Clubul nurorilor (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Atunci ,asa ramane!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fetelor, mai vb si despre altceva......ca mie ciuda ca io nu sunt din bucuresti......

Lavinia: Sotie alintata.....

poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fetele bucurestence-, bafta cu intalnirea

Lavinia las ca vin eu la Tm si iesim amandoua la o ,

Andreea sa ne spui cum a fost la examene, ca si eu am visat azi noapte ca eram iar la facultate si am intarziat la un examen ca am fost la munte:))
Am vazut la TV ca aveti zapada mare, iar firma care trebuia sa curete drumurile a reziliat contractul cu primaria si multe masini au ramas inzapezite.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Lavinia, sincera sa fiu, mai bine vb de asta decat de soacre.....

Eu fac curatenie, soata mea e la examen- ultimul din sesiunea asta.
Maine e lasata secului asa ca toata fam, ad noi, socrii, soara soacra-mii cu sotul fata si ginerele, mergem la tara, la bunicii sotului. Mancam, bem (care nu e sofer) e fff frumos. Noi o sa mergem si pe la parintii nasului de cununie pt ca nasii nu stau in Ro.
Spewr sa fie o zi calduroasa.

Pup fetele
Ma duc sa-mi continuu treaba, dar mai trec si pe aici

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Buna,fetelor!
Bai,soacra-mea le cauta,da' rau de tot,alaltaieri ii baga in cap Georgianei ca mami e rea (o certasem un pic,facuse o nazbatie),sa vina sa doarma cu ea ca buni nu o cearta...!Acum e buna ca s-a facut fata mare,cand era mica o certa intr-una,acum vrea sa ma atace iar pe mine...!I-am zis ca fiecare parinte sa aiba grija de copilul lui,altii stiu doar sa faca copii si sa umble din creanga in creanga...s-a simtit si a inchis usa sa nu ma mai auda...eheee...i-am zis mai multe si nu i-a picat deloc bine...!
Va pup pe toate,acum ma asteapta soata la masa...

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

flavia, te astept!!!!!!!!!!!!!! la o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by camelia72

Buna,fetelor!
Bai,soacra-mea le cauta,da' rau de tot,alaltaieri ii baga in cap Georgianei ca mami e rea (o certasem un pic,facuse o nazbatie),sa vina sa doarma cu ea ca buni nu o cearta...!Acum e buna ca s-a facut fata mare,cand era mica o certa intr-una,acum vrea sa ma atace iar pe mine...!I-am zis ca fiecare parinte sa aiba grija de copilul lui,altii stiu doar sa faca copii si sa umble din creanga in creanga...s-a simtit si a inchis usa sa nu ma mai auda...eheee...i-am zis mai multe si nu i-a picat deloc bine...!
Va pup pe toate,acum ma asteapta soata la masa...

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Camelia ,cunosc fazele astea cu mami e rea.Bine i-ai zis scorpiei .Nu o lasa sa te calce in picioare.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by impreuna
Andreea sa ne spui cum a fost la examene, ca si eu am visat azi noapte ca eram iar la facultate si am intarziat la un examen ca am fost la munte:))
Am vazut la TV ca aveti zapada mare, iar firma care trebuia sa curete drumurile a reziliat contractul cu primaria si multe masini au ramas inzapezite.

La examene a fost super bine. La 2 dintre ele ne-a luat numai referatle pe care ne da nota. Si la al 3-lea am dat efectiv examen...dar profu a fost de nota 10.
Zapada mare avem intr-adevar, ca a nins joi noaptea aici de numa. Dar nu stiu ca firma a reziliat contractul cu primaria. Ca in oras curatau drumurile. Nu stiu in afara orasului cum e, dar in oras se poate circula. Chiar nu am vazut la tv.

16+
POZE

Mergi la inceput

andreea, felicitari!!! cand ai timp mai pune poze cu burticutza!!! sa mai vedem si noi cat a crescut bebica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Am aparut si eu!
Cami bine i-ai facut scorpiei! Cum adica mami e rea?!? Mai bine ar tacea stiindu-se ce mama e ea.
Lavinia nu mai fi suparata. Lasa ca veniti si voi la Buc. si ne vedem cu toatele.
Aici e asa frumos...iami, iami, imi place!Mai ales ca daca se ia in functie de ziua de nastere azi e baba mea!
Andreea felicitari! Ai scapat!
Marina distractie faina maine!
De fapt tuturor!
Noi am fi vrut sa ajungem la nasi, dar din pacate avem programul stabilit pt cateva sapt si abia la sfarsitul lunii putem merge.
Acum va las pt ca merg sa stau cu baietii mei...unul mai frumos decat celalalt!(au fost la saloane de frumusete aman2)!
Va pup...ne auzim pe seara!

Mergi la inceput