Copilasi de nov-dec 2004(110)
Raspunsuri - Pagina 5
danette spune:
Fetelor, neputand sa dorm la ora asta de dureri de spate... mi-am zis sa "trag un ochi" pe DC...
Iris a fost azi pe program TURBO... asa ca sunt aproape zombie la ora asta...
Totusi vreau sa remarc o realizare pe ziua de azi: a reusit sa urce singura 7 trepte!
Mey, super independent copilu' asta al meu, vrea mortis sa faca ea de toate...si mama-mama ce mai iese dupa ce lucra ea...![]()
Toata ziulica s-a catarat, de pe un scaun pe altul, de pe scaun pe masa, de pe masa pe alt corp de mobila, apoi se da jos pe alt scaun, si ca sa nu fie monoton repeta figurile astea si in alta camera... si tot asa, mai nimic nu pot sa fac. A tras si 2 trante azi, pe chestia cu echilibristica...
L-am ajuns si noi pe Kenzolino din urma, scriem cu pix, creion, ce prindem... faza faina este ca cere bucata de hartie, evident ca nu-si poate controla miscarile manutzei, dar se stofoaca ea acolo, parca ar avea tema de casa...
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
ieri nu mi-a mers netul
asa ca draga cuscritza eu iti urez azi cu intarziere dar din toata inima
LA MULTI ANI! multa sanatate si tot ce-ti doresti in viatza sa-ti implineasca bunul Dumnezeu

noi am fost ieri la analize cu alex, i-au facut exudat si i-au luat sange din degetel...acum asteptam rezultatele care vin abia luni dupa amiaza....nu va pot explica ce circ a facut acolo cand i-a luat sange
...si apoi la plecare i-a spus asistentei...nu am fost barbat
...![]()
ruxitza e putin cam zmierti si toata ziua cu manutza in guritza...cred ca ne iese si nou dintisorul nr 8...mancam scame la greu parca e aspirator cum vede o bucatica mica de hartie sau altceva imediat o duce in gura dar cu o repeziciune de nici nu apuc sa i-o iau si cum ii zic arunca afara fuge, se ascunde si cand ajung eu la ea deja e prea tarziu...e inghitita
...si ruxi iese din ascunzatoare cu o fatza super multumita
cam asa.
de facut la olitza nu vrea sa faca...doar mi-o arata imi zice ca face kk si-i da drumul in pampers...daca o pun pe olitza se opreste si nu mai face...pana ne maritam poate invatzam sa facem...daca nu ne-o cumpara si noua davidutzul
pampers si rezolvam problema![]()
va pup pe toate si va urez o zi minunata
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
FELIS spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69927&whichpage=1" target="_blank">Eliza... petrecere frumoasa duminica... 

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Corina75 spune:
Neata fetele,
Nu stiu cum e pe la voi, dar la Brasov a venit iarna!! 
acu de Martisor!!! E un viscol si o zapada si m-am saturaaaaat!! 
Daniela Gina, rozatorul meu mic morfoleste tot ce prinde, ca doar are canini si maselute noi, in afara de mancare....cat despre hipospadias...ma gandeam cu celelalte mamici in aceeasi oala sa facem un club...sa ne incurajam...ca tare e naspa faza cu operatia...
Danette, felicitari ptr copilul TURBO, si al meu e la fel, nu poti face nimic toata ziua...cand e sus, cand e jos, pe toata mobila..a trebuit sa desfiintam toate manerele..acum deschide lada frigorifica ca stie ca n-are voie, inchide caloriferele, trage tot de pe unde apuca...deschide toate usile ca ajunge la clante...oooof...e un mic terorist. Dar ma consolez cu gandul ca e mai bine sa fie asa decat super cuminte, gen 'unde-l pui acolo sade'.
Si vorba sotului meu, care mai are un baiat de 14 ani care a fost 'usa de biserica': mi-a dat Dumnezeu la batraneste (38
) unul din asta ca la tinerete am domnit-o.....
Ei sa fie sanatosi.
Mai fetelor, va felicit ca puteti manca tort si alte d-astea, eu de la inceputul anului am hotarat ca e cazul sa ajung la o greutatea mea de dinainte de sarcina, ca am pus 15kg si nu le-am mai dat jos
. Am reusit in 2 luni 3 kg...cam putin, dar asta e....
Iar cu Cantastim-ul, se prea poate sa fie cum zici tu, miria, eu am spus ce stiam de la cumnata-mea si ce rezultate a avut...
Hai va pup ca m-am intins cam mult....
Corina si bb Andrei
- 24.11.2004
andreap spune:
Buna dimineata!
Am vazut tortulet superb
(de unde ai atata rabdare Eveline???),am citit de ginerele meu Mihnea care prin simpatie cu Mariuca "produce"si el mucisori
;Alex care nu e inca barbat
.....ca e vineri si nu ma chef de altceva,asa ca citesc..sper sa am si timp.
Mariuca inca are mucisori,nu mai trec ca m-am saturat de pompite,batiste....
Dar azi o scot macar 1/2 de ora,de 3 zile in casa s-o fi plictist si ea...
Aseara a fost Vio cu Bia pe la noi,s-au certat iar fetele pe jucarii(de mici sunt rele femeile astea
)Bia e alpinista in toata regula,se catara pe orice vede,patut,fotoliu,carut....plus ca ieri a mancat super bine zice Vio
.
Pupici si mai vb azi..sper
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Dutzi spune:
La multi ani, Felis draga, sa-ntampini multe, multe primaveri, de-aici inainte, cu aceeasi prospetime, aceeasi inspiratie, aceeasi daruire, sa ramai increzatoare si puternica, cel putin la fel de radioasa, sa iubesti si sa primesti pe masura.
Din toata inima,
eveline spune:
Felis draga noastra, LA MULTI ANI FERICITI SI PLINI DE DRAGOSTE SI SANATATE!....tot ce-ti doeresti sa se implineasca.
Iti urez de azi ca maine nu stiu daca pot intra....ma plangeam de lipsa de socializare, iacata ca de maine o sa ma tot "socializez" (incep cursurile, sem II).
Ana si Bianca-iubita

FELIS spune:
Multumesc Dutzi, Eveline...
Maine e ziua mea... maine ii iau motul lui Mihai... Sper sa iasa totul OK...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
eveline spune:
Felis 0 sa iasa totul bine, ai sa vezi....dar o sa ne fie dor de Mihaitza motat, sa faci poze multe multe....si sa ni le arati si noua ![]()
Ana si Bianca-iubita

bits spune:
FULGU LA MULTI ANI!(ieri nu am putut intra)
FELIS LA MULTI ANI !pt ziua de maine si va dorim petrecere frumoasa

mey eu nu stiu cum de mai aveti timp sa intrat pe net ca eu nu mai fac fatza.e eveniment cand pot sa stau si eu linistita sa butonez sau sa mai citesc ceva.
ieri m-am pricopsit cu kkacei prin toata casa.imi pare rau ca nu am facut o poza dar credeti-ma ca nu stiam de unde sa incep curatenia.mi-a spus ca face"si si!" si l-am pus pe olita.aveam de intins rufe asa ca bun bazata ca va face l-am lasat singurel.pipi a facut la oala iar cand i-a venit sa faca treba mare a luato la trap prin casa si imaginati-va ce a urmat:unu ici si unu colo![]()
la pranz se scrisese pe fatza cu un marker pe care nu l-am putut indeparta cu nimic asa ca si astazi e trasat pe fatza![]()
nu am reusit sa vad nici o poza dar sper sa-mi iau revansa in weekend.va pupam si un sfarsit de saptamana frumos.
octy,KEN(1nov 2004)