Aspirante optimiste - 185
Raspunsuri - Pagina 11

PamELLA spune:
Multumim,miki!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

irinush4u spune:
ma tot macina o intrebare...uof..asistenta care mi-a facut pregnyl-ul mi-a facut in mod eronat 15000 unitati in loc de 5000.la echo nu se mai vedea nici un folicul (desi fusesera cu 2 zile inainte).poate chestia asta sa imi afecteze sansele de reusita prin IA .se poate sa fii fost prea tarziu facuta insemninarea??si mai e si sotul meu care e deja convins ca sunt gravida, a inceput sa ma trateze ca atare, imi zice "mamico", si eu sunt disperata ca nu stiu cum sa il fac sa inteleaga ca din prima sunt sanse f mici
Irinush

acd2you spune:
buna dimineata, fetelor. vin si eu cu o rugaminte la voi. am o prietena care, in urma unei operatii facuta cu mai multi ani in urma pentru o extrauterina, a ramas fara ambele trompe, nici ea nu stie cum sau de ce i s-au extirpat amandoua, cert e ca acum nu mai poate ramane insarcinata. ar vrea si ea sa faca o inseminare artificiala, dar nu stie daca are posibilitatea financiara necesara. puteti sa imi spuneti si mie cat costa o astfel de procedura? astfel de inseminari se pot acoperi partial macar cu asigurarile de sanatate?
v-am rugat pe voi sa imi raspundeti, caci aveti foarte multe capitole si nu am timp sa le citesc pe toate. am mai intrebat si pe la FIV.
va multumesc, .

asi spune:
Acd2you nu poate face inseminate pentru ca nu are trompe.Poate face doat FIV.Depinde unde il face si ce tratement face.Costurile nu sunet acoperite de asigurarea medicala.Un fiv costa intre 2500eur si 5000eur.
Succes prietenei tale!
Anca poate vine "soricelul".Minuni se mai intampla.Multe de aici cheir speram intr-o minune.
Pamella cum mai stai?Eu zic sa mergi la un alt doctor sa vezi ce si cum.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Anca Wish spune:
Irinush, nu te mai framanta. Cum sa mai fie foliculii daca s-au spart in urma Pregnyl-ului???????
Asta e idealul. Ca ovulatia sa se fi produs cu putin timp inainte de inseminare. Ei se intalnesc pe drum. Fara grija.
Calmeaza-te si stai linistita.
Nu fa baita, nu fa eforturi mari. Spera si asteapta. Asta e cea mai crunta perioada. O sa ti se para tot felul de chestii...
Asteptare usoara si bafta multa. Ce valori ai avut? Endometru, foliculii, spermograma?
anca...SIGUR intr-o zi

irinush4u spune:
Anca iti multumesc din tot sufletul.
endometru 12, os -18.5, od-18, la capitolul spermograma stam super.asta marti, miercuri la pranz am facut pregnyl-ul si joi spre pranz inseminarea.
Irinush

Anca Wish spune:
Valori super, timing potrivit, daca mai ai si trompitele bune, toate sansele sunt de partea ta. Asa ca, hai, lasa-l naibii de stres ca-i faci rau lui bebe.
anca...SIGUR intr-o zi

irinush4u spune:
stii de fapt ce ma omoara???ca am citit in ultima vreame atatea lucruri aici pe forum, ca vad ca sunt fete la a 8-a inseminare, ca inteleg ca sunt ceva sanse cu IA dak sotul are probleme.ce are asa deosebit inseminarea asta, dak pana acum nu am ramas, de ce s-ar intampla minunea acum??cred ca e mai mult o intrebare retorica.
oricum stiu ca si tu ai trecut prin asta(sper sa nu ma insel).cat am stat cele 20 -30 min pe masa dupa IA, nu am facut altceva decat sa tremur,dar rau.aveam impresia ca o sa se darame masa cu mine....asa de tare batzaiam. nu imi era frig...pur si simplu...ideea in sine..ptr ca nu am simtit nimik...ma timoreaza.
o sa astept...dr mi-a zis sa fac testul in ziua 14, avand in vedere ciclul meu neregulat.sunt convinsa ca in ziua 10 o sa am deja 2 teste facute.
Irinush