bebelusi de ian-feb 2005 ( 85)
Raspunsuri - Pagina 12
tomasa spune:
Dana si ce a spus ortodontul? Se poate face ceva deja de la varsta asta? Nu e prea mic? Chiar sunt curioasa. Cat despre probleme, poate e bine ca nu se termina niciodata, nu cred ca ar fi semn bun daca nu le-am mai avea. ![]()
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
tomasa spune:
BDana, merci frumos pt. raspuns! Sper sa-i placa si lui Tudor. Pacat ca sunt asa scumpe...
PatriciaArdeleanu spune:
Bubu, bineiteles ca te primim in club!
Tomasa, unde la parter in Obor este aces andy kids, plse...
shobo, eu stiam ca odata cu promovarea vine si marirea
. succes la ce iti propui!
Kita, cum va mai este azi??
Oana, ce statut aveti voi acolo?imigrant legal sau ilegal??
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Rebecca, dragostea mea
lbelciug spune:
Merci Tomasa si Sirimie. La baie il spal pe corp repede si nu vreau sa-l tin mult in apa/abur de teama sa nu raceasca mai tare. I-am cumparat Karvol, Humex, Pulmax Baby, vitamina C, insa azi vad ca e mult mai bine. Eu insa, sunt varza. M-am sculat ametita si acum ma iau frisoanele. Nici sotul nu se simte mai bine... Nu stiu ce ne-a pocnit pe toti o data...
Da, Bubu, am luat Karvol si l-am probat azi-noapte. Cred ca a fost eficient pt ca Matei nu s-a mai trezit plangand ca nu poate sa respire.
Tomasa, si mie imi place incaltamintea de la Andy kids. E super calitativa si la preturi normale.
Sirimie, salau nu prea se gaseste proaspat. Cica nu se prinde in perioada asta. Eu totusi am gasit la o pescarie din piata, sapt trecuta. Incearca pe la mag. Fish Distribution, poate ei au...
Shobo, eu zic sa stai linistita inca 1 an acolo. Uite, eu am schimbat jobul si nu-mi pot lua doar 6 ore de lucru... 
Anda, nota 10! Te rog ca la noi sa treci 75cm si 10,2 kg.
Oana, curaj! Nu-ti pierde speranta!
Uni, ce inseamna Piticodrom (daca inseamna ceva)? oricum, suna interesant. ![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare
bubu05 spune:
'Neata mamici!
Oana Cretu si noi suntem alaturi de voi, sper sa se rezolve problemele voastre!
Liviana, ma bucur ca Matei e mai bine!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Witchie spune:
Gata, gata, am pus cenusa in cap...
Astept sa faceti 10 pagini sa ne mutam la capitol nou ca ne-au ajuns ceilalti bebelusi de ian-feb.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Epoca de pietricele
V. Erica spune:
Irina, ortodontul ne-a spus ceea ce anticipam: ca va purta aparat dentar. Si in plus, sa nu-si mai muste buza inferioara.
A fost o faza tare haioasa in cabinet. In timp ce Eric statea pe scaunul stomatologic, asteptand doctorul, pt. ca se plictisea, ii spun: "Ai rabdare, ca trebuie sa te facem baiat frumos, sa te placa fetele!". La care fiu-miu pe un ton iritat:"Mami, daca or sa ma placa fetele, ma ridic si plec chiar acum
!". Nu va mai spun ca toata lumea era pe jos de ras
...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
amo2004 spune:
quote:Ha, ha, asta zice el acum, dar mai incolo sigur va vrea sa-l placa fetele :) ce perlute scot copchii astia.
Originally posted by V. Erica
A fost o faza tare haioasa in cabinet. In timp ce Eric statea pe scaunul stomatologic, asteptand doctorul, pt. ca se plictisea, ii spun: "Ai rabdare, ca trebuie sa te facem baiat frumos, sa te placa fetele!". La care fiu-miu pe un ton iritat:"Mami, daca or sa ma placa fetele, ma ridic si plec chiar acum!". Nu va mai spun ca toata lumea era pe jos de ras
...
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
tomasa spune:
Patricia, e imposibil sa nu-i gasesti. Au un magazin mare, gen stand din sticla, doar cu incaltaminte. Scrie mare Andy Kids, sau poti intreba o vanzatoare de pe acolo si te indruma. Vis-a-vis de ei este un alt magazinas cu haine de copii, asa, mai fitzos, cred ca tot de ei tine.
Sigur daca ii vezi ii stii, doar ca acum probabil nu stii ca sunt ei. Cred ca cel mai usor se ajunge de la intrarea dinspre Mac Donalds, oarecum in stanga. Din pacate nu stiu sa explic mai bine, eu mereu ma ratacesc prin Obor si habar n-am in ce aripa ma aflu, pe unde sa ies, etc. Ma ghidez mai mult la fata locului, dupa instinct. Dar poate iti explica alta fata mai bine, sau intrebi acolo, pe cineva, oricine. Daca faci un tur de parter ii gasesti si singura, tu sigur cunosti mai bine locurile.
Dana,
, tipic varstei! A fost super dulce, cred si eu ca ati ras!!! Dar acum nu-i face nimic nu? E prea devreme cred.
Amaya spune:
Oana, imi pare tare rau ca aveti iar greutati. Sa dea Dumnezeu sa se rezolve asa cum este mai bine pentru voi.
Fetele, una peste alta, mai facem intalneala sau nu...Daca e dupa mine ne intalnim si-n parc, doar hai sa ne intalnim odata!
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!