Copilasi de nov-dec 2004(110)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Eveline, e grozav tortul!

Felicitari!

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eveline,e super tortul tau! Ce pofta mi se facu!!!!

Jasmine,eu ii dau lui Robert pentru iminizare sirop cu echinaceea si propolis plus IRS19.Siropul i l-am dat "so long" adica in fiecare zi,din noiembrie incoace.Imunobaby am inteles ca ar fi cam la fel,dar nu stiu sigur.

In alta ordine de idei...eu ma simt cam rau...a fost doar alarma falsa!!! N-a fost sa fie! Asta e! Poate data viitoare!

Va pup pe toate!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

EVELINE - Felicitari pentru tort! Arata grozav, cred ca si la gust este la fel de bun!!

Fetele, as incerca sa-i dau si eu niste sirop miraculos pentru imunizare, dar a mea nu cred ca-l bea. Am mai incercat si cu altele si am aruncat banii de pomana. Asa ca, sper sa fie bine, doar cu ce vrea ea sa pape, ca-n rest nu stiu metoda s-o fortez!

Cat priveste Cantastim-ul, eu nu l-as recomanda, decat persoanelor adulte si cu probleme. Copiilor, insa, ba!
Sileste organismul la o imunitate falsa in mod brutal. Iar cand trece perioada de valabilitate, organismul este mult prea lenes ca sa se apere singur si devine vulnerabil aproape la orice. Iar la copii nu se face des. Deci, decat Cantastim, mai bine lasa-l sa-si dezvolte singur sistemul imunitar si sa-si intareasca organismul. Nu sa fie lenes si invatat cu stimulente, ca atunci va veni o vreme cand va face in lant toate bolile celor cu care vine in contact.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

quote:
Originally posted by Corina75
Daniela Gina, si Andrei al meu are 8 dinti de la 9 luni, i-au iesit si caninii de jos luna trecuta, acum ies premolarii de jos...e tot o umflatura in gurita lui...si nu mesteca nimic! Inghite ca un curcan, plimba putin mancarea prin gura, o inmoaie si-i da drumul pe gat...dar macar nu s-a inecat niciodata.
Eu zic sa nu disperam...
Corina si bb Andrei - 24.11.2004

Corinuta, m-am mai linistit, dar tare ma enerveaza ca, avand atatia dinti, nu-i foloseste cum se cuvine...
Acum, ca mi-ai spus ca si Andreiutu' are aceeasi problema, sper sa nu fie in legatura cu... hipospadiasul! ha-ha-ha!
Pupici

Daniela & Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat

Album de baza

Poze noi-noute!!!!!

Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

FULGULET LA MULTI ANI!!! [S] [S] ][S] SA FI SANATOASA SI FERICITA

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

EVELINE super tort, as face si eu daca as sti ca imi iese asa dar deocamdata ma multumesc cu cofetaria

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Eveline e super tortul..

Astept sa-mi dai si mie reteta cand ai vreme ca vreau sa fac si eu

Pupici

12+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru aprecieri. Pana la urma a fost suuuuper si la gust, dar....exista intotdeauna un "dar"....data viitoare l-as face mai putin inalt(ca prea erau feliile mari) si as pune mai multe fructe prin compozitie.
Paxela si eu am avut emotii ca nu-mi iese si mi-a iesit din prima....am urmat intocmai reteta.
Deci, pentru amatoare, reteta e www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7635&st=0" target="_blank">aici, cu mentiunea ca m-am inspirat si eu tot de pe DC, de la forumul "La bucatarie", subiectul "Tort diplomat". DC-ul sa traiasca!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Eveline... arata f bine tortul...dar eu din lipsa de timp l-am comandat. Oricum.. habar nu am cand o sa fac si ce mai am... abia am facut niste curatenie asa... mai de fatzada... in seara asta am avut musafiri... Maine imi planificasem sa fac treaba la bucaatrie si apoi ceva curatenie... dar am aflat in seara asta ca am musafiri maine la ora 10-11 dimineatza... Cand o sa le fac? Habar n-am...

AIME... eu nu mai trebuie sa ma obosesc sa aleg ziua de baba... daca tot am zi in zile de babe...... Of... cum or trece si zilele astea?...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Ad_rinna... dar in ce domeniu ar vrea sa lucreze nepoata ta?...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput