bebelusi de ian-feb 2005 ( 85)
Raspunsuri - Pagina 4
Amaya spune:
Lavinia, multumesc de explicatii...stiu ce este hummus, l-am gatit de multe ori, eu si fratele meu suntem innebuniti dupa mancarea arabeasca, insa de departe sunt fan-ul absolut al falafel-ului...de fool insa nu stiam ce este, cu toate ca am auzit de el.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
lavinia345 spune:
Ibelciug Karvol sunt niste pastilute care au inauntru un ulei ceva cu miros puternic de eucalipt care desfunda nasul.Se taie o pastiluta din aia si lichidul se presara pe o batistura care se pune in apropiere de bebe,pe pernuta eventual si respira toata noaptea mirosul de ii desfunda nasul.La Natalia a functionat si dupa doua nopti asa parca nu mai era asa mucoasa.
Magga da baclavalele sunt bune,desi eu le prefer pe cele turcesti,imi plac mai mult ca sunt mai siropoase,In rest dulciurile de aici sunt bestiale.
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
crinuta spune:
Magga, deci si tu esti fan mancare arabeasca. Nu stiam.
Eu am multe de invatat de la ei.
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Liviana, Karvol-ul il iei de la farmacie, sunt niste capsule, tai motzul si curge din ele un lichid pe care il pui pe o batista, iar batista in apropierea patutului, fara sa ajunga Matei la ea(prima data cand i-am pus pe o batista, l-am gasit pe Vlad cu ea in gura
si o ascunsesem bine!). Eu ii pun picaturile astea direct pe protectiile laterale ale patului. Mi se par eficiente, sunt din plante aromate, mentolate. Cutia e vreo 150.000 cu 10 capsule, parca.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Shobo spune:
Buna seara!
acum abia am reusit si eu sa recuperez cu cititul.
ce sa va zic, nici nu prea stiu cum a trecut timpul azi la lucru, am sunat o sg data ac si o data m-a sunat bona. Atit! ![]()
La birou inca nu am intrat in piine, tb sa-mi dea computer / birou, am de vb cu noul sef miine sa vad mai clar ce am de facut s.a.
deci azi nici n-am lucrat, doar l-am tot pindit pe sef sa iasa din sedinta sa vb cu el dar nu l-am prins... poate miine!
Codrin a fost azi la vaccin, asa s-a nimerit sa nu fiu ac si s-a dus cu tati si bona. S-au descurcat. A facut DTP-ul si antipolio de 1 an. vad ca n-a facut febra, insa i-am pus preventiv supozitor cu Efferalgan (sfat dra). ne-a mai zis ca-i da o masea si inca 3-4 dinti si ca are cam de fapt toata gingia inflamata si de aici durerile, saracutzul. ieri si azi dim a facut si el prima data mofturi mai mari la papa de dim si seara. doar prinzul l-a papat f bine. ni s-a spus ca e normal. iar dim dupa ce am plecat eu la seviciu m-a sunat tati sa-mi zica ca a facut diaree, iar de la dinti, ca dupa a facut ok. noaptea trecuta ne-a cam urlat intre 2-3, i-am dat Calpol si s-a culcat la loc.
chiar, acum dupa 1 an cit Calpol ii dam? ca am obs ca dupa 5 ml nu s-a potolit azinoapte, insa dupa ce i-am mai dat inca 3 ml DA! voi cit le dati?
Intrebare:
dc seara papa Milubrei cu lapte tb sa fie 250ml ca sa consider ca si-a luat TOATA portia de laptic pt virsta lui?
dar dim la formula simpla? iar ar tb sa bea cam 250ml ca sa fie ok pt virsta lui?
merci mult!
merci mult fetelor ca v-ati gindit la mine in prima mea zi
, am trecut-o!
sper sa ma obijnuiesc repejor ca asta e!
va mai scriu miine de la birou dc imi dau si comp ![]()
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
bubu05 spune:
Shobo, chiar iti simteam lipsa! Sigur te acomodezila servici, dar o sa fie greu apoi cu restul! Eu seara ii dau lui Vlad vreo 7-8 linguri de Milubrei(praf)+ 140- 160 ml apa, iese cam o canuta. Iar dimineata bea 220-250 ml laptic in care pun biscuiti. Am vazut si eu ca pe cutiile de Calpol si Nurofen zice 5 ml dupa 1 an. Eu i-am dat pt. durerile dentare tot 2,5 ml, iar in caz de febra(nu a fost cazul) ma gandeam la 5 ml.
Aaa, aici i-a dat Vlad un martisor Alexiei!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
adita spune:
Liviana, cred ca ti se recomandase sa folosesti pt Matei pompa aia care se ataseaza la aspirator, ca desfunda nasul mai bine decat una obisnuita. karvolul e eficient. nazomer e apa de mare, e bunicica, si nu da dependenta. noi am folosit, fara un succes extraorinar, dar nici alea clasice n-au avut mai mult efect la noi, asa ca am optat pt asta, ca e mai sigura
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)
gabi.i spune:
Amaya pastreaza-mi si mie un exemplar din cartea aceea poate ne intalnim cumva luna asta.
Liviana si eu am folosit nazomer dar nu cu efecte spectaculoase insa "batista bebelusului" eu zic ca face minuni.I-mi pare tare rau ca nu am avut-o mai de mult.Curata nasul foarte bine.Eu am folosit-o si pt Rebeca desi ea stie sa sufle nasul.
Shobo mult succes la servici si acomodare rapida.La intrebari insa nu ma pricep sa-ti raspund eu seara ii dau lapte cu orez ,gris biscuiti etc.iar dimineata papa tzitzi.Chiar tu nu-i mai dai san de loc?
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
magga spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Magga, deci si tu esti fan mancare arabeasca. Nu stiam.
Eu am multe de invatat de la ei.
Crinuta siRayan
Eu ador aromele orientale, imi plac bucataria indiana, araba. De la iranieni prefer prajiturile lor din faina de naut cu sofran si cardamom. Sunt indragostita de condimente si ierburi aromatice.
Ce-mi place la specilaitatile arabesti este combinatia de arome meditaraneene cu arome eastern. mmmm.
magga spune:
Liviana, da-i si miere cu propolis. Intareste imuniattea.
Iar pentr git eu stiu ca sirpul de patlagina si muguri de pini e bun. Iar pentru nas naturist e bun pinosol.