Copilasi de nov-dec 2004(110)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Roxana, poti te rog sa-mi trimiti si mie pe mail carti de psiho. copil.???
dana2327@yahoo.com

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROSERB - Pai, acuma o sa tin minte si data! Prin comparatie cu a mea, ca tot cu "7" e si tot in ultimul decan. Adica, 17 aprilie.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

Roxana vreau si eu carticelele acelea.Multumesc!

Va pup pe toate.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Roxana,Dama vreau si eu carticelele,please octyb@yahoo.com

fetelor copii vostri isi folosesc ambele maini cand papa sau numai una.Ken la papa foloseste de obicei stanga si mai are mom cand le foloseste pe amandoua.cand se joaca se joaca cu dreapta.stau si ma intreb o fi sau nu stangaci?

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Nu stiu unde mi-a disparut edit-ul. Am uitat sa-ti dau si adresa de mail: miha278@yahoo.com

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

felis vad ca ati avut o petrecere frumoasa. si pozele cu mihai sunt frumoase, e adevarat ca era altfel cu parul mare, dar acum tunsulici arata ca un baietel mare. si nu-i accentueaza trasaturile de SD absolut deloc, sa nu mai spui asa ceva. e un baiat dragut si expresiv. deci doar bani a ales? pai sa-i fie de bine atunci
roxana daca te rog frumos imi trimiti si mie carticelele? eu deja se pare ca trebuie sa ma port cu ei diferit, pt.ca sunt destul de diferiti si mai ales simt ca uneori ma depaseste situatia

adriablaga@gmail.com

multumesc mult

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineta.....ce mai faceti?Mai ales "ranitele"(Roserb,Eveline)?Sanatate multa!
Felis,imi place asa mult cum ii sta tuns..Nu mai pare BBlus,ci copilas in toata regula.Ma bucur ca a fost frumos la petrecere
Otilia,stai linistita,o sa stie ea ca tu esti "mama"....
Ca a venit vorba de asta,vineri cand a venit sotul meu la Bucuresti,o intreb pe Mariuca"cine e venit mami?"..ea se uita la Sebi si foarte serioasa.."nenea"....mai tarziu a inceput cu "tata..tata"..dar m-ama muzat copios de "nenea" ala
Noi in We am fost la nasi, asa cum e obiceiul...Mariuca a rezistat eroic pana pe la 11 cand a adormit la mine in brate,desi era lumina aprinsa,galagie,multa lume..iar acasa ma chinuiesc,sting lumina,iau sonorul al TV.....nu misc pana nu adoarme
Pupici la toata lumea si o saptamana reusita

POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Am trimis carticelele pentru Danette, Bits, Miha, Adriana, si Otilia . Va rog sa-mi spuneti daca au ajuns cu bine!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by roserb

Am trimis carticelele pentru Danette, Bits, Miha, Adriana, si Otilia . Va rog sa-mi spuneti daca au ajuns cu bine!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Te rog mult, imi trimiti si mie carticelele? onytza81@yahoo.com

Ce-ti mai face ochiul? ai grija...

FELIS, mi-am facut timp sa il vad pe MIhaita tuns, inteleg cum te simti, si mie mi-a fost greu sa ma obisnuiesc cu el tunsulici (cu toate ca eu am luat-o treptat, mai intai bross si apoi scurt), dar asta e o chestie trecatoare, lui MIhaita ii sta bine cu parul scurt, are o fata angelica si o culoare interesanta a parului!!! mamiiii, ai un baiat frumos si in curand bogat, a ales foarte bine de pe tavita!!!! pupici lui tunsulici.

La Multi Ani ELIZA!!!!!

La Multi Ani FELIS!!!!!

OTILIA, ADRIANNA

BITS, m-ai intrebat o data, cum reactioneaza Paul cand ne vede, nu? nu cred ca ti-am raspuns, sorry! pai, in momentul cand intram pe usa, ne vede, si incepe sa faca sant intre bucatarie si baie, alearga fericit de colo-pana colo, ca ne vede! apoi incepe rasfatul cu pupici, moment in care ne respinge, ca vrea sa ne uitam la el cum se joaca, ce prostioare face, etc.......ne intram in rol de parinti, si cand vine vremea sa plecam, ne echipam si incepe sa maraie ca vrea in brate si sa il pupam si sa stea cu capul pe umarul nostru...atunci e durerea mare!!! pe toti!!!! mama a zis o data cand eram la munte, intr-un wee, tata nu mai zice deloc, in schimb o tine una si buna cu LICA-LICA-LICA, de prin luna a 6-a , nu stiu ce inseamna, s-o fi strigand pe el ca noi mereu ii zicem PAULICA, si poate retine ultimele silabe! el in rest e bine, creste in inaltime, l-am cantarit wee asta, are 11 kg! cum vi se pare??? e ok pt 1 an si 3 luni??? ca nu mai stiu sa estimez coresct kg in functie de varsta...

PAXI, mi-a placut de fi-tu ce imrpesie face in poze!! chiar ca zici ca e cel mai mare mancacios!!! sa nu , mie in poze mi se pare ca s-a rotunjit la fata si mai mult!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ROSEB saru mana.a ajuns mailul.mey am citit acum din urma,cum mai e cu ochiul?mie imi prinde niste picioare in cand vreau sa-i pun pampersul,dar asta e.insanatosire rapida.

Eveline si tie iti doresc refacere rapida !

eu ieri am bocit toata ziua.am fost sa-mi dau o forma la par si m-au tuns de tot.ieri am fost sub stare de soc dar astazi m-am obisnuit si vorba Monicai" parul creste",culmea e ca sotului ii place la nebunie(cica de acum incolo sa ma tund asa).

sa va spun de norocul care a trecut pe langa noi sambata:sotului ii plac pariurile la cursele de cai(joaca din placere asa ca nu-s sume mari).in fiecare vineri si sambata cumpara un ziar in care sunt desfasuratoarele curselor si pronosticuri.noi il mai intrebam in gluma pe Ken care cal crede ca o sa iasa invingator si el cica ne arata cu degetul pe ziar.sotul rasfoia de zor ziarul dar nu l-a intrebat nimic pe Ken dar flacaul nostru cum vazu ziarul se si infinta la aratat cu degetelul.sotul i-a aratat ziarul,el a pus degetul pe un cal iar sotul imi zice razand"e cel mai slab apreciat cal,nici o sansa sa castige!".in fine a notat el pe ceva iar a doua zi cand vine de la serviciu imi spune:"tine-te bine ca am o veste:calul pe care mi l-a aratat Ken a iesit invingator!pt faptul ca nu era popular castigul pariului s-a ridicat la vreo 20 si ceva de mii$,partea nasoala e ca biletul lui Ken picase de pe bordul masinii cand am luat biletele,nu am vazut si deci in concl nu am pariat pe el!".am ramas muta si .sa aveti inredere in instinctul copiilor vostri!

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput