Copilasi de nov-dec 2004(110)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

ROSERB imi pare rau de ochiul tau...tre sa fie naspa, insanatosire grabnica!
Si daca suntem la capitolul "accidente" sa va zic ce-am patit eu azi: dimineata ma grabeam sa plec (la scoala...) si barbata-miu statea in usa....incercand sa-l ocolesc am dat un picior in marginea din stanga a usii....aveam viteza...si am dat cu forta cu degetul "inelar" de la piciorul stang...stiti senzatia aia tampita cand te lovesti cu bucatica aia de carne de pe buricul degetului de langa unghie. Ma perpelesc de durere....in sfarsit, imi amorteste degetul ma incalt cu papucii si plec (nu mi-am mai dat ciorapii jos sa vad ce am....parca ce puteam avea...). Buuuun....termin orele, ma intalnesc cu barbata-miu, merg prin oras, apoi merg si-o iau pe bia de la mama....trece ziua, ajungem acasa si ma trezesc cu musafiri....se face 8 seara. In sfarsit...ma dezbrac si eu. Toata ziua m-a durut "surd" in locul ala. Cand dau ciorapul jos....sa lesin nu alta....degetul meu pe vreo 5mm....despicat.....la propriu....o taietura (reusita prin lovire) pana aproape de os....si bineanteles o gramada de sange mehlemit acolo....cred ca de soc amortise cu totul si de aia nu murisem de durere....dar acu dupa ce am vazut, vai de capul meu!
Nici nu stiu ce sa pun acolo, e taietura adanca si vanat in jur....n-am nika prin casa si nici unde ma duce la ora asta!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine

Ieri am vrut sa iau mai multe chestii de la farmacie si nu s-a putut .Mi-a cerut reteta si pt Vigantol si pt Calciu gluconic.De algocalmin nu mai zic,nici n-a vrut sa auda.Mai am eu ceva prin casa,dar cand se vor termina....

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Jasmine de ce iei tu vigantol de la farmacie??? Mie mi-l da medicul Biancai gratuit de cate ori ii cer....asa e normal, e un medicament distribuit gratuit de DSP la medici care-l dau gratuit la bb-ii de pe listele lor...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

eveline nu pot sa cred ce ai patit!!! offf e cumplit sa te lovesti la degetele de la picioare dar chiara asa? am patit si eu cu degetul mic asa ceva si doar seara am vazut: era umflat de numa si albastru, poate a fost si luxat, stiu eu...cine a avut timp sa se mai ocupe de el. putina compresa si la revedere. totusi ceva ar trebui sa pui pe rana chiar si daca numai niste rivanol. nici nu-mi pot inchipui cum arata biata de tine

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cate un pupic pentru mamicile accidentate(roserb si eveline)sanatate multa si refacere rapida
mey si ruxi stie sa numere pana la 1cand o intreb cati ani are fetitza arata 1 degeteldar cand vede ciocolata sau ceva dulce care-i place mult si ar vrea si ea putin sa manance zice una, una
si scarile le urcam dar in 4 labutze...
va pup

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Felis, mai tarzior iti urez si eu din suflet LA MULTI ANI!, multa sanatate, tot ce ti-ai propus sa se infaptuiasca, sa fii iubita si fericita.

Noi nu ne laudam cu numarat si nici cu vorbit, dar felicitam si pe Raducu...mey, Jasmine, pai eu zic ca tre' sa fii mandra, fii-tu é supradotat...auzi sa numere pana la 5...sa nu te mai plangi de el, ca uite ce istet e...
...ei, avem si noi totusi un cuvatn nou in vocab. NANA, care inseamna printre altele si MAMA ...

Roxana, si mie mi-a bagat fii-meu un deget odata in ochi de m-a durut 2 zile, insa nu a fost asa rau ca la tine...sanatate multa ...si tie Eveline, la fel...

Mami de Davidel bursucel (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:
Originally posted by dama

...ei, avem si noi totusi un cuvatn nou in vocab. NANA, care inseamna printre altele si MAMA ...

Mami de Davidel bursucel (18.11.04)

si noi suntem cu NANA... NANA=Dana, deci daca e intrebata cum o cheama pe mama?, raspunsul e: Mami sau Nana..

Jasmine, felicitari pentru Raducu! sunt impresionata... e ceva sa stie deja sa numere!
Tantum Verde am mai folosit si noi, nu am avut nici o problema cu aplicarea fiindca Iris baga in gura aproape orice, deci aplicatorul respectiv este de-a dreptul interesant...
noi n-am avut probleme, a fost chiar usor de aplicat, si nici rau la gust nu m-i s-a parut.

Si eu iau Vigantol de la farmacie..
desi la Maternitate m-i s-a spus ca trebuie sa-l primesc gratuit timp de 2 ani... Ei, dr. mea de familie n-a auzit de asa ceva... si mi-a spus pe un ton asa, mai condescendent, stii dragutza, nu-i asa de scump...

DA' n-am inteles faza cu retetele, de cand se solicita reteta pentru Ca, algocalmin, etc...???

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

A trecut si ziua asta... am pui tunsulici... Ma obisnuiesc cam greu si mi se pare ca ii scoate in evidentza trasaturile de SD
Poze pun maine ca sunt obosita acum... a fost f agitata ziua...

In alta ordine de idei... Mihai a pus mana pe tava pe bani... si cand a vrut sa i-o dea iar... a impins tava la o parte... ceva de genul "ia asta de aici si lasa-ma in pace" Asa ca ce s-o fi gandit baiatl meu? Ca banii sunt totul: ce sa faca el cu chei de la masina daca n-are bani de benzina (vorba nasului)Daca are banii ... face el rost si de tot ce era pe tava...

Mii de multumiri pt urari... Va pup pe toate...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Vreau motul baiatului la loc

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Bravo Mihaitza poate-i da si lui Bia vreo doi lei....ca ea n-a vrut banii si pace....cat despre mot....creste el la loc Felis, nu fi suparici

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ad_rianna

eveline nu pot sa cred ce ai patit!!! offf e cumplit sa te lovesti la degetele de la picioare dar chiara asa? am patit si eu cu degetul mic asa ceva si doar seara am vazut: era umflat de numa si albastru, poate a fost si luxat, stiu eu...cine a avut timp sa se mai ocupe de el. putina compresa si la revedere. totusi ceva ar trebui sa pui pe rana chiar si daca numai niste rivanol. nici nu-mi pot inchipui cum arata biata de tine

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Multumim de pupici....am pus un pic de unguent cu galbenele, poate o avea vreun efect...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput