bebelusi de ian-feb 2005 ( 85)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Crinuta cred ca ti-am gasit reteta de care ziceai tu,spicy si ca o pasta:http://www.sudairy.com/mer/recipes/berber.html

Amaya ca sa fiu mai exacta,hummus este naut.Boabe uscate de naut se lasa la muiat se fierb foarte foarte bine si apoi se piseaza si se amesteca cu un catel de usturoi si cu lamaie si putina pasta se susan.Fool se mananca doar dimineata.Hummmus se foloseste ca garnitura la diferite mancaruri in special pentru gratar.Dar se manaca si ca atare cu salata si alte aperitive,astia aici au zeci de aperitive.Jupanul meu are in gradina hummus si cand se face,prin aprilie,il mananca asa verde cum e.Tot asa mananca si mazarea si mai este un tip de fasole verde,ca pastaile noastre dar astea sunt mult mai verzi si boabele mari.Sunt chiar dulci.Eu personal n-as putea sa mananc atatea verzaturi dar aici e foarte popular.Dimineata uneori mananca masline cu o crema de branza numita labneh si cu fasole din asta verde.Sunt multe de zis despre obiceiurile lor culinare.Mananca foarte sanatos si in general e gustoasa mancarea lor.Zic eu care sunt foarte mofturoasa la mancare.

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Merci Lavinia.

Leta, merge si cel cu patutul. Mie una imi place pt baieti cel cu motocicleta si pt fetite mai multe. Chiar daca se incarca pagina, arata foarte dragut.

Ma rog, majoritatea va decide.
Mai asteptam voturi.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Votez si eu :cu iconite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

MMMM,

humus. mmmm. peste. mmmm. in sfirsit veni vorba si de mincarurile mele preferate.

Lavinia, Nati tuguie botul la fel ca Hana. Va pupam.

Eu am mincat fool intr-un restaurant libanez aici unde ma duc des si beau cafea alba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Sirimie, nu i-am dat antibiotic pana acum deoarece doctorita mi-a zis sa-i dau doar daca face febra si in general are o stare f proasta. Nici eu personal nu sunt adepta antibioticelor, mai ales la copil si deci nu i-am dat. De Karvol nu stiu nimic. Tu l-ai folosit? Banuiesc ca mai mult noaptea se pot folosi, punand pastilele langa patut... De unde se poate cumpara? (Apropo, eu sunt nerabdatoare sa vad pozele cu Vladut la motz!)

Bubu scumpa, merci de urari! (acum am vazut mesajul tau) Eu folosesc si pompa (clasica, de la Chicco), iar Vibrocil i-am dat 3 zile, dar dr mi-a zis sa nu-i dau mai mult de atat pt ca da dependenta. Te rog, explica-mi tu cum se foloseste Karvolul asta... Cum adica pe batista? Tu il consideri eficient? Da, de maine incerc si ceaiurile cu lamaie. (pana acum i-am dat doar de muguri de pin)

Dar de Nazomer si Rinosan stie cineva ceva? Sunt produse naturiste si parca le-as incerca, dar vreau mai intai sa stiu daca le-a mai experimentat cineva pana acum...

Cory35, in RO nu se gaseste Corazallia, dar merci de raspuns.

Peste eu i-am dat numai proaspat (in general salau si crap) lui Matei, rareori congelat (macrou). Pretul la cel proaspat mi se pare acceptabil pt ca eu nu cumpar file, cu peste intreg. Sotul e insa responsabil cu realizarea fileurilor. Da, Gabi.i, si peste proaspat poate fi de crescatorie, insa eu consider ca e mai sigur asa, deoarece Dunarea contine tot felul de noxe. (nu inlcud aici peste oceanic caci oricum nu prea se gaseste proaspat la noi)

Cat despre "prostioare", Matei a inceput sa se agatze de aragaz, sa traga cu vehementa de usa cuptorului si chiar sa-mi rupa folia de aluminiu de pe aragaz!

Shobo, te asteptam sa intri macar seara pe forum!

Cat despre vot, am mai zis o data, dar ma si repet:
1. Fara iconitze
2. "Juniori de ian-feb 2005"

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

votul meu
eu zic ca fara iconite si fara kg/cm... rosu/albastru e destul. Mie imi placea bb ala de care zice leta.
si copilasi pur si simplu. is mai spartana...

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Epoca de pietricele

Mergi la inceput

Rafik Schami, scriitor sirian de limba germana (cinste lui) zice intr-o carte (Erzaehler der Nacht se chema parca) ca libanezele sunt cele mai pricepute bucatarese din lumea araba. e mit sau realitate.

Un amic palestinian de la caminul studentesc unde stateam in austria mi-a adus o data o cutie mare de baclavale libaneze. Dupa ce am dat gata cutia (cu ajutoare, ce va imaginati) am zis ca-l cred pe cuvint pe Rafik Schami.

Mergi la inceput

lol. asa eram si eu cu rozul la inceput. toate cadourile pe care le-am primit vreodata pentru Hana au fost roz sau cu mult roz. m-am resemnat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

roz... nici mie nu imi placea. Si eu ziceam cahhhh... dar de cand am vazut-o pe irina in roz bombon, cu ochii ei maaaari maaari, am zis ca roz e cea mai frumoasa culoare din lume. Roz si frez:)

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Epoca de pietricele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Crinuta,multumesc de intrebare.Alexia este bine ,a plans un pic si i-a trecut,nu are nici un semn la degetele.La iertat pe Vladucu ca i-a oferit un martisor

Mergi la inceput