Copilasi de nov-dec 2004(110)
Raspunsuri - Pagina 15
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by roserb
Am trimis carticelele pentru Danette, Bits, Miha, Adriana, si Otilia . Va rog sa-mi spuneti daca au ajuns cu bine!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
Si eu le-am primit.Multumesc mult de tot!

Miha
si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
bits spune:
l-am vazut si noi pe Mihaita cel fara mot,Doamne cat e de scump
si tu Felicico cati ani spuneai ca ai?mai esti adolescenta in toata firea ce mai...
Jasmine felicitari pt realizarea cu mersul.auzti tu sa numere pana la cinci!pai e super destept copilul.fff bine ai facut ca nu l-ai fortat cu mersul caci vezi el de fapt era ocupat cu receptionarea altor lucruri mai importante.la noi Ken nu spune decat doi si arata ca are 1 an dar eu trebuie sa spun 1.
eu nu stiu daca am procedat bine cand bateam locul de care se lovea si spuneam "na na" pt ca acum a prins faza si ne da" na na" si noua daca nu-i convine ceva.afara cand suntem si ne jucam cu ceilalti copii tot asa face "na,na!" cand se supara pe careva.
octy,KEN(1nov 2004)
daniela_sb spune:
Am uitat la mesajul precedent:
Jasmine, felicitari pentru primii pasi ai lui Radu. Mai rezolvati si cu dormitul si nu mai ai cu ce sa te plangi
. Ai baiat mare, ce mai... dupa cum vorbeste zici ca are peste 2 ani.
Onitza, e foarte bine 11kg la 1an si 3 luni. De fapt si Danutz tot atat are. Si multi copilasi de aici de pe forum au tot 10-11 kg. Acum depinde si de inaltime, daca are mai putin/mai mult si inaltimea mai mica/mare tot acolo e. Important e sa fie sanatosi si dezvoltati armonios.
Bits, imi trimiti si mie te rog carticelele ca vad ca tu bantui pe aici la ora asta. Mai, ce ghinion pe voi... lasa ca data viitoare sigur nu va mai ocoleste norocul... ajunge el la voi daca vrea. act despre feza, sunt convinsa ca iti sta bine parul... poate ne arati si noua.
Si as mai avea o rugaminte la cine poate. As vrea si eu niste cantecele pentru copii ca ragusesc cateodata de atata cantat si puiu tot nu adoarme... Am incercat mai demult cu cateva si nu le-a prea bagat in seama, dar acum mi se pare ca si-a mai schimbat gusturile... ciuleste urechile la radio cand aude o reclama cu un cantecel pentru copii.
adresa: orcsarefree@yahoo.com
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
Otiliav spune:
Roxana, multam mult, am primit carticelele, dar sunt la servici si nu prea imi permit sa intru pe DC. Tu ce faci, ai inceput serviciul?
Onitza, iata ca ai aparut! Ce faceti, vreti sa-l inscrieti pe Paulica la gradinita in Bucuresti? cum se mai simte mama ta cu spatele, sper ca mai bine atat ea cat si tatal tau.
Andreea,
la fetele frumoase, sigur nu ai sughitat in we, ca m-am uitat la toate pozele tale.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
eveline spune:
quote:
Originally posted by daniela_sb
Si as mai avea o rugaminte la cine poate. As vrea si eu niste cantecele pentru copii ca ragusesc cateodata de atata cantat si puiu tot nu adoarme... Am incercat mai demult cu cateva si nu le-a prea bagat in seama, dar acum mi se pare ca si-a mai schimbat gusturile... ciuleste urechile la radio cand aude o reclama cu un cantecel pentru copii.
adresa: orcsarefree@yahoo.com
Cantecele pentru copii am eu....da sa-mi spuneti cum le pot da mai departe....se ataseaza ca orice fisiere normale la mail? Daca da e ok, daca nu ....pls spuneti-mi...
Vad ca toate v-ati luat carticelele....dati-mi si mie va rog... anamariaclapon@yahoo.com
Cat despre incurajari si urari, va multumesc din suflet; am pus niste sulfamida, un leucoplast si las cateva zile....nu de alta da mi-e frica sa ma uit....macar nu ma doare deci nu se infecteaza..
Si sa nu uit Bits vrem poze cu tine tunsa...
Ana si Bianca-iubita

FELIS spune:
quote:
Originally posted by bits
l-am vazut si noi pe Mihaita cel fara mot,Doamne cat e de scumpsi tu Felicico cati ani spuneai ca ai?mai esti adolescenta in toata firea ce mai...
Multumesc la toate pt incurajarile-aprecieri

BITS... 32... merge?

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
OTI, ai mei sunt bine, mai ales azi, au trecut cu bine de comisia care i-a acceptat dosarul pentru pensiunoare, era asa de fericita mama!!! cu coloana din rau in mai rau, nu stiu ce sa zic!
tata are si el crize de fiere, ma cert cu el ca trebuie sa tina regim si nu se lasa de dulciuri ca are probleme si cu colesterolul...bine, ca la ei e pe sistem nervos, cred ca suferintele fizice sunt provocate de cele sufletesti, morale!
Pe Paul as vrea sa il iau acasa, dar nu prea sunt hotarata unde sa il duc, el nu cere la olita, deci exclus gradinitele particulare, care sunt oricum destul de scumpe, se ajunge la 6 milioane jumate program prelungit cu mese asigurate, si nu putem sa spunem ca ne-am permite asta acum...la cresa, parca chiar nu m-as indura, am vizitat una care se spune ca e cea mai buna in sec. 3, dar...nu am fost foarte incantata....da, aveau termopane, dar personalul mi s-a parut asa, comunist in mentalitate....era aerul foarte inchis in camerele copiilor, erau mititeii transpirati, am vrut sa vb cu o ingrijitoare si in loc sa iasa din camera sa ichida usa in urma ei, ca mai era o femeie cu copiii, ea statea in usa, si copiii ieseau transpirati si alergau pe hol unde era racoare, la cum erau ei imbracati....si te mai intrebi de ce se imblonavesc....
...of, poate nu de-aia racesc, ci mai degraba ca vine unul bolnav si iau si ceilalti, dar s-a intamplat faza asta si..nu stiu, am vazut si patuturile unde dorm copiii, erau de pe vremea lui Ceasca, din fier, inalte si urate rau!!!
Deci, nu m-am hotarat...bona nu vreau deloc, nu as fi linistita nici o clipa sa il stiu acasa cu o straina, tzunchi meu, nu vreau sa il trec dintr-o bona in alta si tot asa...![]()
Dar mi- tare dor de el si ...sunt asa de nehotarta, vreau sigur sa il aduc, dar........unde sa il duc??? am lucrat la 2 gradinite particulare, una de renume, alta vai de mama ei, nu am nimik impotriva lor, numai ca sunt scumpe
...ma mai gandesc!!!!
Anei nu-i trebuie mai mult de o juma de ora sa te strige iar mama, ca nd o sa o ai langa tine, asa ca....stai linistita, tu esti mami ei!
EVELINE, nu ar fi mai bine sa te duci la un medic, totusi??? daca e atat de adanca rana, imi fac griji, sa nu coaca sau ceva!!!! 
Pupic si take care!!!!
TRY, asteptam vesti despre ingerasul din burtica!!!! daca va fi fetita, te-ai gandit la un nume???? 
DANIELA, multam de raspuns! asa e, important e sa fie sanatosi, si usor de pacalit la masa cu papa!!!
![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
daniela_sb spune:
Bits, multumesc si pt carticele si pt informatii!
Eveline, da, se ataseaza normal ca orice alt fisier.
La noi ninge ca in povasti de la ora 12... e o zapada... Iarna asta va fi una de pomina... o sa ne amintim de ea pana la adanci batraneti.
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70578" target="_blank">111
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6