bebelusi de ian-feb 2005 ( 85)
Raspunsuri - Pagina 14
crinuta spune:
Anda, eu abia astept sa schimbam titlul.
Andrutza, dar nu e prea devreme pt a-ti da seama daca are platfuss sau nu? Si eu stiu ca la varsta asta mai toti au.
M-ai facut curioasa. O sa-l intreb pe sot cum e.
pupici
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Nu s-a mai vorbit demult de o lady finger..ceva...asa ca eu am terminat de copt degetelele, am facut frisca si abia astept sa o asamblez.
Sirimie, eu am facut aseara pt. noi pastrav la gratar cu lamaie si piure de cartofi si a papat si Vlad azi un super castron. Ce ma bucur ca i-a placut!
Crinuta, pupicei de la noi pt. voi.
Si eu stiam ca nu e nevoie de talonet la un an si la fel si cu platfusul, ca nu relevant acum.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
PatriciaArdeleanu spune:
Bubu, eu zic
. Ma bate gindul sa fac maine una, asa, ca de lasata secului.
Mi-am cumparat si eu seringa, sper sa imi fie mai usor sa fac degetelele.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Rebecca, dragostea mea
lavinia345 spune:
Tomasa merci.Tocmai i-am cumparat niste ghetute albe,par din piele(vanzatoarea m-a asigurat ca sunt din piele dar eu nu pun mare baza pe ce zic ele) made in China ofcourse,care au si un mic talonet.Mie nu mie se pare ca Natalia are platfus,de altfel cand am adus-o acasa asta a fost primul lucru pe care l-a verificat mama,stiind ca eu am avut platfus(mostenire de la tata)si a trebuit sa port ghetute cu talonet.Numarul 20 i-am luat,ii vin cu 2 perechi de sosete subtiri,daca ii pun una subtire si una flausata nu-i mai intra piciorul.Oricum numarul 21 nu aveau si mi-a fost frica ca ii va fi prea mare.Sunt cu scai si normal ca Natalia il tot desface,dar mai bine decat cu sireturi pt care are o adevarata pasiune.Le desface intr-una.Am niste botosei de casa si ma chinui mereu de cate ori ii pun in picioare.Leg un picior si in timp ce-l leg pe al doilea ea il desface pe primul si tot asa.I-am zis de sute de ori NU,i-am dat chiar si peste manuta incet dar se pare ca vb cu peretii,am incercat sa-i tin imobilizat piciorul respectiv dar plange si tot asa!De altfel nu pot purta nici o clama in par,bentita sau cercei,pe toti si toate mi le smulge si deja plange daca nu o las.Asa ca m-am resemnat,stau cu parul in ochi doar sa nu ma mai traga de clame sau de par,merg in oras fara cercei pentru ca nu se lasa pana nu ii smulge din urechi.Si un alt obicei de-al ei,de cand era mica mica,ma ciupeste de mana sau san de mor de durere.nu stiu cum reuseste,ca apuca cu degetutele ei mici doar putina piele si trage.Cand zic "auch ma doare": ea rade si tot continua.Deci la vara o sa se distreze fata mea!
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
alipiticot spune:
Buna!
Mona multumim de aprecieri.
Votez si eu daca nu s-a incheiat.
1.fara iconite.sau cel mult cu 
2.copilasi dragalasi de ian feb 20005
raisa e racita iar,e a patra oara din decembrie ,luna ianuarie a fost toata luna racita.Noroc ca nu-i dau si antibiotic...incercam cu siropuri homeopate pt tuse,vit c...propolis...etc.poate scapam repede.
Din pacate nu mananca nimic de vreo saptamana...sau mai mult....a si slabit si asa era tare grasa
.Noi raportam aproape 9kg cam fara 200gr.F putin zic eu pt un an dar asta e.Mai grav e ca nu mananca lapte deloc de cand cu intarcatul....
poate va fi mai bine,momentan nu prea am nici eu stare de forum.dar am vrut sa votez cu titlul.
va pup si o zi buna!
Paula
7 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
bubu05 spune:
Patricia, pai pt. lasata secului ma pregatesc si eu. Am facut doua lady's, una pt. nasi si una pt. acasa(vin si finii nostri la noi)
. Si am mai prestat inca o data rulada de cascaval. Deci, sunt franta!
Alipiticot, sanatate Raisei si
burticii!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Alina Maria spune:
Buna ziua doamnele mele , vad ca totusi s-a scris destul de mult desi poate nu prea avem timp sau chef . Mi-ati facut pofta cu ceea ce gatiti voi si cred ca am sa fac si eu ceva desi nu stiu inca ce .
Alipiticot multe felicitari pt. burtica si multi pupici , ce curajoasa esti ! cat priveste Raceala Raisei nu stiu ce sa-ti spun o luna mi se pare mult , sa nu de-a doamne fereste in altceva , si eu am astyeptat cu Mandy o saptamana incercant ceva homeopatic dupa care a dat in bonsita . Si i s-a dat antibiotice .
Crinuta imi pare rau ca am plecat aseara insa eram cam obosita si sotul a avut o discutie importanta de disputat . Se pare ca incepand cu 17 aprilie incepe construirea casei si dureaza maxim 3 luni pana e gata , o sa fie o gramada de treaba .
Crinuta m-ai intrebat de ce nu scrie Viktoria , sincer nu prea are timp si nici prea multe de spus , totul decurge relativ normal , sunt convinsa ca totusi va mai intra pe la noi .
Lavinia frumos povestesti ce sa zic ai fetita deosebita ![]()
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

adita spune:
fetelor, am revenit. i-au facut la spital niste injectii si aerosoli. ne-au zis ca ar fi de internat, dar ca sa evitam o sa ma duc la spital de trei ori pe zi ca sa-i faca tratamentul. sper sa nu fie prea frig, sa nu patim ca Bestutza. deocamdata vad ca i-a facut bine iesitul la aer, s-a mai potolit. mi-a si zis dr, daca mai are o criza din asta sa-l scot imediat afara la aer ca se calmeaza. la caldura cica e mai rau, mai ales daca e uscata, trebuie sa fac umezeala
Andrutza, pt stimulent trebuie sunat in fiecare luna? sau daca mi l-a adus deja in februarie acum nu mai e nevoie sa sun?
ca venise vorba de prajituri, eu am facut ieri un tortulet care mi-a- placut mult, am mancat singura un sfert la o singura masa
. reteta e urmatoarea:1 pach unt (80% grasime); 1pach cacao( 100gr); 1 pahar zahar; 1 pahar apa; 1 ciocolata amaruie, 2 oua; 100 gr stafide si/sau nuci; 500 (400) gr piscoturi
se freaca untul cu 2 galbenusuri; se piseaza o parte din piscoturi si se amesteca cu crema de mai sus. Se adauga ciocolata taiata/rupta bucatele, nuca tocata si stafidele. In aceasta compozitie se incorporeaza siropul de cacao (zaharul cu apa si cacaoa, fierte pe foc) din care se pasreaza 2 linguri pt ornat. Batem albusurile spuma cu o lingura de zahar si se adauga in crema. Tepetam o cratita (cam de 2Kg) cu folie de aluminiu sau foita de plastic, pergament...si asezam piscoturile inmuiate in lapte cu esenta de rom. Se tapeteaza cratita(doar pe margini nu si pe fund) cu un strat compact de piscoturi, apoi se toarna crema si se apasa sa se aseze bine si drept. Deasupra se acopera cu un strat de piscoturi inmuiate si se da la rece. A doua zi( sau dupa cateva ore) sa rastoarna. pe un platou si se acopera cu multa frisca. Deasupra se poate scrie ceva sau desena cu siropul oprit
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)
crinuta spune:
Bubu, si noi va pupam.
Wow Alina, in 3 luni e gata casa? Super. Dati de baut dupa, ok?
Lavinia, nu stiu cum e in Liban, dar banuiesc ca e cam ca in Saudi.
Acolo gasesti hainute din China, Taiwan de o calitate foarte buna. La fel si cele din India.
Are Rayan o camas din India, ca daca mi-ar fi spus cineva ca e de acolo nu as fi crezut, asta pana nu m-am uitat pe eticheta.
pupici
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Rayan s-a decis sa ma " ajute" la curatenie, scotand hainutele lui din sertare si aruncandu-le pe jos

Crinuta si
Rayan