Clubul nurorilor (18)
Raspunsuri - Pagina 13
Nadia1976 spune:
'Neata, la toata lumea. Am ajuns si eu! Andreea, felicitari ptr. examene.
Camelia... nu stiu ce sa zic; dar ce ai pove tu mi-a adus aminte o faza cu soacra sora-mii; sora-mea a certat-o pe a mica, ea a fugit jos la bunica-sa, s-o "parasca" pe sora-mea; raspunsul soacrei (bune): "pai daca te-a certat mami, inseamna ca ai fost rea. Nu mai fa prostii si o sa vezi ca nu te mai cearta!" Astea auzite de sora-mea, de pe scari, ca a coborat si ea dupa fetita. Si soacra surorii mele e super buna. Locuiesc impreuna, in aceeasi casa, socrii au parterul si etj.1 si sora-mea cu sotul si fetita, au etajul 2 din casa socrilor. Cum sora-mea lucreaza o zi si o zi e acasa, soacra face mancare, are grija de fata, etc. Cand nu lucreaza, sora-mea are, totusi de lucru in "privat" ( e coafeza) si soacra-sa nu zice vreodata ca nu are grija de fetita si, cum am spus, face mancare, sora-mea ajunge acasa, i-a oala de mancare de jos, din bucataria soacrei, o duce sus in bucataria ei, o incalzeste si isi cheama sotul la cina... Fain, nu?
Winners don't quit; quitters don't win.
impreuna spune:
Am aparut si eu...
Am o soacra tare buna, azi mi-a facut mancarea preferata, eu mi-am vazut de ale mele, nici n-am dat prin bucatarie, decat sa mananc.
Acum sta langa mine, la povesti, nororc ca nu vede pana aici sa vada ce fac eu pe net :))))
Cami ma enerveaza soacra-ta, imi inchipui cum e pt tine. Dar tu ai copii mari si intelegatori, Georgiana cred ca stie ce fel de parinti si ce "bunica" are Si sa nu indrazneasca sa-mi supere ginerele:)
Nadia se pare ca voi amandoua surorile aveti soacre bune, sa isi tina naravul:)
Andreea felicitari pt examene, Ai terminat sesiunea? De luni incepi serviciul? Putin concediu ai avut :)
Acu sunteti la cheful de martisor? Dc da, distractie placuta
Va doresc tuturor o seara faina (la cine e seara, la cine nu, o zi:))
Flavia (sotie si mamica fericita)
lavinai spune:
flavia faina soacra ai!! ai putea si tu sa o treci cu rosu bolduit, macar asa de martisor!!!!
la toate nurorile si al soacrele bune si la soacrele rele!!! (asa de martisor!!!)
Lavinia: Sotie alintata.....
poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
Alynutza spune:
Ce mai faceti, fetelor? Intr-un final am reusit si eu sa intru pe forum, azi dimineata n-a mers net-ul, apoi am mers in oras sa ma mai uit de rochitza si-am venit franta acasa... Insa m-am tinut de promisiune si am pus pozele in album! Eram la o nunta (verisoara de lui iubi), si as mai fi avut o poza, in care erau eu cu amandoi socrii, dar mi-a fost rusinica s-o pun, ca aveam rochitza scurta si m-a prins dintr-o pozitie de mai lipsea putin si mi se vedea ca statea pe scaun, si stiti ca atunci se mai si ridica rochitzele astea, de, pe aia a vrut-o iubi...
Tot un pic deprimata is din cauza jobului... cred ca nu-mi place sa mi se impuna chestii... asta e, nu-mi ramane decat sa ma impac cu ideea si sa sper ca e chiar extrem de temporara situatia, mai ales ca eu trebuia sa intru pe alta pozitie in firma, dar s-a tot amanat din cauza ca nu s-au dat inca toate semnaturile (off, birocratia asta...).
Ramasesem datoare cu ziua de nastere, asa-i? E 23 mai. Poate o pui in listutza Flavia ( si mersic de pe acum pentru efort). Si sa stii ca mi-ar place sa iesim la o cafea. Numai stai sa ma intorc inapoi pe Plugarilor, ca-s mai aproape de tine.
Duminica faina va zic nuroricilor, ca acusi apare printul meu de la servici si abia astept sa stau cu el, ca tare mi-a fost dor de el, ca-i plecat de azi dimineata de la 7...
impreuna spune:
Ti-am trecut data nasterii Alynutza, am vazut si pozele, sunteti draguti amandoi, adica toti 4:) socrii par oameni de treaba si ma bucur ca ccc chiar sunt
Las ca se rezolva si cu serviciul, daca nu, il schimbi:)
Lavinia no bolduiesc mama ca i se urca la cap :P
lavinai spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Ti-am trecut data nasterii Alynutza, am vazut si pozele, sunteti draguti amandoi, adica toti 4:) socrii par oameni de treaba si ma bucur ca ccc chiar sunt
flavia nici chiar de martisor???? hai nu fi rea!!!!
impreuna spune:
quote:
Originally posted by lavinaiquote:
Originally posted by impreuna
flavia nici chiar de martisor???? hai nu fi rea!!!!
Las ca i-am luat flori, n-ajunge?
lavinai spune:
flavia, ce figura esti!!!! eu la a mea nu i-am luat nimik!!! sa-mi fie rusine!!!!
SunSmile spune:
Neata
Ce faceti gagici?
Alynutza ...frumusei! Si vaz ca esti nascuta la o zi dupa mine! Fain!
Flavia sa-ti traiasca soacra si sa ramana mereu asa buna!
Andreea cum a fost la bal? Ii Doamno???
Fetelor voi nu mai spuneti nimic? Sau sunt eu prea matinala?
Haideti aici sa mai barfim!
Va pupic si ne auzim mai tarziu!
p.s. TREZIREAAAAAA!
monagan spune:
salutare nurori,
adika buna dimineata la toata lumea.
mi-a fost dor de voi,am dat un ochi p-aici, dar n-am reusit sa citesc tot.
deci: o mica barfa de dimineata?
la mine tot asa, nu s-a schimbat ninik, doar ca acum aplic alta metoda. Ignorarea. Ceea ce doare cel mai tare. De cate ori suna telefonul si e ori soacra ori cumnata, eu repede il plasez pe sotul meu, cica nu am timp ca : ba am mancare pe foc, ba curge apa in vana, ba fac baie etc si bla, bla. Si nu le place, se oftica. Dar sa stiti ca tine figura si nu am atata scandal cu ele.
Sa vedem cand or izbugni, ca daca sint ignorate nu le place, asa ca astept ....furtuna. Ha, ha.
Cam atat despre ceea ce fac eu la capitoul asta. Oricum sint tot timpul "en garde", nu ma las, sint cu antene desfacute si gata de replica in orice moment. Cred ca si in somn.
Gata ca v-am plictisit destul.
la toate nurorile.