Copilasi de nov-dec 2004(110)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Felis, La Multi Ani!
Sa fii sanatoasa si sa petreceti maine asa cum se cuvine.

Pupici,

Flory 24+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Monica, sa-l vezi pe fi-miu. Stie ca n-are voie hartiute in gura si cand le prinde se ascunde dupa canapea (are el un colt in lateralul canapelei unde se piteste) si incearca acolo gustul. La fel face cand stie ca umbla cu ceva ce nu trebuie sau cand il chem sa-i fac ceva ce nu-i place (schimb pampersul, sa-i dau pantaloni, sa-i sterg nasul).. Fuge si se piteste.
Si fi-miu face la fel: daca-l pun pe olita nu mai face, dar daca nu l-as fi pus facea imediat. El de regula face primul kk dupa ce bea lapticul de dimineata. Daca-l pun pe oala nu face pana nu-l scol de acolo. Si-a format o retinere, nu face acolo, dar ca si tine zic la fel: o sa invete pana la urma.

Dana, cum Iris de-abia acum urca scarile? Alex a inceput sa le urce de la 10 luni. Cand am vazut ca in prima secunda cand e scapat din atentie o tulea pe scari in sus, am cumparat poarta pt .scari. Acum deja s-a plictisit de urcat pe scari si daca e obosit vrea sa-l iau eu in brate. Numa ica noi mai subtire cu luatul in brate ca ne rupe spatele. O fac numai cand e absolute necesar. E atat de greu ca nu ma mai pot lupta cu el, dincolo de orice precautie de a proteja sarcina.

Corina, tu cred ca nu la galeria sarbatoritilor te refereai (caci nu mi-ai dat nici un link la pozele de la 1 an), cred ca te refereai la lista de inceput cu toate fetele. De galerie nu m-am mai atins de 3 luni, spre rusinea mea (merit sa ma descalificati, fetelor).

Meeey, mai subtire cu pozele-astea de mancaruri si prajituri apetisante ca e si femei gravide pe-aici (glumesc desigur, dar de treceai pe langa mine cu tortul ala, eveline, ti-as fi cerut o bucatica, chit ca nu te cunosteam si nu ma cunosteai).

La multi ani, Felis!
La multi ani, Fulguleatzo!

Noi am fost ieri la ginecolog, dar mare lucru n-am ce sa va povestesc de-acolo. Ramane sa merg maine la eco si sa vedem ce se vede acolo, ca asta e cea mai importanta dovada despre cum merg lucrurile. Am ceva emotii/griji, dar sper sa-mi dispara emotiile dupa eco. Sunt foarte ratutita si oarecum ganditoare… mama colegei mele a murit aseara dupa lungi chinuri (6 luni in spital) si acum e o atmosfera foarte aiurea la service, plus o agitatie continua (ca ea a trebuit sa-mi predea mie o gramada de treburi cat lipseste). Nu stiu, numai de necazuri de-astea am tot auzit in ultimul timp.

.......in 8+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felis, la multi ani! multa sanatate si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Danette, te rog din suflet adaug-o tu pe Corina pe lista de mamici. Pt. ca ai pus tu listuta in capitolul asta cu nick-ul tau:
Corina (Corina75) si bb Andrei 24.11.2004

Corina, in listuta de inceput te poate trece oricine atat timp cat lista de inceput e postata de o membra a grupului nostru care foloseste nick-ul comun ""mami de nov-dec 04".
Noi, in urma cu ceva timp, am creat acest nick comun cu o parola pe care o stiu toate fetele si pe care o sa ti-o trimit si tie prin email. Astfel incat, folosind acest nick si parola, poti intra tu insati sa modifici datele de acolo. Conditia primordiala e ca fata care a postat lista la inceput de capitol sa o fi postat folosind nick-ul comun.
Ca daca a postat lista folosind nick-ul personal, tu sau eu sau altcineva din grup, nu are cum sa modifice listuta.

De data sta a postat Danette cu nick-ul ei personal, asa ca nu am cum sa intru eu sa modific lista. O rugam pe ea s-o faca . Si-i dam si-o floricica recompensa (pe langa un claduros La Multi Ani!).
Tu ai citit ceva pe-acolo legat de mine pe-acolo prin primele randuri ale listei, dar n-ai inteles bine cum sta treaba: Fluguletz se ocupa de Gala Puradeilor (un album cu poze ale copiilor) si eu ma ocupam de Gala Sarbatoritilor (un album uc poze doar de la petrecerea de 1 an a copiilor).
orice fata te poate trece in lista si de acum incolo si tu singurica.

.......in 8+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FULGULETZ, LA MULTI ANI FERICITI!!! (sorry de intarziere! )
FELIS, LA MULTI ANI! PUPIC MOTATULUI SI O PETRECERE REUSITA MAINE!!!

Sunt franjuri de obosita, nu prea mai apuc sa scriu, incerc cu greu sa va citesc! mi-ar placea sa mai aud de bine de Darius, Bianca (Ioanadu), si multi altii...va pupic dulce , sa aveti o seara minunata!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LA MULTI ANI, Felis!

Si petrecere frumoasa maine!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Gata Try, am pus-o si pe Corina si pe Daniela_Gina daca tot am editat lista... chestia este ca eu nu stiu parola de la user: mamica nov-dec...
Andra, Iris se catara pe scari tot asa, cam de la 10 luni..., pana acum urca si cobora tinuta de manutza... ei, ieri le-a urcat singura, in picioare! fara sa se tina de balustrada... e drept ca sunt niste trepte late si panta e mica...si ea urca tot cu acelasi picior.
Si noi avem de cateva luni bune portitza la trepte, problema este ca in curand cred ca invatza sa o deschida...
Iris are 11 kg si ceva, ... si eu simt ca-mi rupe spatele... de aceea o pun sa urce singura... mai ales ca noi urcam si coboram multe trepte pe zi, maica-mea stand jos... adica la parter.

De vreo 2 zile ma confrunt cu o chestie care imi displace profund, si nu stiu cum sa procedez: pitica loveste!
Azi i-am dat cateva in palma... dar nu mi-a facut impresia ca a priceput ceva... loveste cainele, loveste jucariile, ma loveste si pe mine unori... nu inteleg ce faza este si asta , ce=i cu violentza asta si de ce?
Va mai confruntati vreuna din voi cu asa ceva???

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Sper din suflet ca va mai aduceti aminte de noi.Nu v-am uitat si mereu ne-am gindit la voi,dar,din pacate netul si-a facut de cap in ultima vreme.
Azi insa am pus piciorul in prag si...dupa un scndal monstru cu cei de la firma de distributie....vedeti rezultatul....
Imi cer mii de scuze,dar nu mai sunt la curent cu ultimele intimplari si nici nu am apucat sa vad pozele cu ingerasi.
Sper sa recuperez zilele astea.

Bya e bine,dar la fel de "mincacioasa".
Ma oftic de mor cind vad cita mincare arunc si ea rabda da foame...
Nu stiu daca o sa apuc ziua in care copilul meu o sa manince si el normal si mesele nu vor mai arata ca razboaiele mondiale...
Avem 8 dinti si doi coltisori de maseluta,pe care...atunci cind vrem sa inghitim ceva...ii folosim din plin.Desi sunt mult mai folositori la muscat parintii neascultatori.
In schimb la capitolul catarat nu ne intrece nimeni.Pentru asta poate depune marturie atit Felis cit si Andreap.
De martisor am primit de la sotul meu exact ce mi-am dorit,adica un abonament la sala asa ca...pe viitor ...sper sa le fac concurenta sirenelor (Felis,Ioana_du,Raluca,Onitza)
Desi cred ca asta se va intimpla doar in visele mele.

Hai ca m-am intins pe toata pagina...
ma opresc aici,ca poate eu ocup tot locul si voi nici nu mai stiti cine sunt

tuturor!

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Danette, nu e un motiv de ingrijorare, stiu ca e neplacut, si la noi au inceput problemele de genul asta; asa ca am tot cautat si eu, poate te va ajuta si pe tine:
http://parenting.ivillage.com/tp/tpbehavior/0,,mpvj,00.html
Am admirat-o din nou pe Iris, in fustita si puloveras, e superba...si, cu siguranta, va fi si o fetita cuminte si manierata

(eu sunt un picut mai ocupata zilele astea, da dupa, poate mai vorbim pe tema asta, ca si mie mi-ar prinde bine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

La Multi ANi!!!! Felis sa fie fericita, iubita si sa te bucuri de minunatele clipe ale vietii tale alaturi de cei dragi si in special de Mihaita care e un copil minune. Sa va dea D-zeu multa sanatate si sa vi se indeplineasca toate dorintele.

Petrecere frumoasa azi si inca o data " LA MULTI ANI!!! cu sanatate,Felis sa traisaca, la la la la la la la aaaa

12+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze

Mergi la inceput