Copilasi de nov-dec 2004(110)
Raspunsuri - Pagina 2
mariussimiuc spune:
Fulgule,
LA MULTI ANI,
,multa sanatate si fericire.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
danette spune:
Daniela_Gina, uite ce-am gasit eu:
http://community.webshots.com/photo/96823523/1096825296050781338tskygI
ca sa-ti fac o zi de martie frumoasa!![]()
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Corina75 spune:
Vrem sa spunem si noi 'La multi ani!' cu fericire mamicilor sarbatorite Fulguletz si Danette...
O intrebare, sunt pe undeva datele de nastere ale mamicilor? Poate ar fi bine sa le vedem in lista....
Si inca ceva......
Nu ne regasim in gala sarbatoritilor 
, cred ca try n-a avut timp sa ne adauge....
Andrei - 24 noiembrie 2004 (ca tot nu era nimeni pe 24.....)
Pupici.
Corina si bb Andrei 
Daniela_Gina spune:
Danette... Ce frumos... Multumesc!!!! Daca as fi fost o mireasa roz, cu siguranta ca asa ar fi aratat buchetul meu! Dar la momentul cu pricina am mers pe alb, bleu si galben. Pana si hotelul in restaurantul caruia am facut nunta era vopsit tot in culorile astea... Intamplare pur si simplu!
Te pup si mersi inca o data!!!!!
Daniela &
Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat
Album de baza
Poze noi-noute!!!!!
Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado
Daniela_Gina spune:
NE IES CANINII DE SUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AMANDOI ODATA!!!!!!!!!!!!!!!! 
Cu astia se fac 14 dintisori...
Daniela &
Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat
Album de baza
Poze noi-noute!!!!!
Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado
andreap spune:
Salutare..cam lenesa azi...
Nu am apucat sa va laud pentru creatiile voastre de 1 Martie...super frumoase!
Mariuca avea febra ieri cand am ajuns acasa...nu stiu daca e racita sau de la faptul ca-i dau 2 maselute jos,una deja a spart,alta aproape.Asa ca nu am iesit afara
.Mucisori tot mai avem
...offff..nu mai scapam de ei deloc!
Pupici si va dorec o zi buna la toate!
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
eveline spune:
quote:
Originally posted by Daniela_Gina
NE IES CANINII DE SUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AMANDOI ODATA!!!!!!!!!!!!!!!!
Cu astia se fac 14 dintisori...
Daniela &Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat
Album de baza
Poze noi-noute!!!!!
Bravo! Felicitarile noastre....noi tooooot cu 6 ne "laudam"....in schimb gingiile sunt suuuper umflate, peste tot....cred ca o sa iasa toti restul odata, serios, nu e nici macar o bucatica normala.....ultimul a iesit acum vreo 3 luni....si de atunci nimic

Ana si Bianca-iubita

roserb spune:
Multumesc si eu mult tuturor pentru urarile care mai de care mai frumoase. Din pacate net-ul la noi iar a facut mii de fitze, asa ca n-am reusitt sa raspund...
Andreea draga, sa stii ca , daca te consoleaza, si ginerele tau e plin de muci, dar PLIN, nu stiu cum de s-a pricopsit, si eu care eram tare mandra ca iarna asta n-a racit decat o data. Uite ca recuperam din pacate... N-are febra, inca nu tuseste, dar nasul e jalnic. In plus ii ies 4 masele simultan, si e foarte "distractiv" cum "baleste" si "muceste" concomitent, saracutul.
Cu altceva nu ne mai laudam , in afara faptului ca a inceput sa mai spuna cateva cuvinte noi si mananca singurel cu lingurita si inca destul de bine. Se pare ca pana la urma chiar e stangaci, din ce in ce mi se confirma banuielile. Absolut tot muta in mana stanga, oricat ma straduiesc eu, asa ca probabil il voi lasa in pace , daca asa ii este mai comod.
Ma-au dat gata din nou cele 2 frumuseti, Maria Ralucai si Iris. Le pupam pe amandoua cu drag.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
Jasmine spune:
Danette,in zona Sibiului era traditia asta cu martisoarele la barbati/baieti,pe vremea bunicilor mei.Nu stiu daca acum se mai respecta.
Fetelor,pe ce perioada se administreaza ImmunoBaby?Am inceput si eu sa-i dau de cateva zile dar nu stiu cat timp trebuie dat.Pe prospect nu scrie.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
Daniela_Gina spune:
quote:
Fetelor,pe ce perioada se administreaza ImmunoBaby?Am inceput si eu sa-i dau de cateva zile dar nu stiu cat timp trebuie dat.Pe prospect nu scrie.
Jasmine siRadu (26.10.2004)
Jasmine, nici nu stiu ce e ala...
Daniela &
Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunatAlbum de baza
Poze noi-noute!!!!!