Copilasi de nov-dec 2004(110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Monica, Dama

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

De cand o avem pe Bia n-am putut si noi vedea un film ca oamenii...adica cu sonorul tare si mai ales la home cinema....cand era treaza nu ne tihnea, cand dormea trebuia sa dam incet ca se trezea. Azi, ce-am facut....ne-am "enervat" am desfacut patul in sufragerie, am adus plapuma, perne si toate alea, am luat-o pe Bia intre noi si am pus un film....cu sonor ca lumea...s-a uitat si ea oleaca, s-a foit de vreo 10 ori si in final si-a luat soricelul si....somn....cu sonor cu tot....am reusit sa vedem si noi un film cap-coada si am descoperit si o noua metoda de a adormi copilul fara bataie de cap...dupa ce s-a terminat filmul, am luat-o in brate incetisor si am pus-o in patutul ei....unde e si acum (01.30) si unde sper sa ramana pana dimineata...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Am facut un efort si am pus si poze cu si fara motz, in semnatura le gasiti ....

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

FELIS - Dar e un frumos, asa tuns!!
Seamana si el a baietel acuma, dragul de el!!
Sa va fie de bine si mult noroc!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felisce mare si frumos este mihaitza...acum pare barbat in toata regula...cat despre parerea ta...si inca ceva parul cresteeeeee

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Felis, am vazut pozele de la petrecere si pe Mihaitza scumpic (f. dragutz costumul lui, tare mi-a placut!) - nu-ti fa griji de par, ca o sa-i creasca la loc, evident!....
pe tine nu te-am vazut, doar era si ziua ta, mey!
Pune poze si cu tine!

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danette

Felis,
pe tine nu te-am vazut, doar era si ziua ta, mey!
Pune poze si cu tine!

Ei... eram si eu pe acolo... doar ca stii cum e... cd apare bb noi suntem mai putin importante DAr uite ca la cerere am mai pus 2 poze in care apar si eu
Multumesc mult de aprecieri Danette, Monica, Miria

"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69927&whichpage=1" target="_blank">Eliza ... sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce e mai bun pe acesta lume alaturi de copilul tau drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Felis, am vazut si eu pozele cu Mihaitza tunsulici si mie mi se pare ca ii sta foarte bine tuns, ii ies evidenta obrajorii numai buni de pupacit. Si ce costum a avut, ce mai... barbat adevarat...iar de mamicuta nu mai vorbesc (nici la tine nu se vede varsta)

Paxelino sa nu te mai plangi de Silviu, uite ce frumos papa el acolo, singur cu furculita...

Mami de Davidel bursucel (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

ok felis, ma declar multumita...
mey mey...aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihai1cristian/detail?.dir=7294&.dnm=1880re2.jpg&.src=ph
parca esti o adolescenta

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput