Copilasi de nov-dec 2004(110)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

E un siropel pe baza de plante (printre care echinaceea) care cica ajuta la intarirea sistemului imunitar.L-am luat de la farmacie.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetele, v-ati ales babele? Astazi e baba mea...si e un soare si frumos......am facut o plimbare pe cinste, acum doarme, ca-i frant puiul si eu mai strang urmele jocurilor cu masini, de pompieri, de politie, betoniere, camioane...etc si amd

Multumesc si eu la fetele care ne-au trimis mail-uri de 1 martie

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

FULGULETZ - La multi ani!
Si sa fii sanatoasa si fericita!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

Fetelor, sunt disperata! Cum va spusei deja, baiatul meu are 12 dinti plus 2 care se vad un pic... Ei bine, cu toate astea, el nu mesteca nimic, nimic. Orice ii dau tine in gura pana se inmoaie si apoi inghite (daca se inmoaie). Va rog, spuneti-mi ca e normal, desi stiu ca nu e... Azi i-am facut dovlecei pane si mi i-a scuipat afara pe toti. Dupa ce ii tinuse nu stiu cat in gura. Uneori da din maxilare ca si cum ar mesteca, dar... e doar o parere... Ce sa-i fac? Voi cum ii faceti sa manance gratarel si alte chestii dintr-astea "hard"?

Daniela & Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat

Album de baza

Poze noi-noute!!!!!

Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Nu pot sa cred...a venit netul...merge naspa de un timp la mine.
Si stiti ce vroiam? Sa ma laud! Am voie?
Am facut primul tort (reusit) din viata mea....nu-mi vine sa cred...arata a tort....acum sper ca e si bun la gust, vom vedea dupa amiaza. Pana acum nu mi-a iesit nici unul (daca va vine sa credeti), nici macar cu blat cumparat nu-mi iesea, se plostea ori nu-mi iesea crema. Si acum iata....va vine sa credeti??

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

Eveline...

Bravo!!!!!!!!! Felicitari!!!!!!!

aimee, baba mea a fost ieri. Insorita, dar cam vantoasa... Adica... vantoasa rau! Cine stie ce an voi avea...

Daniela & Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat

Album de baza

Poze noi-noute!!!!!

Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

si ....astea-s ptr Fulgutza noastra...

si ptr eveline si printesa sa....f apetisant si f frmoooooos!!!!!

Mergi la inceput

Daniela multumesc!
Am uitat sa spun....e diplomat...alea ce se vad pe parti is piscoturi....eu de aia ma minunez atat, ca nu-mi vine sa cred ca sta teapan....nu credeam c-o sa se lege...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Aime de la mine si Bia

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Mamicilor dragi, un sfat pentru intarirea imunitatii piticilor: cel mai bun este vaccinul Cantastim, produs de institutul Cantacuzino - ptr bucurestence e simplu de tot...mergeti direct la institut si solicitati-l..ptr restul lumii e mai greu ca nu se gaseste...e bataie pe el. Pot sa va spun ca nepotica mea (are 3 ani acum) facea rosu in gat in fiecare luna, si dupa ce a facut imunizarea n-a mai avut nimic....
Daniela Gina, si Andrei al meu are 8 dinti de la 9 luni, i-au iesit si caninii de jos luna trecuta, acum ies premolarii de jos...e tot o umflatura in gurita lui...si nu mesteca nimic! Inghite ca un curcan, plimba putin mancarea prin gura, o inmoaie si-i da drumul pe gat...dar macar nu s-a inecat niciodata.
Eu zic sa nu disperam...o sa invete ei sa mestece, dar nu cred ca trebuie sa ne grabim cu carnuri tari si chestii din astea...eu ii dau ficatel de pui, pulpe si piept de pui, dar tocate cu cutitul marunt..
De scuipat mai scuipa, cand e satul sau cand nu-i place..noroc ca se intampla rar, ca papa tot si e tare pofticios...
Pupici,

Corina si bb Andrei - 24.11.2004

Mergi la inceput