Copilasi de nov-dec 2004(110)
Raspunsuri - Pagina 12
eveline spune:
Felis e tare dulcel Mihaitza asa .....parca e mai barbatel scumpul de el....
Ana si Bianca-iubita

miria_cristina spune:
Multumesc Felis ca mi-ai amintit!![]()
Ce uituca pot fi! Aseara imi promisesem ca primul lucru pe care il fac azi e sa-i urez Elizei un:
LA MULTI ANI!!!
, din tot sufletul!

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
dama spune:
LA MULTI ANI!, sanatate si fericire, Eliza
mey, dar ce de pestioaice mai sunt pe aici... cine mai urmeaza?
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
aime spune:

Felis e un scumpicel Mihaita fara motz...las ca-i creste baiatului
la loc. Eu vorbesc, care nu ma indur sa-i tund cretisorii ![]()
Eliza, La multi ani!!! 

Paxelina, asa e...ce frumos papa Silviu, ca un musafir adeva! (e un mare eveniment, de aceea l-ai si imortalizat, nu
)
paxela spune:
quote:
Originally posted by aime
Paxelina, asa e...ce frumos papa Silviu, ca un musafir adeva! (e un mare eveniment, de aceea l-ai si imortalizat, nu)
ce frumos se prefacea ca papa
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
Jasmine spune:
Eveline,daca Vigantol se distribuie medicilor si ei nu ni-l dau probabil ca il opresc,il vand….naiba sa-i ia!Asa m-am saturat de magariile astea ale medicilor…..
Vigantolul l-am luat mereu de la farmacie.Mai demult imi mai dadea dr reteta dar la farmacie auzeam invariabil “nu dam medicamente compensate sau gratuite”,asa ca il plateam.Pana la urma nici n-am mai cerut reteta ca tot nu-mi folosea la nimic.Faza aia cu “ei lasa ca nici nu e asa scump” mi s-a spus si mie .
Mai,multumim pt aprecieri,ieri am scris numai cuvintele pe care mi le-am amintit pe moment,de fapt Radu zice mult mai multe.Se pare ca nu mi-a mers gura degeaba de cand stau cu el acasa.A prins mult,e atent la tot ce misca in jurul lui,orice obiect nou e musai sa-l cerceteze,isi tot schimba canalele la TV pana ajunge la desene animate (asta cand ma fenteaza si pune gherutele pe telecomanda),repeta dupa noi orice.Am zis eu “hai ca e bine”….zice si el imediat “e bine”.Cand termina laptele din biberon zice “gata” si “atat”,dar astea le zice de vreo 2-3 luni.
Pentru mine vestea cea mare e ca Radu merge in sfarsit singur!Imi dau seama ca pt voi asta e deja ceva banal,copilasii vostri merg cam de la un an,dar eu am asteptat momentul asta atat de mult incat acum imi vine sa strig de bucurie.Nu l-am fortat,l-am lasat sa evolueze in ritmul lui si am facut multi km prin casa,plimbandu-ne de manuta.Si uite ca a venit si clipa asta,la un an si 4 luni!
Felis,ce barbat bine am vazut in poze!Ce costum elegant,cu papion!Mi-a placut mult de tot,iar Mihaita arata foarte bine tuns.Si tort!Petrecere mare,ce mai!
Paxela,pe mine Silviu a reusit sa ma pacaleasca.Puteam sa jur ca a dat gata tot ce fusese in farfuria aia.Oricum tine frumos furculita.Noi mai avem muuult pana acolo.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
miria_cristina spune:
Cate medicamente care sunt pe lista de compensate am cumparat de un an de zile!!!
De multe ori cand mi se terminau ma duceam direct la farmacie, nu mai treceam pe la doctor unde trebuia programare si "un pliculet" sau "o punguta" de fiecare data.
Asa ca, nu stiu de acuma ce vom face!? Fireste ca vom ajunge mai des pe la doctor si-l vom bucura!!![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
FELIS spune:
Roserb, Eveline imi pare rau ca v-ati accidentat...
sanatate multa si sa va treaca cat mai repede... (la fiecare mesaj ma gandeam la voi, dar era un sot sau un baiat care ma solicitau
si ma grabeam)
Multumim mult de aprecieri...
O sa mai treaca ceva pana o sa ma pot obisnui fara motul lui ![]()
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
carmen spune:
Felis, Mihai e scump tare in camasa si cu papion si a stiut el sa stea si f serios auzi mai. Ii sta f bine si tuns si tu stii asta numai ca e greu sa te obisnuiesti.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Otiliav spune:
Indraznesc si eu sa va cer carti de psihologia copilului, in format electronic. Adresa mea este otiliavermeulen@yahoo.com. Trebuie sa ma pregatesc de intalnirea cu copilul, mai ales ca a uitat sa spuna mama
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)