditia, tu ai dereglari de cm? La cate zile vine de obicei? Dr. ce spune de aceste intarzieri? Analize hormonale ai facut? Scuze pt avalansa de intrebari...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Leditia exact asa si eu.am dureri de burta si de spate si tot zic:uite,intr-o ora maxim imi vine!si nimic!si tot stau asa de cateva zile,asteptand!nu stii cam in cat timp se regleaza??

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana,unde ai trimis rusii ca la mine nu au ajuns!cred ca au furat borcanele si cine stie incotro au plecat

Mergi la inceput

Pamella, Leditia, nu cumva e cu ochisori la voi si vorbiti codificat aici, ca sa nu ne 'prindem' noi?

Mergi la inceput