bebelusi de ian-feb 2005 ( 85)
Raspunsuri - Pagina 11
gabi.i spune:
Sirimie si MihaT ma bucur ca voua v-au placut videoclipurile.
Oana Cretu va tin pumni sa va descurcati maine si sa va ajute Dumnezeu sa scapati cat mai ieftin si fara alte probleme.Deschide si tu un subiect la legislative poate stie cineva sa-ti raspunda la intrebare sau sa te indrume ce ar fi mai bine sa faci.
Kita multi ani inainte cu sanatate si fericire!
Ubi super pozele cu Alexandra,mi-au placut mult de fapt si titlul cu "piticodromul" i-mi place, mi se pare ceva original dar conteaza sa placa si celorlalte fete.
In cea ce priveste intalnirea ,ma abtin .Au aparut prea multe discutii care nu cred ca-si aveau locul .Ori vrem sa ne intalnim mai multe si atunci picam la o invoiala ori facem grupuri de trei-patru si ne intelegem asa.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
crinuta spune:
Lavinia, sunt sanse mari sa ne intalnim in jur de 15:00, 16:00.
Si eu ii caut lui Rayan pantofi de primavara.
Oricum, la Plaza sunt mai multe magazine pt copii.
pupici
Crinuta si
Rayan
lavinia345 spune:
Kita aniversare fericita si La Multi Ani!Sa fiti sanatosi si sa va iubiti ca in prima zi.Imi pare rau ca ai trecut prin atatea in spitale cu Andrei.
Oana dar voi nu stiati ca permisul din Ro nu e valabil acolo?Daca va intoarceti in Ro nu inseamna ca i-ati stricat viitorul lui Seb.Are sanse si acolo pentru o viata decenta,mai greu dar se poate!Dar totusi nu dispera,poate se mai poate face ceva.
Tigabita felicitari pentru sarcina,bebe sanatos.Si tie Amaya spor la treaba,ca tot ziceai ca ai un plan pentru un alt bebe.O surioara pentru Andrei ar fi frumos.
Eu personal inca nu mi-am revenit dupa sarcina asta.Inca mai sper ca o sa slabesc sa fiu cum am fost inainte de sarcina,cu 60 kg.Inca n-am terminat cu alaptatul,n-am scapat complet de cosuri,menstruatia inca nu-mi vine regulat.Deci mai am de recuperat pana sa ma apuc de o alta odrasla.Macar sa-i iasa toti dintii Nataliei!![]()
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
lavinia345 spune:
Bubuleano ai dreptate cu Piciul,asa sunt eu nu retin prea bine numele.Exista si magazinul Piticot sau l-am inventat io acu'?
Graul e pisat crud asa cum e,nu fiert.Poate ai noroc sa gasesti la magazinele arabesti,in special la La Fourmi(cred ca patronul e libanez ca se gasesc multe dintre produsele de aici).Sau poate pe Mosilor acolo stiu ca mai sunt ceva magazine arabesti dar eu personal n-am fost niciodata.Daca n-as avea muuuulte bagaje ti-as aduce eu o punga.Nu stiu cum reusesc dar de obicei strang juma de casa in valize cand plec.Vad eu cum fac,nu promit nimic dar poate strecor si niste burghul in valize.Chiar vrei sa faci?Iti recomand s-o incerci intai.Chiar in Plaza e un fast-food libanez destul de bun.Si au si tabuleh.Try it there 1st.Mie personal nu mi-a placut de la inceput dar acum imi place.De fapt mie cred ca nu mi-a placut nimic aici la inceput but i guess i get used with it,i had no choice.Nici copacii nu-mi placeau!!!!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
catiflo spune:
oana draga, imi para rau sa aud ca aveti asa probleme, sa dea Domnul sa se rezolve cu bine si sa va linistiti si voi. nu te gindi ca ii strici viata lui seb daca va intoarceti in ro, nu se stie niciodata... te pup si va doresc tot binele din lume, sa reusiti sa treceti si peste acest hop.
va pupacesc pe toate si sper sa ajungeti la un consesns cu intilneala.
Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre
V. Erica spune:
Kita, multi ani fericiti inainte! Si noi sarbatorim tot luna asta, de Buna Vestire... Cum sarbatoriti?
Oana, imi pare rau ca treci prin asa ceva, dar poate nu-i necuratul asa negru in Ro !?!
Sunt bucuroasa caci ieri am reusit sa fac un lucru pe care doream demult sa-l fac: l-am dus pe Eric la ortodont.
Asa ca am mai bifat ceva pe lista cu probleme
! Cand se vor termina oare problemele mele?
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
tomasa spune:
Lavinia, Tudor are niste ghetute romanesti, dragute, pe a caror cutie scrie: "Lumea Piticilor". Poate la marca asta te referi tu. Ale noastre "lumea piticilor" sunt ok, nici nu au fost scumpe, insa eu iti recomand pt. Natalia incaltamintea de la Andy Kids. Mie mi se pare important ca pantofii si ghetutele sa fie de calitate f. buna, fiindca acum se formeaza mersul si daca la haine eu una mai fac rabat, la ghetute nu-mi permit.
Au niste modele super de primavara, exact cum ar trebui sa fie, piele peste tot si talonet f. bine facut. Au magazin si in Unirea la et. 3 si in Obor la parter, probabil si la Plaza, dar de asta din urma nu sunt sigura, le stiu doar pe cele doua din Unirea si Obor. Eu numai de la Andy ii cumpar lui Tudor, sunt putin mai scumpe ca in alte parti, nu exagerat totusi si sunt super calitativ, intra usor in picior, nu plange cand il incalt (mai ales ca el nu stie inca sa tina piciorul cum trebuie si cu alte ghete era un chin). In plus au multe culori, ai de unde alege.
Ghetele lui Tudor de iarna, din piele, captusite cu blana naturala au costat 1 mil (si nu am avut probleme cu ele toata iarna, nu i-a intrat apa desi am fost la munte pe zapezi mari), iar astea de primavara 850.000 lei vechi, nu stiu cum ti se par tie preturile, mie mi s-a parut ca merita, ca-si fac banii. Poate iti e de folos informatia.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
tomasa spune:
Oana, sunt si eu cu gandul alaturi de voi!!! 
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
amo2004 spune:
quote:
Originally posted by Ubi
Io, Ubi Voievod cel Mare am fost sarita brutal si nedrept de la vot.
Eram (citez din memorie ca nu mai stiu prin ce capitonl/pagina am scris)contra iconite caci: incarca reteaua, ne joaca in fata si pierdem esenta listei.
Propuneam: Piticodromul de ianuarie-feb 2005
Cartonas rosu la arbitru!
Bonus: 6 poze noi noute cu Alexandra
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Pupici de la mine si Mihai 
Simpatic bonusul. Floricelele erau pentru mami?

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
amo2004 spune:
Of, Oana, sper sa se rezolve si problema asta cum s-au rezolvat si celelalte! Si nu te mai gandi ca-i strici viitorul lui Seb daca va intoarceti in Romania. Eu nu consider ca Mihai nu are un viitor pentru faptul ca l-am nascut in Romania si ne incapatanam sa traim in Romania. Din contra! Lucrurile se vor schimba si in ROmania, trebuie insa sa facem si noi ceva, in primul rand sa ne schimbam mentalitatea!
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"