Clubul nurorilor (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

fetelor, acum am butonat si pe la alte topicuri si am dat de cineva care are probleme cu soacra. I-am facut o invitatie AICI, unde e cel mai minunat loc ptr. noi nurorile. Nu spun cine e , dar oricum o asteptam sa apara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Foarte bine, Mona! Io de cand imi bat gura spunandu-va voua, celor cu soacre nasoale, sa le ignorati. Asta doare cel mai tare si nu da gres niciodata! Cand cineva fierbe in suc propriu, la un moment dat explodeaza...si cine pica de rau? Tot el(ea in cazul asta)!
Succes cu ignore-ul soacrei!

quote:
Originally posted by monagan

salutare nurori,
adika buna dimineata la toata lumea.
mi-a fost dor de voi,am dat un ochi p-aici, dar n-am reusit sa citesc tot.
deci: o mica barfa de dimineata?
la mine tot asa, nu s-a schimbat ninik, doar ca acum aplic alta metoda. Ignorarea. Ceea ce doare cel mai tare. De cate ori suna telefonul si e ori soacra ori cumnata, eu repede il plasez pe sotul meu, cica nu am timp ca : ba am mancare pe foc, ba curge apa in vana, ba fac baie etc si bla, bla. Si nu le place, se oftica. Dar sa stiti ca tine figura si nu am atata scandal cu ele.
Sa vedem cand or izbugni, ca daca sint ignorate nu le place, asa ca astept ....furtuna. Ha, ha.
Cam atat despre ceea ce fac eu la capitoul asta. Oricum sint tot timpul "en garde", nu ma las, sint cu antene desfacute si gata de replica in orice moment. Cred ca si in somn.
Gata ca v-am plictisit destul.
la toate nurorile.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

eu o ignor de multa vreme si e plina de venin.
Flavia ,te rog sa o bolduiesti.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

'Neata,fetelor!
Si eu aplic metoda cu ignorarea si merge super...acum incearca sa-si apropie nepoata ca sa ma oftice pe mine dar nu prea ii merge...
Flavia,stai linistita ca nu are nici o sansa cu Mihai,o trateaza fi-miu numai cu spatele...cand se duce in camera ei ii face o dezordineee...ii trage lenjeria de pe pat,ii scoate hainele din sifonier...s-o vezi ce se mai enerveaza!Daca ar fi copilul mai mare ar crede ca il invat eu sa-si bata joc de ea...e tare smecher,mancal-ar mama!Georgi a inceput sa o evite,stie ca dusmanii parintilor sunt si ai ei,e foarte isteata dar...e copil si nu vreau sa-i incarc memoria cu explicatii,incerc sa evit conflictele in fata copiilor!
Va pupik pe toate !

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Sunt prin zona, dar mananc si apoi trag pe dreapta ca am un somn...

Bine faceti fetelor ca va ignorati soacrele si ca va reuseste, aveti nervi tari:)

Dana acu bag un bold:)

Cami copiii simt cine ii iubeste si cine nu, fara alte explicatii, demonstratii, etc. Asa ca nu-ti fa sange rau ca ea nu va avea niciodata castig de cauza asupra copiilor in fata ta

Mona bine ai facut Sa scrii mai des:)

SunSmile matinala:) Eu azi sunt in wk:)

Lavini las ca iti iei tu revansa, cred ca oricum cel mai important cadou este sa fiti acum langa ei si sa ii sustineti.

Va , am

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Neata la toata lumea!
Cred ca am uitat sa-mi pun data nasterii. E Decembrie 14/1976. Sagetatoare.

Winners don't quit; quitters don't win.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

hello

acum am venit de la tara, a fost super de lasata secului. Pacat ca nu sunt nasii nostri in tara ca ne distram si mai bine. Asa am fost numai putin la parintii nasului. Am mancat, am baut..........suc (asa-mi trebuie daca sunt sofet)a fost o zi superba. Am fost si cu socrii dar nu m-a calcat nimeni pe coada, asa ca mai are soacra-mea o bina alba. Tot inainte........

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Gata Nadia, executat:)
Ia de la mine o sa te trezesti de tot:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am reusit si eu sa intru pe net azi....Ca am avut o alta zi plina. Aseara la bal a fost...binisor. Doar ca m-au cam strans pantofii (luati inainte de nunta) si nu am rezistat foarte mult. Cred ca mi s-au umflat picioarele. Dar cat am stat am dansat.
Azi ne-au scos nasii la biserica, au dus lumanarile... Si am ajuns acasa pe la 2, ca ne-am plimbat si prin oras putin. Apoi...ca niste copii mici, am dormit si acuma trebuie sa fac ceva de mancare, ca toata saptamana nu am facut nimic. Si de meine la munac, din nou...
Nu am terminat sesiunea. Mai am un examen, pe 18 martie. Sper sa reusesc sa ma pregatesc pentru el, ca mai am 2 saptamani.

16+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Mersic fetele de aprecieri... si eu cred ca suntem un cuplu dragutz Iar socrii nu numai par cumsecade... ci chiar is (din fericire pentru mine ).

Flavia, mersi de incurajari, si eu sper sa nu dureze mult situatia asta... mi-e tare groaza de ziua de maine... din pacate nu stiu cat de mult se poate pune problema de a schimba serviciul, mai ales acum ca mai am cateva luni pana la nunta... si asteptam (astept inca) sa iau in primire un nou post (ca tocmai asteptam sa se obtina toate aprobarile pentru o promovare cand s-a intamplat magaria asta...) e mai complicat...

fetelor, ca nu stiu daca maine o sa pot trece pe la voi.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput