Aspirante optimiste - 185
Raspunsuri - Pagina 13

PamELLA spune:
Avalon,as vrea eu!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

PamELLA spune:
sa se rataceasca cu alta ocazie,nu acum!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Liana30 spune:
io zic sa mergi maine la dc sa vezi ce zice...nu mai sta asa..
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
Buna, fetelor!
Eu, nimic nou. A, ba da. Am pierdut o noapte si am obtinut doar 37,0 la TB de dimineata, dupa 2 ore de somn.
Aruncati cu optimism in mine! VA rog eu!

PamELLA spune:
Tabitha,eu fac galerie inca de pe acum
Stai linistita,dormi noaptea asta mai mult si dimineata ia-ti temperatura din nou.Sunt sigura ca o sa fie peste 37,deci mai multe sanse de
Liana,nu stiu ce sa fac,cat sa mai astept si daca sa merg la o alta doctorita. Astazi,nici macar dureri de burta sau spate nu prea am mai avut.iar scurgerea persista!!

Liana30 spune:
Pamella nu mai astepti deloc...maine dimi te duci frumusel la dc si ii spui...nu mai sta..te rog io..si nu mai plange ca nu foloseste la nimik...a ba da...iti strica machiajul
moldoveancooo ia colea...cu galeata iti arunc...ajunge???
mai vrei?????
"Nimic nu-i imposibil!"

PamELLA spune:
Liana

Leditia spune:
quote:
Originally posted by Avalon
Leditia, tu ai dereglari de cm? La cate zile vine de obicei? Dr. ce spune de aceste intarzieri? Analize hormonale ai facut? Scuze pt avalansa de intrebari...
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
nu am dereglari de CM,doar ca am avut o sarcina,fara embrion,s-a eliminat,a curs sange..apoi o scurgere maronie(cum am mai avut si-n trecut la celelalte avorturi spontane) si apoi ioc..si astept ciclu normal care nu vine odata..Si ma imbolnaveste cu nervii,pt ca nu stiu de ce..Am fost la dr.acum 2 sapt parca,am facut o eco,sa vad daca sunt in regula si mi-a zis ca-s ok,ca n-am nimica..Atunci nu asteptam ciclu ca era devreme si nici nu am intrebat,m-am dus doar sa vad cum se prezinta situatia.Dar acu ca nu mai vine ma innebuneste.Culmea e ca ma doare zilnic burta si spatele,uneori mai rau,alteori acceptabil..si am impresia ca vin,sau ca deja au venit uratii..si cand colo nimic..am tocit papucii ducandu-ma la baie si s-a facut "poteca" pe traseul asta

In fine,asteptam..ca oricum n-am de ales

Si io sper sa nu fie cu ochi,nu cred ca e, cred ca-i o mica dereglare,nu e momentul acum,trebuie sa ma refac intai fizic si psihic..
pupici.
POZE

Avalon spune:
Leditia, dupa avort e explicabil ca nu vine 'ceas' cm... dar ar fi bine sa vezi ce se intampla... la ecografia de acum 2 saptamani a vazut ceva foliculi, endometru? Erai la ovulatie sau dupa? Ca e posibil sa fi ramas insarcinata daca nu ai facut curetaj... la curetaj se asteapta o luna cel putin, din cauza ca e afectat endometrul, dar tu zici ca nu ai facut. Apropo, ai refuzat tu curetajul sau nu a fost nevoie? Unii dr. insista pt curetaj cand e sarcina oprita in evolutie, motivand ca exista risc de infectie.
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.