bebelusi de ian-feb 2005 ( 85)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Tomasa, gata, m-am prins merci!
si eu i-am luat niste ghetutze mai mult de casa sau primavara din piele intoarsa "lumea piticilor" de la Miniblue foarte draglase..

erica, v-a crescut parutzul??de ce i-ai pus aparat. pentru indreptat dintii??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

fetelor, aveti idee unde ii pot face aerosoli lui Nectarie? cu tot tratamentul pt laringita ii e din ce in ce mai rau, abia respira. pediatra a zis sa mergem la spital, dar nu as vrea sa ne interneze, sa mai luam de acolo si altceva.si ar trebui sa ma duc urgent, ca mi-e tare frica, respira greu de tot. oare la Medicover or face? cat o costa?

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Adita, colega mea i-a facut copilului la Babes, dar trimisa de orl-ist, fara internare. A costat-o 400 mii 5 sedinte, parca.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Fetele din Bucuresti care asteptati stimulentul, sunati la 2113932, la Directia de asistenta sociala si protectia copilului din strada Parintele Galeriu, unde sunt toate dosarele noastre, si intrebati in ce stadiu e dosarul vostru. O sa va ceara cnp-ul si va cauta in calculator. Eu am sunat azi, se prinde cam greu ca e cam tot timpul ocupat, si mi-au spus ca dosarul e solutionat si ca o sa primesc 6 mil dupa 5 martie cu postasul acasa - presupun ca o sa vina cand vine si alocatia.

Simonica e sanatoasa, merge toata ziua, e vesela si draguta si ofticoasa rau. Trebuie sa-i pun ghetute speciale de la ortopedica ca are platfus - mosteneste de la mine, am sunat si mi-au spus ca ne costa cam 2 mil. perechea , asta e, pentru copil faci orice, las ca vine stimulentul si am bani de ghetute

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
poze cu Simonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mia_tincu@yahoo.com spune:

Oana Cretu,curaj si speranta, cum ati avut si pina acum, suntem alaturi de voi!
Fetelor cu bb sensibil insfera ORL,ca si Cosmin al nostru, noi am administrat IRS 19 timp de 2 saptamini, cite 2 pufuri pe zi (dim. si seara), este un produs de crestere a imunitatiicare contine ca si un vaccin(mai mult sau mai putin)antidoti la virusi si bacterii care au cale de intrare prin nasuc!Acolo se instaleaza, se dezvolta, se infecteaza, coboara in gitut, la plamini, si ...asa mai departe-luale-ar sa le ia de viroze si tot neamul lor!!!Daca mai vreti detalii...oricind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Adita, se face si la Medicover dar este 250.000/sedinta dar cu substantele tale...ce preturi!!!

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Mia, de unde ai luat IRS-ul, cam cat costa si...v-a ajutat?

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Noi am facut ieri vaccin, cel de un an si ROR in doua locuri diferite, bb nu a plins deloc la prima intepatura si a fost foarte cuminte, s-a mirat toata lumea de el (si eu..). Nu a facut febra inca, desi la toate vaccinurile pina acum a facut febra.

Si i-am facut peste si bona imi spune ca nu a mincat aproape deloc. Imi pare rau ca i-am facut pentru azi, cind nu am fost eu si i-a dat bona, trebuia sa ii fac miine si sa ii dau eu

Cristina, ne intilnim in parc in WE-ul asta? Am sa te sun miine sa ne intelegem. Miine am chemat o menajera si s-ar putea sa trebuiasca sa stau cu menajera la amiaza, poate ne intilnim dupa masa pe la 4-5? Si duminica la orice ora. Daca mai vine cineva in parcul Sebastian, cu atit mai bine, mie mi-ar face mare placere sa ne intilnim.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Intru repde repde pt Adita!Citesc,citesc,da nu amtimp sa scriu...Nici sa maninc aproape!Noroc cu mama fina-mii care saraca alearga ca un titirez si ma juta enorm!
Adita !MAi bine interneaza-te cu el! Noi am facut aerosolii la MEdLIfe si era 500.000 sedinta!Sper sa nu vorbesc prostii!Ca am inceput sa le incurc!

Dar cand terminam plecam afaara in frig! Cert este c adupa doua luni a recidivat si ama juns la injectii:ampicilina cu gentamicina! Eu nu am vrut sa ma internez de frica sa nu ma pricopsec cu ceva din spital..si nu as fi vrut sa patesca nimic Ilincutza mea!

Pupicei si o sa revin..Sa va punem si poze de la motz!

Tigabita!Bravoooooo!Tot la Tutunaru ,da?

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu i-am cumparat lui Vladut niste ghetute de 600 de mii de la magazinul Orchestra din Orhideea. Au talpa moale, au si putin talonet (desi am citit si cred ca nu e nevoie de talonet la 1 an) si sint mult mai buni decit ghetele de la Piciul unde am mai cautat eu pentru el (eu nu prea am timp).

Andrutza, eu am citit ca la 1 an toti copii au piciorul plat pentru ca nu se formeaza decit mai tirziu, si ca asta nu inseamna ca au platfus. Si ca daca vor face platfus va fi din cauze genetice. Iti urez ca Simonica ta sa nu faca platfus, daca zici ca tu ai.
Multumesc de informatie pentru stimulent.

Oana Cretu, va spun succes sa depasiti si ghinionul de acuma. Eu nu stiu avocati pe acolo, cel mai in tema este cineva care sta acolo. Dar eu nu cred ca trebuie sa plecati numai din cauza asta. Multa bafta. Si daca te intorci poate nu e chiar asa de rau.

Multa sanatate la copilasii bolnavi! Sa treaca repede! Si la fel si parintilor! (e pacatoasa vremea asta, iti doresti sa fie primavara si vrei sa arunci paltonul ca te-ai saturat de el, si se face iar frig )

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput