bebelusi de ian-feb 2005 ( 85)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, fool este acelasi lucru cu hummus?

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Crinuta ca sa iasa pasta banuiesc ca dupa ce o fierb bine de tot o paseaza.Se prea poate sa puna si humus....tot fiert.Ia vezi cand te duci prin La Fourmi(cel din Unirea mai alea)poate gasesti la conserva.Aia au tot felul de produse libaneze.

Lipie din aia stiu si eu de care,e mai mica decat una obisnuita,nu?E un restaurant in Beirut care face si ne serveste mereu cu ea calda,cu kebab si kafta pe gratar...mniam-mniam vorba Nataliei!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Lavinia, sigur ca ma poti suna...o sa-ti trimit pe PM telefonul meu.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

VOTEZ FARA ICONITE. Sau macar la toti bebeii, diferentiere facuta cu albastru/rosu.

Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, nu e acelasi lucru. Lavinia poate sa iti explice mai bine.

Leta, nu mai punem emotionul cu bebelusul deoarece ei acum sunt copilasi, nu mai merge.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Crinuta check this out:http://www.al-bab.com/arab/food.htm

Poate gasesti ceva.

Amaya raspund eu in locul Crinutei,fool e un fel de fasole,mai mica si grena spre negru.Asa il numesc ei,fool(a se citi fuul).Mai este si alt fel de fasole,din aia gigant pe care o numesc fasolia.

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Oana, of, e ceva zilele astea ca vad ca multi isi prind degetelele. Miha, cum e Alexia?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Lavinia, acum o saptamana am mancat fasole din aia gigant si tare buna a fost, desi nu stiu cat de bine am gatit-o noi ( a se citi mama) si e asa cum spune jupanul tau, foarte satioasa.

Merci pentru link.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Amaya, asa am patit si eu cu Vlad cand nu mai vroia lapticul seara si de multe ori adormea aproape nemancat. Manca doar 40-50 ml, cateodata nu vroia decat putina apa... Pe la 12 noaptea se mataia si mai papa vreo 100 ml. Pana m-am hotarat sa-l pun in scaunul de masa, dupa baie si sa-i dau cereale cu lapte cu lingurita. Si de vreo 3 luni cred asa papa seara. Incearca si tu...succes!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Leta, nu mai punem emotionul cu bebelusul deoarece ei acum sunt copilasi, nu mai merge.

Crinuta si Rayan

pai tocmai asta e...ca ei pina acum au fost reprezentati prin carucioare (albastre si roz ), nu prin . Daca te uiti cum e facut acest simbol, vezi ca scrie [ copil ], nu [ bebelus ].

In fine, faceti cum vreti, dar mi se pare ca zinele si cavalerii alternind incarca foarte tare peisajul...
Am vazut ca la alte grupuri sint trecute si datele de nastere ale mamelor si lista tot nu arata incarcata, pentru ca e acelasi icon peste tot sau nu e nici un icon.
uite inca unul dragut

Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

Mergi la inceput