Copilasi de nov-dec 2004(110)
Raspunsuri - Pagina 6
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Fetele, as incerca sa-i dau si eu niste sirop miraculos pentru imunizare, dar a mea nu cred ca-l bea. Am mai incercat si cu altele si am aruncat banii de pomana.
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
Eu il pun in biberonul cu lapte ca altfel...n-am nici o sansa.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
danette spune:
SORRY, nu stiu ce-am facut, pe ce-am apasat de s-a dus cursorul asa de jos la mesajul meu anterior...
si nu pot sa-l editez, imi lipseste icon-ul din bara...
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Daniela_Gina spune:
Mai, fetelor, o fi inceput sezonul mucilor? Vad ca mai toti puii sunt muciosi in perioada asta... Matei a inceput de aseara, a dormit ingrozitor de rau (pe langa cei doi canini care se chinuie sa iasa, i s-a infundat si nasucul rau de tot si n-a putut sa doarma deloc)... De mine ce sa mai spun? Azi zici ca sunt batuta cu leuca in cap! Cred ca m-am ridicat din pat azi noapte de cel putin 10 ori! La un moment dat mi-a venit sa tip la el, dar mi-am dat seama ca saracutul nu are nici o vina, ca e bolnavior si il chinuie si dintii, si-atunci m-am calmat imediat, l-am luat in brate (din nou) si l-am leganat, l-am mangaiat si l-am pupacit usor, pe capsor, pe perisorul de la ceafa, unde miroase atat de frumos... Spre dimineata a adormit, micutul...
Azi as merge la dr. sa vad daca nu cumva are si rosu in gat. Tare bine ar fi sa fie doar cu nasul, o raceala mica, dar nu cred sa am eu norocul asta...
Corina, sunt de acord cu subiectul pe hipospadias, doar ca eu nu ma pricep sa deschid subiecte pe forum, poate o faci tu, nu?
Bits, tu sa fii fericita ca baiatul sta pe olita si ca, chiar daca de data asta s-a lasat cu kk prin camera, e mare lucru ca ai avut incredere sa-l lasi singur pe olita. Al meu Matei sta pe olita numai imbracat, si mai e si foarte confuz cu privire la subiectul asta. adica: el spune, inca de cand avea 10-11 luni "ca" la CAL. Cand l-am pus prima oara pe olita si i-am spus sa faca kk, el a inceput sa calareasca olita ca pe cal, si de-atunci asa a ramas... De cate ori se aseaza pe olita, o calareste putin, apoi se ridica si pleaca. Sa nu crezi ca nu ii arat ce tre' sa faca cu ea, cum sa impinga, cum sa se strambe cand miroase, etc. Inca nu merge nimic...
In schimb, am ramas masca aseara cand, rasfoind o cartulie, (pliant din ala cartonat), si intrebandu-l, mai in gluma, mai in serios, unde sunt diferite animale, mi le-a aratat aproape pe toate! Pisica, cainele, calul, porcul, cocosul, curcanul, mielul, porumbeii... Nu mi-a venit sa cred...
Va pup acum, ca s-a trezit puiul si plange...
Daniela &
Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat
Album de baza
Poze noi-noute!!!!!
Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado
aime spune:
dintr-un Iesi inzapezit....
Viscoleste si e o zapada...nu putem iesi....of, primavara unde esti?
aime si
Vladimir, 1an+
Daniela_Gina spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
...mancam scame la greu parca e aspirator cum vede o bucatica mica de hartie sau altceva imediat o duce in gura dar cu o repeziciune de nici nu apuc sa i-o iau si cum ii zic arunca afara fuge, se ascunde si cand ajung eu la ea deja e prea tarziu...e inghitita
monica
monica, pot sa jur ca mai sus l-ai descris pe Matei al meu! Nu stiu cum sa-l dezvat de bagatul in gura a tot ce gaseste pe jos! Ii tot spun ca e caca, si, de la un timp, de cand a invatat sa-si duca singur Pampersul la gunoi, ii place teribil sa arunce la gunoi orice. Asa ca, mai nou, orice scama pe care o gaseste, o duce la gunoi, deschide dulapul unde e cosul, arunca scama, apoi inchide dulapul, dar o face atat de tacticos si savureaza atat de intens momentul, incat e o placere sa-l privesti...
Sa nu-ti mai spun ca in parc, pe acelasi motiv - placerea de a pune la cos orice - a inceput sa adune toate mucurile de tigari si sa le puna la cos. Ma gandesc deja la un contract cu primaria, poate ne-mbogatim...

Daniela &
Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunatAlbum de baza
Poze noi-noute!!!!!
Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by aimedintr-un Iesi inzapezit....
Viscoleste si e o zapada...nu putem iesi....of, primavara unde esti?
aime siVladimir, 1an+
Aici e senin,soare si destul de cald,cred ca sunt cam 6-7 grade.Doar ca bate un pic vantul.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Aime,si noi tanjim dupa primavara,dar pana una alta ne bucuram de zapada,ca n-avem incotro.Noi o sa iesim la plimbarica dupa ce se trezeste Robert,parca s-a mai incalzit nitel si a iesit si soarele... 
Bits-ule,noua ni se par amuzante nazbatiile altor pui,dar cand ni se intampla noua...
Dar nu-ti fa griji peste vreun ceas-doua or sa ti se para si tie amuzante.
Eu l-am curatat pe Robert pe fata de marker cu demachiantul din dotare.
Monica,si Robert la fel face,asta asa ca incurajare.
Daca ii dau ceva de rontaiala,pufarine,covrigei sau crutoane,le rastoarna din castronel si le papa de pe jos.Daca e mai bun asa...ce sa fac? Bine ca nu vrea si ciorba si piureul la fel! ![]()
quote:
Daniela_Gina
Mai, fetelor, o fi inceput sezonul mucilor? Vad ca mai toti puii sunt muciosi in perioada asta...
Mai fetelor,o fi sau nu sezonul mucilor,dar eu dupa ce i-am dat IRS-ul n-am mai zarit urma de asa ceva.O fi oare atat de bun sau a functionat efectul placebo? Sau asta e valabil numai pe propria persoana?

Va pup pe toate!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
aime spune:
Da, a iesit si la noi soarele....dar pui mic doarme, eu mai trebaluiesc...poate dupa masa iesim si noi...daca o tine vremea...
vreau sa vinaaaaaa primavaraaaaaaa 
ad_rianna spune:
fetele care le dati copiilor irs19, miha si carmen parca, ati patit sa nu mai mearga spray-ul? ca eu sunt disperata, trebuie sa le dau cate 15 zile pe luna si apoi pauza. ei, cand am vrut sa incep luna asta nu mai merge deloc.
am tinut capacul in apa calda sa se desfunde dar degeaba. si e aproape plin. ce sa fac sa iau altul? si daca patesc la fel dupa o luna???![]()
felis multumesc de intrebare. stiu eu ceva in domeniul in care se pregateste ea, calculatoare stie, oricum eu am vorbit doar cu vara mea (mama ei). eventual pot sa o sun sa o intreb daca stii tu ceva. problema e ca ea zice ca se mai intereseaza ea incolo si incoace dar nu prea o baga nimeni in seama. cum stati cu pregatirile pentru maine? sa aveti o super petrecere!!!
adriana & bianca si tudor (03.11.2004)
carmen spune:
Felis vreau sa-ti urez La Multi ANI! sa te bucuri de ziua de maine si de toate zilele de acum incolo, sa te bucuri de un Mihaita sanatos, mancacios, umblacios ca frumos foc este.

Adriana spray-ul meu IRS19 e OK pana acum. Eu sapt asta am lasat-o peste noapte la mama ca sa nu o iau seara si sa o duc dimineata pe frigul asta. Oricum sapt viitoare mergem la control si poate scapam de toate cele medicamente ca nu le mai supoooooooort eu.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.