Copilasi de nov-dec 2004(110)
Raspunsuri - Pagina 13
dama spune:
Otilia uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48257&whichpage=1" target="_blank">aici sunt niste fete care au Fraçoise Dolto in fromat electronic. Pe mail iti trimit si eu ceva in engleza, sper sa te ajute cat de cat. Cred ca ti-e greu si iti e teama cu Ana nu te va recunoaste, dar nu cred ca va fi asa...cum vrei sa zica MAMA daca nu o are in fata (doar nu vrei sa-i spuna mama bunicii)...cand vei fi langa ea iti va zice (nu era asa mica cand ai plecat, iar in vocab. si mintea ei exista deja termenul si destinatarul lui) Eu una nu cred ca te-a uitat, ai sa vezi tu...curaj pana atunci...
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
Madachan spune:
Buna seara!
La multi ani fetelor care au serbat ziua,Dana,fulgulet,Eliza,Felis!!!

Am vazut si poze cu Mihaita,ii sta bine tuns,asa arata si el a baietel,nu mai este bebelus!
Noua de abia acum 3 luni ne-a dat vigantolul gtatis.Nu l-au primit mai devreme ,asta a fost explicatia.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002
Otiliav spune:
Dama, mersi mult de carticica si de vorbele bune. Exact de la discutia de pe forum mi-a venit ideea, mai ales ca am vazut ca acolo au scris Cecilia si Roxana si banuiam ca si ele au carticele. Si eu sper acelasi lucru, ca nu-i un semn rau ca Ana nu mai spune mama. In sinea mea ma gandesc ca este bine ca nu ma confunda cu bunicile, dar pe de alta parte asta inseamna ca si sufera ca am plecat. Si spun asta mai ales ca daca ma aude vorbind la telefon sau la casti se uita speriata prin casa sau incepe si plange, ceea ce nu ma bucura deloc. Mai am 5 saptamani si vin la bebele meu scump, iar acum o s-o iau cu mine. Un lucru stiu sigur, nu regret ca am fost putin egoista si am ales cariera, doar ca imi pare rau ca nu am putut sa fac acest lucru impreuna cu familia mea.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
miria_cristina spune:
Fetele, acuma suntem la 'pestoaice'
, dar nu mai e mult si ajungem si la berbecute!! Care dintre voi mai e 'berbeaca'? sa stiu si eu din timp!
Singura de care imi amintesc e Roserb.![]()

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
mariussimiuc spune:
Buna seara fetelor!
LA MULTI ANI Eliza,sa fii sanatoasa si fericita!
Felis,parul o sa creasca nu-ti fa griji,oricum e un scump si fara mot.Arata si el a barbat! 
Sanatate si
la mamicile accidentate! Roserb si Eveline!
Jasmine,
si mii de bravo la Raducu cel vorbaret! Si eu stau permanent cu el,ii spun,ii explic,dar nu spune decat foarte putine.
Va pup pe toate.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Dutzi spune:
La multi ani, Eliza, sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de Alexutul tau nazdravan, care, cu siguranta, in curand, te va lasa sa te odihnesti cat e noaptea de lunga...![]()
Va pupam pe amandoi.
Felis, aveti un baietel pe cinste, sa va traiasca; cred si eu ca observi diferenta, la cat perisor avea Mihaita, da asa de bine-i sta tunsulici(noi tot asteptam s-avem ce tunde
)
celor doi de-acum cavaleri adevarati, Mihaita si Silviu, desigur.
daniela_sb spune:
La multi ani, Felis!!!! cu scuzele de rigoare pt. intarziere. Sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata, sa te bucuri de puisorul ala mic si scump. Si sa stii ca ii sta foarte bine tunsulici lui Mihaita!! Barbatel mare de acum, ce mai!
La multi ani, Eliza!! tot cu intarziere... Sa fii fericita si iubita!!
Daniela, parca tu iti faceai griji ca puiul nu vrea sa mestece. Eu cred ca are legatura cu faptul ca acum ii cresc alti dintisori si il doare gingia. Eu asa am observat la Danutz, ca atunci cand apare ceva nou in guritza mananca mai rau si e mai lenes cu mestecatul.
Cat despre lovit si muscat, o clipa de neatentie si ma trezesc cu ceva parte a coprului capsata... Sper sa-i treaca... ![]()
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
monica-elizabet spune:
buna dimineatza,
eliza,
la multi ani!, multa sanatate si tot ce-ti dopresti
noi de azi incepem gradinitza, sper sa nu se mai "colecteze" nimik alex de acolo.
va pup si va urez o zi buna
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
roserb spune:
Neata!
Felis, mie imi place cum ii sta lui Mihaita fara motz, arata a baiat mare asa! Si ce elegant a fost la petrecere
!
Multumesc de urari, astazi scap si eu de bandaj in sfarsit, mai am de pus tot felul de minuni in ochi cateva zile si sper ca asta fuse. De acum ma voi feri, ca vad ca fi-miu devine periculos
.
Eveline, sper ca ti s-a mai "reparat" si tie piciorul, sunt extrem de neplacute loviturile de genul asta.
Otilia, ti-am trimis eu carticelele de psihologia copilului. Daca cumva nu au ajuns OK, spune-mi si le trimit again.
Miria Cristina, dar ce memorie ai, intr-adevar sunt berbeaca, dar la sfarsit de martie, pe 27.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
Eliza5 spune:
Dragele mele Felis, Cristina (miria_cristina), Dama, Aime, Miki, Madachan, Miha (mariussimiuc), Dutzi, Daniela, Monica, Miche, Roxana, va multumesc frumos pentru urari, sunteti niste prietene adevarate 
Am petrecut foarte frumos, am fost la Predeal si am avut parte de mult soare :-)
Va doresc sa aveti o primavara minunata! 
Eliza si
Alex (15 nov. 2004)