Aspirante optimiste - 185

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Anca,hai ca a fost tare!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Avalon are dreptate,Anca,si eu tin minte ca am visat un soricel inainte cu o sapt-2 de a ramane insarcinata,dar la mine era un fel de sobolan

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Anca io zic asa..cum termini antico...imediat vine bbele

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Fetelor,apropo de vise,mi-am amintit si eu de un vis ciudat pe care l-am avut acum aprox. 2 sapt.:un bebe mic in burta,si langa el un calut.
Are cineva vreo idee ce poate insemna??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Eheee...asta cu bebe la mine, mi se pare greu de realizat. Dar cine stie?!?

Dar am visat color. asta ma ingrijoreaza acum. Cica inseamna ceva probleme cu capu'. Dar asta nu ma mira...

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ai visat color????????
e buna!!!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Dar am visat color. asta ma ingrijoreaza acum. Cica inseamna ceva probleme cu capu'. Dar asta nu ma mira...

anca...SIGUR intr-o zi

Anca, asta a fost de top!!!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Anca nu se stie niciodata, poate se va adeveri visul.eu iti tin pumnii. Si eu visez intotdeauna color. Asta inseamna ca pot fi probleme? Nu am stiut. Daca ma gandesc bine, s-ar putea la mine sa se potriveasca....

poze

Mergi la inceput

Anca,persoanele care viseaza color sunt de obicei persoane romantice,melancolice,ganditoare!asa mi-a spus un om din domeniul psihologiei si eu tot color visez,dar eu tot timpul!! zici ca stiai ca inseamna probleme cu capul??

De visul meu stiti ceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelordc vreti sa va interpretati visele uitativa aici:
http://www.acvaria.com/dictionar_vise.htm
dar pagina cu litera s este in lucru. Puteti vedea la bebelus, cal, copil.
miki-miki

Mergi la inceput